Bildirim
Vodafone'dan faturaya ek ücret ile telefon almayı düşünüyorum ama ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alabiliyorsunuz fatura ücreti + aylık telefon ücreti 24 ay boyunca faturanıza yansıyor..Yeni hat almanıza gerek yok.. -
Fiyatlari piyasaya gore fahis kaliyor.İyi arastirin derim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekonomili
alabiliyorsunuz fatura ücreti + aylık telefon ücreti 24 ay boyunca faturanıza yansıyor..Yeni hat almanıza gerek yok..
Güzel haber
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: man utd
Haklısın. Ama kredi kartı kullanmıyorum. Nakit verirsem sıkıntı yaşarım iki üç ay. Alternatif yani. Ama haklısın. Maalesef ki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Özer Cicik
quote:
Haklısın. Ama kredi kartı kullanmıyorum. Nakit verirsem sıkıntı yaşarım iki üç ay. Alternatif yani. Ama haklısın. Maalesef ki.
Hangi tarife ile alacaksınız? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Özer Cicik
quote:
Hangi tarife ile alacaksınız?
Kendi kullandığım tarife ile. Tam adını bilmiyorum 32 lira ödüyorum. 3.000 5.000 dk falan var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X