Şimdi Ara

Vodafone'dan Kaçan Kurtulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -İkide bir ekranda servis aboneliği yaptıran bildirimler gösteriyor tüm ekranı kaplayacak şekilde.

-7070 servisine deneme abonesi olmuştum sonra iptal etmiştim. TL yükleyince tamamını bu 7070 servisi çekiyor. Hattımda lira yokken ne diye abone yapıp borçlandırıyor kendisine anlamış değilim. Kullandığım bir şey de yok.

-Yanımda uygulamasından geçilecek başka hiçbir tarife göstermiyor.

-İnternet hızı zaten berbat.

-Avans tl abone olmuştum. -5 oldu. İptal ettirdim. İptal mesajı geldi. Sonra 25 lira yükledim. Bir şeylere harcadım. Baktım. Yine -5 'e düştü bakiye. İptal ettiğim servis tekrar - bakiyeye düşmüş oldu.

-Vodafone pazartesi günleri çark çevirmede sürekli tuhaf sitelerin kuponları çıkıyor. Düzgün bir hediye bile vermiyor.

Aklıma gelen bunlar şimdilik. Bir operatör bu kadar mı dandik olur. Türkiye'nin en kötü operatörü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletcasper -- 1 Nisan 2019; 14:36:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• evet sistemlerı berabat. 4 5 ay sonra ilk kez bana hedıye 3ay 1gb verdıler hedıye konusunda 0lar. Hızda dusuk.
  • Benim ana hattım Turkcell. Bu Vodafone hattımı da 2.hat olarak kullanıyordum. 2.hat olmasına rağmen daha fazla katlanamadan bugün gittim bunu da Turkcell'e taşıdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem yedek, hem ana hattım Turkcell aynı sen gibi.

Vodafone ve TT'dan taahhüt sonu temelli kurtuluyorum inşallah... Boş yere para vermeye gerek yok.
  • hangisi iyise bolgenızde vs ona gecin zaten. Ben yogun kullanmıyorum ondan pek sorun olmuyor 5 10 gibi hız alıyorum 4gde ama gb paketım az ve veri kullanımım da cok yuksek olmadıgı icin dert etmıyorum suanlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.