Şimdi Ara

Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır vodafone kullanmaktayım. Son zamanlarda vodafone iyice kötüleşmeye başladı. İnternet iş yerimde ve çevresinde çok yavaş. Limitsiz 5 Mbps kullandığımdan sandım fakat arkadaşımında durumu aynı. Şuan cayma bedelim 600 lira. Faturam ise 200 TL. 600 Lira cayma bedelini ödeyip Türk Telekom Prime tarifelerinden birisine geçmem doğru olur mu sizce ? Tarifemin bitmesine 11 ay var 200 liradan 2200 lira gibi bir rakam yapıyor kullansam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 27 Nisan 2022; 21:9:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone'dan Türk Telekom'a Geçiş

Vodafone abonesiyseniz ve Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorsanız, bilmeniz gereken bazı önemli bilgiler vardır.

Vodafone'dan Türk Telekom'a Geçiş İşlemi

Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

• Türk Telekom'un bir abonelik planını seçin.
    • Vodafone'daki taahhüt sürenizi kontrol edin. Eğer taahhüt süreniz varsa, erken fesih bedeli ödemeniz gerekebilir.
    • Türk Telekom'a giderek geçiş işlemlerinizi başlatın.
    • Vodafone'a geçiş talebinizi bildirin.

Geçiş Süresi

Geçiş süresi, aboneliğinizin türüne ve Vodafone'daki taahhüt durumunuza bağlı olarak değişebilir. Genellikle birkaç iş günü içinde geçiş işlemi tamamlanır.

Taşınabilirlik Kodu

Geçiş işlemi sırasında Vodafone'dan bir taşınabilirlik kodu alacaksınız. Bu kod, Türk Telekom'a geçiş işlemini tamamlamak için gereklidir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş yapmadan önce, Vodafone'daki bakiyenizi ve faturalarınızı kontrol edin.
    • Taahhüt süreniz varsa, erken fesih bedeli ödemeyi göz önünde bulundurun.
    • Türk Telekom'un abonelik planlarını ve kapsama alanını dikkatlice inceleyin.
    • Geçiş işlemini başlatmadan önce, Türk Telekom'un müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek tüm sorularınızı sorun.

Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş işlemi nispeten basittir, ancak yukarıdaki adımları dikkatlice izleyerek sorunsuz bir geçiş sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu gün bu konuda bende direkt Vodafone u arayıp görüştüm bu sorundan bahsettim. Birilerininde bunu farketmesine çok sevindim . Bu konuda düşüncem ; ya çok kullanan var bant genişliği düşüyor yada bu adamlar artık yatırımı falan kesti bu pahalılıkta işletmeyi başaramıyorlar belkide.

Ne olursa olsun buz hız konusu çok sıkıcı , benzer şeyleri yaşayan varsa yazalım da belki bir platform üzerinden tepkimizi belirtiriz.

• genel olarak sanirim vodafone hizlar dusuk birde is yerinde 4.5g ve 3g ile hiz test yapabilirmisiniz arkadaslarinizin telefonu ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone zaten hep düşük hızlıydı diğerlerine göre. Abone sayısı olarak 2. olmasına rağmen yatırımı en az yapan operatör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldayim internet hizi olarak 1.turkcell
    2.tt 3.yok😳
    Abicim 3.yok diyom😳
    Vodafone yağmur yağdiğinda interneti kopuyo😳

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 28 Nisan 2022; 10:35:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenmedim Btk pazar verilerine baktım kim ne kadar yatırım yapmış diye. Vodafone iste bu tablo yuzunden ÇÖP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapdrgn -- 28 Nisan 2022; 18:35:59 >

• Vodafone cekim iyi internet hizi dusuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yarın saat 12 de türk telekoma geçiş yapıcam.Bakalım vodafone u aratacak mı ? merak içerisindeyim

• WTF Viqqy kullanıcısına yanıt

son 2 yilda paylastigim tablodan da goreceginiz gibi baya toparladi telekom iyi yatirim yapti. Bulundugunuz bolgedeki ortalama hiz icin opensignal uygulamasina bakabilirsiniz.

• Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş suan tt hiz

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Turkcell 1800+1800+2600

Türk Telekom 1800 + 1800 Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş

Benim evde Telekom tokatlıyor. Turkcell az gayret etse çok iyi olur. Yine talep açtım.

• turkcell eskiye gore cok fark var

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Aksine bence Telekom'da eskisi gibi değil. Turkcell'de iyi hoş ama yan gel yat olmuş son zamanlarda Turkcell. Kaç yıl oldu benim evde ki 4.5G hızına bir el atmadı. Kaç kere kayıt açtım, bu yeni aldığımdan da açtım bakalım. En fazla Vodafone'a belki taşırım.

• Bana gore tt bankalarin eline gecince yatirima onem verdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.