Şimdi Ara

Vodafone Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar gençler, biraz önce Vodafone tarafından küçük bir meblağ dolandırıldım ama müşteri hizmetleriyle görüşmemde yüzsüzlükleri karşısında kanım dondu.

Faturasız hat kullanıyorum. Biliyorsunuz paket 30 lirayken 35 yüklüyorsun vs. zamanla bir miktar para birikiyor hesapta. Bende de 22 lira gibi bir para kalmış.

Bein uygulaması üzerinden bir maç izliyordum, bir anda ekranda 15 lira ücret kesildiği, hesabımda 7 lira kaldığı uyarısı geldi. Sonra da ne olduğunu anlamadan 3 tane SMS aldım, haftalık gamer paketi talebini aldık, Freezone’lu paketini kullanabilirsin diye ki ben Freezone gençler için olan bir uygulama sanırım, değilim, ve 15 lira karşılığında paketini kullanabilirsin diye. Sakin sakin 542’yi aradım, müşteri hizmetlerine bağlanmak için bayağı mücadele ettim otomatik yanıt sistemiyle. Nihayet birine bağlandım, olan biteni anlattım. Pişkin pişkin çekilen parayı geri vermeyiz, sonra tekrar çekmemesi için iptal edeyim paketi dedi.

Bir süre çıkıştım, sistemi kontrol edeyim dedi. Yanımda uygulamasıyla satın almışsınız diyor. Ben almadım, iptal edin bu işlemi dedim. Tamam dedi, ben zannediyorum geri yatacak para hesabıma ama gelen giden yok. Bu nasıl bir hırsızlıktır? Hadi 15 lira sadaka niyetine vereyim desem Vodafone’a niye vereyim bu parayı. Nasıl bir üçkağıt dönüyor, başına gelen var mı böyle bir şey? Faturalı hat alsam demek ki ay sonunda bunlar istediği kadar ücret çıkarabilir kafalarına göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturalıda yaşanan problem faturasızda da yaşanıyormuş demek ki. Faturalı abonelerde bu problem son zamanlarda baya var.

www.sikayetvar.com
    Vodafone Gamer Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/vodafone/gamer

• Vay arkadaş ülkede herkes milleti soyma derdinde, ne olsa kanun yok kural yok.

98’den beri nadiren değiştirsem de Vodafone(Telsim) müşterisiyim. Daha bu sabah eski tarifemin paket yenilemesine 10 gün olmasına rağmen tarifemi değiştirdim, uzun süre daha Vodafone’la devam ederim diye düşünüyordum. Yani 3-5 kuruşu dert edecek biri değilim ama yüzleri kızarmadan bu hırsızlığı yapabilmeleri kanıma dokundu.

Ay sonunda kesin olarak dönmemek üzere değiştireceğim operatörü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Nisan 2021; 22:29:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Dolandırıcılığı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.