Şimdi Ara

Vodafone Engellilere Özel Tarife Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'nun Engellilere özel Düşler Kampanyasından yararlanmaktaydım. Geçtiğimiz hafta sonu kampanya bitimine yaklaşık 1 hafta kala tarife değişikliğiyle ''Redli8 Mutlu Müşteri'' tarifesine geçiş sağladık. Sonradan tarife detaylarına dikkat ettiğimde ''Sosyal Pass'' değil de ''İletişim Pass'' (isteklerimi karşılamıyor.) tanımlı olduğunu farkettim. Tarife içeriğimi maalesef ''Sosyal Pass'' ile değiştirmedikleri gibi ''Sosyal Pass'' içeren tarifeyi de sözüm ona indirimli olarak 70tl sundular. Sunulan tarifeyi farklı bir zamanda check edip kabul etmeye kalktığımızda da o tarifenin sözde bana özel olduğunu, ama artık olmadığnı gördük. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dememek elde değil.

Ayrıca Düşler Kampanyası sonunda yeni tarifenin biz engellilere taahhütlü sunulması da ayrı bir trajik. Tarife içeriğini bir tıkla değiştirebilmek veya istediğimiz içeriğin olduğu bir tarifeyi müşteri memnuniyeti gözeten bir firma olarak daha uyguna sunabilmek bu kadar da zor olmamalı öyle değil mi? Sırf bu yüzden de memnun olduğum Vodafone'dan farklı bir operatöre geçme noktasına getirilişimde çok üzücü. Umarım düzeltilbebilir ve operatör değiştirmek zorunda kalmam. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 17 Kasım 2021; 18:25:17 >

• Teşekkürler. Fakat, ''silikon agızlı malum üye'' kısmını anlayamadım. Konu ile alakası nedir?

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Hocam bir eleman var, zaten konuya muhtemelen damlar, yok böyle bir şey adam resmen vfon'u kötülemek kalaylamak için yaratılmış tövbe haşa, ip ucu vereyim nicki kısa ve m ile başlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle

• Katılıyorum, yapmamaları lazımdı mobilde Türk Telekom ismi,anlaşması fln. Ne güzel Avea kısa ve netti. Tabi anladılar 2015-2016'da Avea elden gidiyor aldılar Telekom yaptılar. Süslediler püslediler al sana Türk Telekom.

Millette ucuzluğuna, Türk oluşuna kandı geçtiler Trcell'den akın akın. Nasıl beğeniyorlar, nasıl övüyorlar, maaşlı elemanları olsam bu kadar övemem.

• Evlat olsa sevilmez bir firma. Uygulaması bir teoriye göre milattan kalma 555 yılında yapılmış, uygulamayı da mağarada yapmışlar. Uygulamadan sonra da tekerlek icat edilmiş.

• Vodafone Engellilere Özel Tarife Sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G için çok iyi hız ama 3G de Telekom'un sesi çöp. Yoksa 18 mbit yine idare eder,ben onu bile bulamıyorum telekom'da. Prime'a ilk geçtiğimde hız şahaneydi, 30-40 geliyordu, sonrasında yavaş yavaş 30'a-20'ye-15'e şimdiyse 5'lere kadar düştü rezil telekom.
    Ev interneti kurtarıyor benide, en azında bari onu beceriyorlar. Çok attım telekom'da 0-5 mbps arası test. Vodafone daha iyi ya, en azından benim ilçede böyle.

İşimi görecek seviyede, bedava limitsiz internette veriyor. Çarktan pass paket hileside yapıyorum pass paketde çıkıyor.

Trendyol kampanyasıda yaptım, şuan beleş geçiniyorum vdf'da.

1 günlük limitsizde hız,genel olarak ortalama 30-40 mbps : Vodafone Engellilere Özel Tarife Sorunu

• Çok iyi,Turk Telekom'un veremediğini Turkcell vermiş,iş görür hız. Şuan Prime time'dasın,ondan düşük çıkmıştır. Gece uyumuyorsan 03:00-04:00 arası test yap hıza bak.

• Taahhütü kontrol et,tanımlanmamış olabilir ara hemen 532'yi. Hayırlı olsun,güle güle kullan. Salla kazan,gnç çatlat,gollercepte ile 20 gb'ı daha da yükseltirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.