Vodafone'nun Engellilere özel Düşler Kampanyasından yararlanmaktaydım. Geçtiğimiz hafta sonu kampanya bitimine yaklaşık 1 hafta kala tarife değişikliğiyle ''Redli8 Mutlu Müşteri'' tarifesine geçiş sağladık. Sonradan tarife detaylarına dikkat ettiğimde ''Sosyal Pass'' değil de ''İletişim Pass'' (isteklerimi karşılamıyor.) tanımlı olduğunu farkettim. Tarife içeriğimi maalesef ''Sosyal Pass'' ile değiştirmedikleri gibi ''Sosyal Pass'' içeren tarifeyi de sözüm ona indirimli olarak 70tl sundular. Sunulan tarifeyi farklı bir zamanda check edip kabul etmeye kalktığımızda da o tarifenin sözde bana özel olduğunu, ama artık olmadığnı gördük. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dememek elde değil. Ayrıca Düşler Kampanyası sonunda yeni tarifenin biz engellilere taahhütlü sunulması da ayrı bir trajik. Tarife içeriğini bir tıkla değiştirebilmek veya istediğimiz içeriğin olduğu bir tarifeyi müşteri memnuniyeti gözeten bir firma olarak daha uyguna sunabilmek bu kadar da zor olmamalı öyle değil mi? Sırf bu yüzden de memnun olduğum Vodafone'dan farklı bir operatöre geçme noktasına getirilişimde çok üzücü. Umarım düzeltilbebilir ve operatör değiştirmek zorunda kalmam. Saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 17 Kasım 2021; 18:25:17 > |
Bildirim