Şimdi Ara

Vodafone F1 2010 Application

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mobile.formula1.com ile vodafone'un ortak çalışması sonucu F1 2010 Application diye bir uygulama yapılmış. Bu uygulama sayesinde yarışları ve sıralamaları live timing ile izleyebiliyorsunuz.

Bu programı adresten telefonuma indirdim fakat sürekli "connection error" alıyorum. Bir türlü bağlanamadım. Bu programı sağlıklı kullanabilen biri var mı?

Telefonum Samsung S5603.

Saygılar

• Çalışıyor bir sıkıntı yaşamadım.
  • tamam da bende neden çalışmıyor? Ne yapmam lazım. "connection error-out of range 3G or wifi signal" diyor.

3G bağlantısında problemim yok, tüm web sayfalarını açıyor.

Sen 3G ile mi bağlanıyorsun yoksa Wi-fi ile mi?

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Çalışıyor bir sıkıntı yaşamadım.
  • 3g ilede bağlandım sorun yok. Telefon n79 tahminim senin tel java tabanlı. Bu program için javadan internet hesabı yapacaksın. Apn sini internet yap. Başka birşey yapma adınıda internet.
    Not normal internet hesabı değil java programlarına girişte bir ayar vardır.
  • Ya böyle birşey yok. Gerçekten çalıştı, teşekkür ederim. Nasıl oldu anlamadım ama uygulamalar menüsünde diğer seçeneğinden bağlantıya girip sadece internet yazdım. Kullanıcı adı ve kimliği tamamen boş bıraktım girdim ve çalıştı.

Teşekkür ederim. Ben şimdi bu programı kullanırken Vodafone'nun normal tarifesinden ücretlendiriliyorum değil mi?

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

3g ilede bağlandım sorun yok. Telefon n79 tahminim senin tel java tabanlı. Bu program için javadan internet hesabı yapacaksın. Apn sini internet yap. Başka birşey yapma adınıda internet.
    Not normal internet hesabı değil java programlarına girişte bir ayar vardır.
  • Evet vodefone gprs ücreti gidecek. Msn filan kullanırsan bu ayarla kullan. Daha az tüketiyor gprs i diyorlar ama onuda tam bilmiyorum. Hayırlı olsun Anlamayacak birşey yok java tabanlıda bu ayar şarttır Bilgin olsun sıkıntı yaşayanlara yardımcı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 29 Mart 2010; 17:30:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.