Kullananlar bilir ki, Vodafone faturasızda yılda ortalama 3-4 zam yapar. 315 Lira olan 20 GB tarifesi bu ay 465 Liraya yükseldi. Telekom'a geçmeyi düşünüyordum ki ''YANIMDA'' uygulamasına baktığımda tarifelerim bölümünde mevcut tarifenin 40 GB'a yükseltildiğini gördüm. Fiyat artışının fahiş olmasına rağmen ne de olsa 20 GB daha eklediler diyerek uğraşmamak için kalayım dedim ve bakiye yükledim. Bugün öğlene doğru tarife yenileme mesajı geldi ve uygulamaya bir baktım ki 40 GB'ın 10'u kullanılmış, 30 GB kalmış görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda tarifemin 40 GB olduğunu onaylayıp teknik bir sorundan dolayı böyle göründüğünü eksik olan 10 GB internetin de hesabıma tanımlandığını söylediler. 2-3 saat sonra bir baktım ki toplamını 20 GB'a düşürmüşler. Tekrar aradığımda sistemdeki bir problemden dolayı ilk başta 40 göründüğünü ve sonra 20 GB olarak düzelttiklerini söylediler. Birkaç saat önceki görüşmede söylenenleri ifade ettiğimde de o görüşmedeki müşteri temsilcisinin yanlış bilgi aktardığını, tarifemin 40 değil 20 GB olduğunu söylediler. Böyle bir tiyatro! Hem tek seferde %50 civarında fahiş bir fiyat artışı yapıyorlar ve bundan dolayı başka operatöre gidecek kişilerin önünü kesmek için de tarifene 20 GB daha ekliyor gibi yazıyorlar. Hem de sen ödeme yaptıktan sonra yazılanın altında bir kota gördüğünde bunun yanlışlıkla öyle yazıldığını söyleyip aldatmaca durumu böyle geçiştiriyorlar. 15 yıldır bir fiil Vodafone kullanıyorum ama bu ay sonunda diğer operatöre geçeceğim. Dikkatli olun. Uygulamada gösterilen rakamlarla yansıtılan rakamlar birbirini tutmayabiliyor. Kimseyi ahmak yerine koymalarına izin vermeyelim. |
Bildirim