Merhabalar,Eylül ayında tabletten internete girmek için ''Vodafone 12 Aylık 6 GB Bilgisayardan İnternet Paketi''ne üye oldum.
3 - 4 ay kullandıktan sonra bana 6 GB yetmediği için kapattırmak istediğimde; önce telefonla müşteri hizmetlerini aradığımda 150 tl bi fiyat çıkardılar, emin olmak için subeye gittiğimde 180 lira civarı bişey çıkardılar sonra tel. ile tekrar sorduğumda 200 tl üzeri bir fiyat çıkardılar. Neyse bu önemli değil baya para ödeyeceğim belliydi sonuçta.
Sonra tel. ile kapatma işlemini başlattığımda ertesi günlerde beni aradılar, (Ocak ayının başlarında oluyor tüm bunlar) kapatmayın bunun yerine biz sizin 36,5 tl olan faturalarınıza 6 ay boyunca % 25 indirim yapalım dediler (faturalarınızı zamanında öderseniz %25 indirim yapılacaktır gelecek faturalarınıza dendi), böylelikler 27 tl civarı bişey olacaktı fatura ve bana cazip geldi bu teklif sonuçta kapatmak ile kapatmamak arasında pek bir fark fiyat farkı olmayacaktı, o indirim yapılsa idi.
Bari geri kalan aylarımda yedekte bi internet paketim olur ne olur ne olmaz dedim (6 GB tabletten internetim yetmediği için komşumla kablolu wifi internet almıştık ortak). Ama o indirim hiçbir şekilde yapılmadı, arayıp sorduğumda neden yapılmadığını tamam biz araştırıp size en kısa sürede geri döneceğiz dediler kaç defa arayıp sormama rağmen geri dönmediler(4 - 5 defa arayıp sordum en az).
Sonuçta bir kaç lira değil mi diyeceksiniz belki ama ben Öğrenciyim sonuçta, yeri geldiğinde 1 lira bile önemli olur ailesinden ayrı okuyan bir öğrenci için, kaldı ki aldıkları o para haksız kazançtır.
Şimdi ben Vodafonu Tüketici Hakları Hakem Heyetine (konuşmalardaki ses kayıtları vodafonun kendisinde saklıdır sanırım, vaad ettiği %25 indirim de kayıtlıdır sanıyorum) şikayet etsem, kazanır mıyım sizce? Başvuran varmı aranızda bu tarz benzer şikayetlerle?
Geçmiş olsun, hakem heyetleri genelde ensesi kalın olanı tutuyor, vatandaşı değil ama herhangi bir ses kaydı varsa ve peşine düşersen elbette kazanırsın.
Ayrıca ben ayda 1.500 / 2.000 TL arası kazancı olan birisiyim ve inan 100-150 TL az para gibi gelmiyor bana, ayrıca 1 TL bile eğer hakkın ise bırakmayacaksın. Bu gibi kurumsal şirketler bırak 1 TL yi, kuruşlarla bulundukları yerlere geldiler ve yükselmeye devam ediyorlar. Sigortası yapılsın uğruna askeri ücretin bile altında para alıp aile geçindirmeye çalışanlar varken emin ol 25 Kuruşumu bile kimsede bırakmam bu memlekette. Hele ki bahsi geçen ve benzeri şirketlere hiç para kaptırılmaz!
Adına hayırlısı olması dileği ile ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme