Şimdi Ara

Vodafone fatura ücretlendirme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar...eylül ayında vodafone'dan pttcell'e geçiş yaptım... fakat vodafone eylül-ekim ayına ait faturayı tahsil etmek için bana yollamış ki eylül-ekim ayına ait talep ettiği ücrete ait hizmetin bir dakikasını bile kullanmadım... 21eylü'ü 22 eylül'e bağlayan gece kesilirmiş fatura demelerine göre... kısacası 21 eylülde faturamı kestiler, 22 eylülde ben pttcell'den hizmet almaya başladım... fatura kesildikten sonra 24 saat bile aktif olmayan vodafone hattımı da kullanmadım...başına bu şekilde bir olay gelen var mı acaba... varsa izlediği yol nedir diye de sormak istedim, teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

Herkese selamlar...eylül ayında vodafone'dan pttcell'e geçiş yaptım... fakat vodafone eylül-ekim ayına ait faturayı tahsil etmek için bana yollamış ki eylül-ekim ayına ait talep ettiği ücrete ait hizmetin bir dakikasını bile kullanmadım... 21eylü'ü 22 eylül'e bağlayan gece kesilirmiş fatura demelerine göre... kısacası 21 eylülde faturamı kestiler, 22 eylülde ben pttcell'den hizmet almaya başladım... fatura kesildikten sonra 24 saat bile aktif olmayan vodafone hattımı da kullanmadım...başına bu şekilde bir olay gelen var mı acaba... varsa izlediği yol nedir diye de sormak istedim, teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle bi'şey buldum... mevzuata göre benden sadece 1 günlük ya da ne kadar süre geçtiyse o kadarlık ücret talep edebilirler ama vodafone kitlemiş hepsini koca ayın... bakalım bu maddeyi kendilerine ulaştırdığımda ne diyecekler...

http://btk.gov.tr/mevzuat/yonetmelikler/dosyalar/nty.pdf

Numara taşıma işleminin gerçekleştirilmesi
    MADDE 9 – (1) Verici işletmeci tarafından yapılan bilgilerin doğrulanmasıve taşıma işleminin gerçekleşme
    zamanının, mümkün olduğu ölçüde abone tercihi de dikkate alınarak belirlenmesini müteakip, belirlenen tarih ve saat alıcı
    işletmeci tarafından aboneye, numara taşınabilirliği sistemi tarafından da ilgili tüm işletmecilere duyurulur. Söz konusu
    tarih, verici işletmecinin numaranın taşınmasıtalebine ilişkin cevabınıgönderdiği tarihten asgari bir, azami iki gün
    sonrasıdır. Taşıma işleminin gerçekleşmesine kadar, işletmeciler taşımanın gerçekleşeceği zaman ve yönlendirme
    bilgilerini alarak taşımanın gerçekleşeceği tarih ve saatte hazır olacak şekilde sistemlerinde gerekli değişiklikleri yapar.
    Taşıma işlemi belirlenen zaman aralığında abonenin haberleşme kesintisini asgaride tutacak ve numara aynıanda sadece
    bir işletmecide aktif olacak şekilde gerçekleştirilir.
    (2) Taşıma işleminin gerçekleşmesi ile numarasıtaşınan abone ile alıcıişletmeci arasında abonelik sözleşmesi
    yürürlüğe girer. Verici işletmeci, son tahakkuk döneminde numaranın taşınmasına kadar olan süre için tahakkuk eden
    borcundan dolayı aboneye fatura gönderir. Söz konusu fatura, abonenin depozito veya avans gibi alacaklarıdüşülerek
    düzenlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 27 Ekim 2013; 10:45:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.