Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 11 Ekim 2023; 10:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar Turkcell ile aynı galiba, hatta 15 GB Turkcellden de pahalı 59₺ istiyorlar

•  

• turkcell den pahali olmaya basladi en azindan turkcell kalitesi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin geçmiş olduğunuz hazırkart dev 80 paketine tek seferde kaç TL yükleme yaptınız paket tanımlandı mı Ayrıca telsiz kullanım ücreti kesti mi

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

TL yüklemesi yapmadım. Direkt paket yüklemesi yaptım Dijital Operatör'den. Paket tanımlandı tabii ki, şimdilik herhangi bir TKÜ kesintisi olmadı hocam.

• Paketi kredi kartı ile mi yüklediniz zamanında Turkcell kullanmışlığım var O zamanlar hazır kartın interneti çok hızlı tükeniyordu sizde durum nasıl acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Banka/kredi kartı fark etmiyor hocam, bana 6 saatlik 1 GB geldi, ama yarım saat içinde bitirdim, diğer 2 operatöre göre daha hızlı bitiyor interneti, buda çekim gücün den kaynaklanıyor olmalı.

• Paketler çok kötü, faturasız yavaş yavaş ölüyor.

Ben hızlı bitme gibi bir durum göremedim. Tabii uzun süreçte belli olacak bu. Paketi ön ödemeli kart ile yükledim ama kredi kartı ile de yüklenebilir tabii.

Paketin hızlı bitmesi biraz da internet hızı ile ilgili olabilir, bu durumda 3G kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 1 Ağustos 2021; 14:6:11 >
  • Size ilginç gelebilir ama 9 yıldır bimcell kullanıyorum 4.5g hizmete girdiğinden beridir de 4.5g ile 3g yi karışık kullandım uzun kullanımlarım sonucu 4.5g de 3g ye göre hem şarjım daha uzun dayanıyor hem kota az gidiyor. Bunu tespit ettikten sonra hep 4.5g de sabitim. Bimcell den önce turkcell hazır kart kullanıyordum (daha 4.5g hizmeti gelmemişti o zamanlar) 3g de su gibi internet gidiyordu acaba diyorum yıllar sonra turkcell e geri dönsem dev 80 paketini alsam aynı sorunu yaşarmıyım diye düşünmüyor değilim. Turkcell e geçme isteğimi soracak olursanız bayramda köydeydim bırakın nete girmeyi edge dahi çekmiyordu bimcell bu zamana kadar böyle sorun yoktu en azından 3g çekerdi köyde. Sonradan öğrendimki bizim köyün yakınındaki baz istasyonunu devre dışı bırakmışlar ama turkcell bimcell in edge veremediği köyümüze 4.5g yayın veriyor bu gidişle bimcell le yollarımız ayrılacak gibi duruyor hayırlısı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Fiyatlar Turkcell ile aynı galiba, hatta 15 GB Turkcellden de pahalı 59₺ istiyorlar
    Kurban bayramından sonra harika tarifeler olacak diye övdükleri buymuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 1 Ağustos 2021; 15:27:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcellden sonra Vodafone da zam yapmış. Dayanamıyorlar artık bu ekonomide.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Bence de hocam, bakalım faturalı'ya ne yapacaklar

Hayırlısı hocam.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Tahminimce Red tarifeler değişecek.

20 GB Red + Sınırsız Video Pass 59 ₺ yapsalar efsane olur. Ama enflasyon felan belki zam gelebilir.

VF çok zarar ediyor, CEO'su açıkladı.

5G telefonların 7 ile 8 bin fiyata olmasını istiyormuş Ceo.

• Hocam bu online başvuruya özel fiyatlar. Bayiye göre değişiyor, yeni hat alacaksanız bayiden 25gb 30tl demeniz yeterli. Paket 3 ay geçerlidir

• "yeni hat alacaksanız". Yeni hat fiyatı elbette bayiden bayiye değişiyor. Ancak numara taşımada fiyat sabittir. Bayilerde de bu fiyat var.

• 25 GB 30 TL kampanyası sona erdi hocam, ben öyle biliyorum. Yerine 15 GB 35 TL kampanyası geldi yeni hat alımlarında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.