Bildirim
vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Benimki iyice zıvanadan çıktı
EDiT 1: Aslında downloadı 10 Mbps sabitlerlerse güzel paket olur 100 Mbps upload.Onedrive'a daha önce hiç bu kadar hızlı dosya atmamıştım ;)
EDiT 2: 10 dk. sürdü zevkimiz.Başa döndük tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 6 Ekim 2019; 22:50:47 >
-
Saat 00:00'dan itibaren kademe kademe yükselerek hat toparlanmaya başladı.Şu an durum :
Bu sorunun tamamen yazılımsal bir olay olduğunu düşünmeden kendimi alamıyorum.
Bu elemanlar saat 18:00'da hatları yurtdışı için kasıtlı sınırlamaya başlıyorlar ve saat 00:00'da da bu sınırı kaldırıyorlar, bunun bence başka bir açıklaması yok çünkü hat değerleri 18:00'da kademe kademe düşmeye başladı ve 00:00'dan sonra da aynı şekilde artıyor.
Şark kurnazı olmuş bu VDF.
-
1 saat sonunda FTTH hattım normale döndü :
Bu akşam saat 18:00'dan sonra kademe kademe düşen hat değerlerini de kayıt edip şikayet dilekçesini oluşturacağım.
İletişim çocuk oyuncağı değildir, geçen sefer 5.7 'lik Silivri depreminde yaşadık.
Bu elemanlar kafasına göre hızı kısıtlayıp açamazlar.Göstermelik 100 Mbps hızın var deyip te müşteriyi kekleyemezler.15 aydır bir tane bile sorun yaşamadığım VDF SoL ne oldu da son 15 gündür böyle abuk sabuk işlerin içine girdi?
Hat iyileştirme yapacağız deyin, serverları güncelliyoruz deyin ne bileyim bir şey deyin ki bu katlandıklarımıza değsin.
Ben ISS'yim asarım, keserim, yavaşlatır ve de geciktiririm dersen eğer orada bir duracaksın.
Yok öyle bir dünya.
INTERNET'ten önce INTRANET vardı.Yeri gelir onu da çalıştırırız tekrar.
-
-
-
İlginçtir bende sorun yok şu an herhalde bir saate bende de başlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bende böyle Speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/i/3486010922
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Yine pert
-
Bölge neresi ve altyapı?
Bir de hangi IP bloğundasın acaba?
Saat 19:00'da sonra 10 gündür sistematik bir şekilde yavaşlatma var bende.00:00'a kadar böyle devam ediyor sonra normale dönüyor. -
Hocam şu an kısıtlama var mı acaba ? Bende yurt içi ve yurt dışı aynı anda kısıtlanıyor, anlık değerler böyle;
-
-
-
Bahçeşehir sol 176
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bursa'dayım, bende de 176'lı blok var ve SoL altyapısı.
Santral olarak bir sorun var herhalde ben IP bloğuna mı komple kısıtlama getiriyorlar diye düşünüyordum. -
-
Benim şuan bile frankfurt, amsterdam, london sunucularına speedtest yaptığımda ping 42 çıkıyor mesela ama download 13-15leri görüyor maximum. Arıza kaydı oluşturduk bakalıö, sabah fiber ekibi de yakaladım saha calısanlarını, arıza kaydı bırak akşam gelip bakacağım dedi. Bakalım ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X