Şimdi Ara

vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
9.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konulara girip bakınca Superonline'ın neden böyle fiyatlar çektiği anlaşılıyor.

Ya o fiyatları çekebilmek için diğer opertaörleri baltalıyor, ya da diğer operatörlerin bir cacıkdan anlamadıklarını bildikleri için rahatça o fiyatları veriyorlar.

Benim de taahhütüm bitiyor ve Vodafone düşünüyordum ama bu sorun beni çok korkutuyor.
  • dweller kullanıcısına yanıt
    Ben solda xboxta indirme yaparken 20-25in üzerini hiç göremedim 100 mbps lik paketim olmasına rağmen 2 sene arıza kaydı açtım 2 sene yurtdışına karışamayız yurt içi sorun yoksa normaldir dediler.Sanki server bazlı sorunmuş gibi davrandılar.Vodafoneda ilk başlarda 60-70 güzeldi ama şimdi oda 20-25 gidiyor sanırım abone sayısı çok arttı ve taahhüt edilen hızı verememeye başladı oda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında bu durumu ben sol kullanırken yaşamıştım, fakat müşteri hizmetlerine şikayet kaydı açtığım gibi 1-2 günde düzeltilmişti. Vodafone kendi altyapısı olmadığından müdahale edemiyor mu bilmiyorum ama kullanıcıya ne bilgi veriyor ne de kalıcı çözüm uyguluyor, belirsizlik içinde bekliyoruz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Ben solda xboxta indirme yaparken 20-25in üzerini hiç göremedim 100 mbps lik paketim olmasına rağmen 2 sene arıza kaydı açtım 2 sene yurtdışına karışamayız yurt içi sorun yoksa normaldir dediler.Sanki server bazlı sorunmuş gibi davrandılar.Vodafoneda ilk başlarda 60-70 güzeldi ama şimdi oda 20-25 gidiyor sanırım abone sayısı çok arttı ve taahhüt edilen hızı verememeye başladı oda.
    Vallahi hocam ben 10 yıldan fazladır sol müşterisiyim (tellcom zamanından), bu zamana kadar sadece 1 kere problem yaşadım ve onu da çok hızlı bir şekilde çözdüler.

Onun dışında bu zamana kadar vaad edilen her hizmetimi sorunsuz bir şekilde kullandım.

İptal dilekçesi ile bir tık daha uygun kampanya almaya çalışacağım, olmazsa artık vodafone ya da diğer 3rd party servis sağlayıcılardan birini deneyeceğiz.

Forumda hiç vodafone fiber infrastructure ekibinden tanıdığı olan yok mu acaba bu sorun hakkında bir bilgi alabilecğeimiz ?

• dweller kullanıcısına yanıt
    Dün gündüz vakti teknik servis aradı, adrese geleceğim evde misin diye.Evdeyim evde olmasına da gelip n'apcan sorun saat 19:00'dan sonra başlıyor ve 00:00'a kadar devam ediyor.
    Ekran görüntüsü gönder bana madem 19'dan önce ve sonra dedi, dün akşam gönderdim, o da genel merkeze iletti şikayet kaydı açıp.
    Şikayet kaydının neticesine göre bende hazırlıklarımı yapıyorum, kayıtları ve ekran görüntülerini düzenliyorum ve "SORUN TESPİT EDEMEDİK" tarzında bir cevap gelirse eğer ertesi gün THH'ye müraacat ediyorum.
    Sistematik bir şekilde 19-24 arası KASITLI bir yurtdışı trafiğini yavaşlatma olayı var.
  • Yurt dışı 100 mbps lık pakete verilen hız.
    vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam iyi gidiyoruz bakalım nazar değmesin :

Normalde Frankfurt bu saatlerde 4-5 Mbps civarına düşerdi.

Başka düzelen var mı?
  • Bende de şuan normal değerler.

• istanbul 60mbit frankfurt 50mbit cıkıyor benim normalde 100mbit hattım.
    pingim aşırı yüksek istanbul 65, frankfurt 140.
  • vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor

Saçmalığın danikaskı vodafone'dan beklenen hareketler böyle şirkete lanet olsun
  • Şimdi de ping yüksek geri kalan değerler normal, biz doğru düzgün hizmet alamayacak mıyız bu firmadan ?

• Bu akşam da sorun çıkmadı.Herhalde düzelttiler problemi.

• Benim sorunum hala devam ediyor.vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyorvodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyorvodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor

Israrla şikayet kaydı oluşturuyorum lakin ne bir arıyorlar ne de soruyorlar.

Yakın zamanda bütün mail çıktılarını da alarak THH'ye başvuracağım eğer sorunumu çözmezlerse.

Sözde 100mpbs bağlantım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 10 Ekim 2019; 23:30:51 >

• FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Web online işlemlerden şikayet kaydı açtın mı?
    Benim sorun hallolmuş gibi, 3 gündür eski halinde.

Bir de bunların BDH dedikleri bir müşteri yönetim merkezleri var, işin 2-3 güne çözülmezse eğer mesaj at bana vereyim numarasını bir de onlarla görüş.Yoksa normal MHye dert anlatmak harbiden bitiriyor insanı.

NOT:Vodafone FTTH aboneliğimden başka bu şirketle başka bir irtibatım yoktur. ;)

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyor mu

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    4 gündür sıkıntı yok bende normale döndü.

• Bende de sıkıntı yok ama korkuyorumda yazmaya geçen sefer geçti yazdım ertesi gün tekrar başladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • testmy.net
    fast.com

sonuçlarınızı da paylaşabilir misiniz :) sorun yaşayıp da düzelen arkadaşlar.

Bunlar genelde yurtdışını test ediyorlar.
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt

Edit: Animasyonu da ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 12 Ekim 2019; 23:29:7 >

• vodafone fiber internet aksamlari hiz kisitlamasi yapiyor

btk'ya şikayet oluşturdum, 1 haftaya çözülmezse thh ye de başvurucam, 1 aydır yaptıgım tüm speedtest sonuçlarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.