Merhaba Dh kullanıcıları üzülerek belirtmek isterimki 17 eylül'den itibaren vodafone fibermax tarifelerinin hepsine 15 tl zam kapıda. Bunun üzerine 6.90 lık birde modem ücreti ekleniyor...
Peki iyi haber mi ? Son günü KAÇIRMADINIZ! C.tesi herkes eski tarifeden basvurusunu yapsın..
Bir iyi denecek haber ise yeni tarifelerde ilk 3 ay cayma bedeli olmadan ücretsiz iptal hakki mevcuttur. 90. Günde cayma ücreti ödemeden kapatabilirsiniz. Bunun ile ilgili cok guzel bir reklam filimi hazırlamışlar p.tesi akşam haberlerinden sonra tüm tvlerde yayınlanıyor..
Türk telekom da zam yapmış galiba bütün iss ler zam yapacak
Adsl dahil mi ?
Kendi altyapısına da uygulayacak mı? Kutu yeni bağlandı. Başvuruyu testten önce yapabilir miyim?
Kapaklı'da acele edin biraz, İnternet'siz bekliyorum ay sonunu. TT altyapısı görünmeye başladı binada ama diğer alterenatiflerde görünmüyor daha, görünürse atlayabilirim onlara. :D
Şu an Superonline taahütüm olduğu ve işlerimi ona göre ayarladığım için Çarşamba günü iptal işlemlerini başlatıp, Pazartesi de geçiş yapacaktım. Acaip moralim bozuldu.
Bis sözleşmeyi imzaladık fln ama daha eve bağlamadılar faturada bir zam olurmu
Sozlesme imzaladiysaniz sorun yok
Güncel anlaşma bitmeden yenilerler mi ? Birde mesela ben 50gb kotalı kullanıyorum ama gereksiz fazla para verdiğimi düşünüyorum , 50gb de olsa 35de olsa hemen bitiyor, sonra hız düşümü , zaten ocaktan sonra bu sorunda bitecek . Ben desemki şu anki tarifem bitsin hemen arkasına 35gb lik paketi başlatın yapmazlar sanırım .
kendi altyapısı olan yerlerde var olmayan yerde superonline kullanıyor
JackSmoke
kullanıcısına yanıt
Yani Superonlinedan aldığımız kalite ne ise bunda da en az okun kadar alacağız yani.
Soruma cevap gelmediğinden kusura bakmayın da kendi altyapısındaki tarifelere de gelecek mi aynı zam?
CnrpsC
kullanıcısına yanıt
Bayiiden halledin hemen. Aynı anda bağlıyorlar çakallık yapıp. Ben öyle kullanıyorum SOL altyapısından hem vodafone hem superonline internetim var. Müşteri hizmetleri yapamıyor yasal olarak ama bayii pek takmıyor.