Şimdi Ara

Vodafone fiber teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda ttnet 16mbit(aslında 14) adsl im bitiyor. baya araştırdım ancak bütçeme uygun iss bulamadım. türknet olayına girmiyorum bile forumdaki şikayetleri görünce bulaşmak istemedim.

Dün vodafone bayiine gittiğimde fiber internet kampanyalarına göz attım. Vodafone red abonesi olduğum için ekstra indirim de yaptıklar.

Teklifleri; 50 mb 100gb kotalı fiber internet(16 mbite düşüyor) cayma bedeli ve modem hediyesiyle beraber ilk altı ay 35 lira kalan 18 ay 59 tl.

Sizce nasıl? önerileriniz var mı?
    Not: baktım binamızda süperonline fiberalt yapısı var.

• vodafone fiber hizmetini süperonline fiber ile verebiliyor fiber olduğu müddetçe sorun yaşamazsınız fiyatlar güzel fakat modem hediyesi fiberde olmuyor biliyorum sözleşmeye dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

vodafone fiber hizmetini süperonline fiber ile verebiliyor fiber olduğu müddetçe sorun yaşamazsınız fiyatlar güzel fakat modem hediyesi fiberde olmuyor biliyorum sözleşmeye dikkat edin.

teşekkürler.
    bana modem olacağını söylediler huawei'nin modemiymiş. Gerçi dsl n17u gelecek yakında.
  • the_hornet kullanıcısına yanıt
    Kotalı ve ya AKK li olmasına dikkat edin, sonra pişman olursunuz.
  • Merak ettigim bir sey var.

100 mb 100gb alirsam ve kota dolarsa kac mb e dusecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    24 mbps'e
    AKK ayrı kota ayrı kota bitti mi ya internete giremeyeceksin yada faturan fazla gelecek, akk iste belli bir kullanımdan sonra hızının yavaşlaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuaLityTR

AKK ayrı kota ayrı kota bitti mi ya internete giremeyeceksin yada faturan fazla gelecek, akk iste belli bir kullanımdan sonra hızının yavaşlaması.

Akn yaziyor sitesinde. Modemi kullanan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.