Şimdi Ara

Vodafone FreeZone mu Turkcell GNÇ mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar vodafone olan faturalı hattımı değiştirip ya freezone geçiş yapacağım ya da turkcell gnç verilen hediyelerde önemli olduğunu düşünüyorum teşşekürler
    Vodafone 16gb 6 sı sosyal medya 1000 dk ve sınırsız WHATSAPP 45₺
    TURKCELL:6 gb +3 gb sosyal medya geçerli 750 dk 40 Tl

• Bölgenizde Vodafone çekim gücü iyiyse, hız problemi yoksa Vodafone öneriyorun. İhtiyaç duyduğunuzda sınırsız paketler de alırsınız. Maalesef ki Vodafone her bölgede kaliteli internet hızları sunamıyor, bu sebeple Vodafone kullanan birinin bölgenizde hız testi yapıp ona göre karar vermelisiniz.
  • Bölgenizde kullanan kişilere sormalısınız.
  • vodafone hızı pek iyi degil sizin ilde nasıldır bilemem ama tahhüt vermeyin derim ikisinede bir deneyin önden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jbl2021

Bölgenizde Vodafone çekim gücü iyiyse, hız problemi yoksa Vodafone öneriyorun. İhtiyaç duyduğunuzda sınırsız paketler de alırsınız. Maalesef ki Vodafone her bölgede kaliteli internet hızları sunamıyor, bu sebeple Vodafone kullanan birinin bölgenizde hız testi yapıp ona göre karar vermelisiniz.
    kesinlikle katılıyorum, oturduğum evde vodafone 4g nerdeyse hiç çekmiyor, istediğim kadar gb alabiliyor olsam da işime yaramıyor, ama turkcell'de pahalı da olsa hangi paketi alırsam alayım 50mbps hız alıyorum sabit
  • Bölgende iyiyse Vodafone. Turkcell'in fiyatları ve alternatif paketleri can sıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2020; 23:41:50 >
  • Freezone eskiden güzeldi sinemasını az kullanmadım şimdi pek bir avantajı yok ama Vodafone fiyat yönünden çok uygun ve çark yenilendi bayağı hediye dağıtıyor şu sıralar beğenmezsen daha sonra değiştirirsin 27 tl ye 7gb olan paketi kullanıyorum halen varmı bilmiyorum tl yüklemesini de yanımda uygulamasından yapıyorum 3gb de oradan geliyor 10 gb eder çark la felan 15 gb yi geçiyor artık sanırım bundan sonra 20 gb leri bulabilir hediyelerle
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Bana hiç o kadar internet vermedi durmadan şu sitede 5 tl kazandınız yada tavla oyununda 35 TL saçma sapan şeyler veriyor
  • jbl2021 J kullanıcısına yanıt
    Vodafone hız testi sonucu

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Vodafone hız testi sonucu

• S. çakır S kullanıcısına yanıt
    Bu hiz ortalamada gibi idare eder sizi.
  • Merkezi bir yerde değilim şuanda 4g Yok 3g hızım aşağıdaki gibi farkli şehirler ve farklı zamanlarda yapılmış hız testleri aşağıda var

• Düşünmediğim Türk Telekomda 1000 dk 1000 SMS 20 gb internet 45 tlye buldum Türk telekom hakkındaki düşünceleriniz nelerdir yoksa Türkcelle mi geçmeliyim?
  • turkcell hız açısından daha çok memnun eder diye düşünüyorum.

Salla kazandan ya da çatlattan da gb hediye kazanabilirsin. ayrıca bahsettiğin pakette şu an ilk ay 10 gb hediye veriyor.

49 tlye de 10 gb paketi var, o da ilk ay 20 gb hediye veriyor
  • Vodafone işler çok karışık bende Freezone geçmeyi düşünüyorum ama vodafonda artık sabit paket kalkmış online paket alma varmış ve tek seferlik yenileme özelliğide yok aslında Turkcell iyi ama çok pahalı 8 gb 45 lira istiyor gnc tarife olmasına rağmen
  • 25 TL'LİK gnç 2gb +3gb (sosyal medyada) paketinin
    Sosyal medyada 3gb ayrımı yapmak
    yerine bütün halinde 5gb yapsa daha iyi olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 10 Şubat 2020; 22:9:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.