Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar merhaba. konu ile alakası yok ama vodunun 60 tl ye 2000 dk her yöne 2000 sms ve aylık 2 gb paketi var, 12 ay taahhütlü. bitlis/hizan ilçesine atandım. vodonun çekim gücü nasıldır? tavsiye eder misiniz?

12 ay taahhüt almışsın zaten hocam nasıl iptal ediceksinki?? Bence çekiyodur vodafone. Bi denemelisin..
  • Arkadaşlar faturasız vodafone hatla bu pakete geçince geçiş işlemleri kaç gün sürüyor?
  • arkadaşlar tarifeye geçtim ama *456#1116# servisi çalışmıyor kalan dakika ve mesaj sayısını öğrenemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar tarifeye geçtim ama *456#1116# servisi çalışmıyor kalan dakika ve mesaj sayısını öğrenemiyorum?

Daha bu sayfada aynı soru soruldu ben cevapladım. Hadi hiç bir yeri okumuyorsunuz bari bulunduğunuz sayfayı okuyun. Bak sayfaya biraz görürsün alternatif yöntemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar tarifeye geçtim ama *456#1116# servisi çalışmıyor kalan dakika ve mesaj sayısını öğrenemiyorum?

Daha bu sayfada aynı soru soruldu ben cevapladım. Hadi hiç bir yeri okumuyorsunuz bari bulunduğunuz sayfayı okuyun. Bak sayfaya biraz görürsün alternatif yöntemi

onu denedikten sonra yazdığımı hiç düşünmedin mi??(=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 13 Nisan 2011; 22:43:58 >
  • Benim hattımda turkcell kısmet olursa hattımı vodafone taşıyıp bu kampanyaya geçmek istiyorum ama sitesinde kampanya ile ilgili bilgilere baktım gayet net ancak bu kampanya ne zaman bitiyor bi bilgisi olan var mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38
    Benim hattımda turkcell kısmet olursa hattımı vodafone taşıyıp bu kampanyaya geçmek istiyorum ama sitesinde kampanya ile ilgili bilgilere baktım gayet net ancak bu kampanya ne zaman bitiyor bi bilgisi olan var mı..?

bu kampanya değil tarife hiç bitmiyecek ama koşullar değişebilir
  • eyw. o zmn sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

arkadaşlar tekrar hatırlatıyorum olmaz demeyin sadece 1tane mail atın.tarifedeki 300dakkanın 500dakka olması atılan mailler sonucu olmuştur.

aşağıdaki mesajı okuduktan sonra hemen bende mail attım internette genel olarak yazana göre vodafone müşteri isteklerine cevap veriyormuş sizde 1mail atarsanız inanıyorumki pakete cepnet te eklenir.

Arkadaşlar duyarlı olalım,

ben vodafone'a bir iletişim mesajı göndererek biz gençler için bu genç avantaj tarifesine cep net paketide eklemelerini rica edelim arkadaşlar,

unutmayın eger 1000 kişi kadar bu mesajı gönderirse büyük ihtimalle kazanırız bu hakkı, lütfen duyarlı olalım

vodafone iletişim bölümünden numaramanızı adımızı soy adımızı yazalım ve cep netinde eklemesini istediğimiz bir mesaj yazalım şahşen ben 30 tl ödemeye dünden razıyım, yeterki limitsiz cep netimizde olsun..

buyrun vodafone iletişim,,

http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php

30 tl ödemeye razıysan 3 tl daha ver al aylık cepnet

• bana 5000 sms yetmiyor ayrıca onikibin sms paketini alabilirmiyim ?
  • Türkselden ŞAŞMAYIN derim ben çekim gücünü heryerde kanıtlamış bir operatör tuvalette yerin 7 kat altında bile çekiyor :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

Türkselden ŞAŞMAYIN derim ben çekim gücünü heryerde kanıtlamış bir operatör tuvalette yerin 7 kat altında bile çekiyor :).

artık bütün operatörlerin çekim gücü iyi.. önemli olan para..... uygun fiyat her zaman tercih sebebidir... kimse babamızın oğlu değil...
  • quote:

Türkselden ŞAŞMAYIN derim ben çekim gücünü heryerde kanıtlamış bir operatör tuvalette yerin 7 kat altında bile çekiyor :).

asla hiç bir operatörü savunmam, hepsinin var bir iyiliği kötülüğü..ama şu devirde hala böyle düşünenleri görünce şaşırıyorum.. eskidenmiş sadece turkcell kalitesi.. ayrıca turkcell hiç çekmezken vodafone un çektiği yerler de var. her yerde en iyi çeken turkcell değil yani artık..
  • daha önceki sayfalarda da yazılmıştı ama tekrar paylaşmak istiyorum. tarifeye geçmek için 25 yaş altı olmak kesin bir şart değil. arkadaşım 25 yaş üstü olmasına rağmen kardeşini kullanıcı göstererek geçti, hem de kardeşiyle gitmeden. sadece kendisinin ve kardeşinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve son aya ait telefon faturası ile halletti..my vodafone den bakıldığında da hat kendi üzerine görünüyor.. hiç bir problem yok yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

artık bütün operatörlerin çekim gücü iyi.. önemli olan para..... uygun fiyat her zaman tercih sebebidir... kimse babamızın oğlu değil...

iyimi yapmayin hocam balıkesir / merkez / Plevne mahallesinde evde 3 cemtik cekiyor durmadan gidip geliyor hat...
  • Arkadaşlar yaşı uyan birinin kolundan tutup götürsem shop'a geçebilirmiyim bu tarifeye ?
  • bu tarifeye uygun bir de telefon kampanyası olsa çok güzel olur ya
  • GENCLER :
    13 YASINDAKI OGLUMA KENDI ADIMA VODAFONDEN FATURASIZ HAT ALMIS IDIM.40 GUNDE 20 TL YUKLUYORUM YETMIYOR.
    AYDA KULLANACAGI :50-100 DAKIKA HER YONE TEL KONUSMASI
    300-500 SMS

AYDA 15 TL YE HANGI TARIFE YI ONERIRSINIZ
    FATURALI YA MI GECSEM?
    KONU ILE ILGILI VODAFONE CAGRI MERKEZINIDE ARADIM
    ANKARA ANKAMALL DAKI MERKEZEDE GITTIM.AMA DERDIMI ANLATAMADIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede
    GENCLER :
    13 YASINDAKI OGLUMA KENDI ADIMA VODAFONDEN FATURASIZ HAT ALMIS IDIM.40 GUNDE 20 TL YUKLUYORUM YETMIYOR.
    AYDA KULLANACAGI :50-100 DAKIKA HER YONE TEL KONUSMASI
    300-500 SMS

AYDA 15 TL YE HANGI TARIFE YI ONERIRSINIZ
    FATURALI YA MI GECSEM?
    KONU ILE ILGILI VODAFONE CAGRI MERKEZINIDE ARADIM
    ANKARA ANKAMALL DAKI MERKEZEDE GITTIM.AMA DERDIMI ANLATAMADIM?

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/15lik_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.15lik

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.