Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim katla tahutum ekimde bitiyor bende kacacam bundan da hat tasima islemini ne zaman yapmam gerek fazladan bunlara para vermemek icin cunku 1 gun atlasam bunlar 1ay gibi islem yapacaklar buyuk ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

salak gibi zamanında 19tl lik avea tarifesine geçmedik... 30 lirayı bastılar

dün aradılar 5 tl farkla taahhütlü sabit fiyat olarak dakkaları katlayalım diye. istemedim. Bugün zam mesajı geldi. Öyle ya da böyle 5 lira zam yani. Avea dan geldim şimdi seç tarifesine geçtim.

Aveada seç le pahalıya geliyo ya :S 30 tlye interneti içinde adam gibi bir tarife yapan yokki. Tüm operatörler anlaşmış gibi

faturasız olarak 500 dk heryöne (19 tl) + 500sms ve 500 mb internet (10 tl) + telsiz iletişim vergisiyle 30 tl ye geldi bana. Faturasızda taahhütte yok. Başka güzel bişe çıktığında direk geçebilirim böylece.

• Pazartesi Avea'ya geçiyorum. Muhteşem 15lik var. ilk 6 ay 15 sonraki 6 ay 18 TL. Her yöne 250 dakika artı 1000 sms bana yeter de artar bile :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

salak gibi zamanında 19tl lik avea tarifesine geçmedik... 30 lirayı bastılar

dün aradılar 5 tl farkla taahhütlü sabit fiyat olarak dakkaları katlayalım diye. istemedim. Bugün zam mesajı geldi. Öyle ya da böyle 5 lira zam yani. Avea dan geldim şimdi seç tarifesine geçtim.

Aveada seç le pahalıya geliyo ya :S 30 tlye interneti içinde adam gibi bir tarife yapan yokki. Tüm operatörler anlaşmış gibi

faturasız olarak 500 dk heryöne (19 tl) + 500sms ve 500 mb internet (10 tl) + telsiz iletişim vergisiyle 30 tl ye geldi bana. Faturasızda taahhütte yok. Başka güzel bişe çıktığında direk geçebilirim böylece.

bende arastırdımda avea nın sec tarıfesı 9 tl 200 dk + 10 tl 5bin sms 19 tl ye makul gorunuyor..yarın ılk ısım gecıyorum.

• vodafonu 3 kere aradim. avea ya gececem diye gecersen gec dediler. bende bugun 1000 dk + sinirsiz internet 40 tl tarifesine gectim

• Bugün genç avantaj tarifesi için mesaj geldi 500 dk 5000 sms 30 tl olmuştur diye ama taahütlü olduğumdan bana vurmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Bugün genç avantaj tarifesi için mesaj geldi 500 dk 5000 sms 30 tl olmuştur diye ama taahütlü olduğumdan bana vurmadı

banada geldi millete geçircez ama size her halükarda geçiriyor olduğumuzdan o 5 tl yide görmemezlikden gelicez dediler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Bugün genç avantaj tarifesi için mesaj geldi 500 dk 5000 sms 30 tl olmuştur diye ama taahütlü olduğumdan bana vurmadı

banada geldi millete geçircez ama size her halükarda geçiriyor olduğumuzdan o 5 tl yide görmemezlikden gelicez dediler :D

Ben telefonum yok diye blackberry kampanyasıyla almıştım. Arada bi hat kafayı yiyor bir turkcell değil ama 500 dk 5000 sms 25 lira şimdilik iyi gibi avea gibi faturada beklenmedik ödemeler çıkmıyor en azından ve müşteri hizmetlerine hemen bağlanabiliyorum bir sorunum yok şimdilik voydofonla ama ytü davutpaşa kampüsünde çekmemesi de beni benden alıyor o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: printer87

vodafone genç avantaj da 5 tl ye 500 dk aldım kaç dk kaldı nasıl öğrencem..

Bütün başlıklara aynı soruyu mu yazıyorsunuz?

• arkadaşlar bi şey sorcam,genç avantaja özel bi internet paketi fln var mı? veya internet fiyatları nerelerde? turkcell 100 mb gençtarifede 3 liraydı 5 lira yapmış çok sinirlendim
  • Gereksiz zamla bu tarifeyi kullanan bir çok kişiyi kaçıracaklar. Başka hat-tarife arayışına geçtim. Uygun bulduğum anda basar giderim.
    Ancak herifler tam zamanında mesaj attı, bir tane bile uygun kampanya kalmadı hepsini çekmişler piyasadan. Ortada kaldım.
  • arkadaslar dun aveanın muhtesem 15 tarıfesıne gectım.her yone 250 dk ve 1000 sms yeterlı bence.30 tl odemektense.
  • Sadece twitter'a ve facebook'a girdiği halde ekstra internet kullanmış gibi ücret yansıtılmış. Geçen aya kadar sınırsız internet kullanıyordum. 8tl'lik sınırsız interneti iptal ettirdim 10tl data kullanımı var faturada. Sadece facebook ve twitter'a girdiğime de eminim. Başka operatörlerde hiç doğru düzgün kampanya yok. Olsa anında geçeceğim bu olay yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Sadece twitter'a ve facebook'a girdiği halde ekstra internet kullanmış gibi ücret yansıtılmış. Geçen aya kadar sınırsız internet kullanıyordum. 8tl'lik sınırsız interneti iptal ettirdim 10tl data kullanımı var faturada. Sadece facebook ve twitter'a girdiğime de eminim. Başka operatörlerde hiç doğru düzgün kampanya yok. Olsa anında geçeceğim bu olay yüzünden.

bende 1 sefer denemek için girmiştim direk 1 tl ücret yansıtmışlar.müşeri hizmetlerini sordum dedim facebooka girdiğim ve başka bir bağlantı tıklamadığım halde neden ücret geldi diye telefondaki kadın yok tıklamışsınızdır bilmem ne dedi.neye girdiğinide göremiyolar itirazda edilmiyor yani.sonra sordum 2 saniye girince ücreti ne diye o zamanlar 1 tl demişti kadın(4-5 ay önce).

tarife olarak internet lazımsa şuan en uygun avea seç tarifesi.20tlye 500dk veriyor.10 tlye sınırsız internet alabiliyorsun üstüne.1gb ye kadar 3g den sonrasında hızı vodafonedeki gibi düşürüyorlar ama vodafonenin sınırsız tarifesi hem daha pahalı hemde 250mb dan sonra hızı düşürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Sadece twitter'a ve facebook'a girdiği halde ekstra internet kullanmış gibi ücret yansıtılmış. Geçen aya kadar sınırsız internet kullanıyordum. 8tl'lik sınırsız interneti iptal ettirdim 10tl data kullanımı var faturada. Sadece facebook ve twitter'a girdiğime de eminim. Başka operatörlerde hiç doğru düzgün kampanya yok. Olsa anında geçeceğim bu olay yüzünden.

bende 1 sefer denemek için girmiştim direk 1 tl ücret yansıtmışlar.müşeri hizmetlerini sordum dedim facebooka girdiğim ve başka bir bağlantı tıklamadığım halde neden ücret geldi diye telefondaki kadın yok tıklamışsınızdır bilmem ne dedi.neye girdiğinide göremiyolar itirazda edilmiyor yani.sonra sordum 2 saniye girince ücreti ne diye o zamanlar 1 tl demişti kadın(4-5 ay önce).

tarife olarak internet lazımsa şuan en uygun avea seç tarifesi.20tlye 500dk veriyor.10 tlye sınırsız internet alabiliyorsun üstüne.1gb ye kadar 3g den sonrasında hızı vodafonedeki gibi düşürüyorlar ama vodafonenin sınırsız tarifesi hem daha pahalı hemde 250mb dan sonra hızı düşürüyor.

seçin faturasız olanı var mı ?

ben de taahüt verip genç avantajı 30 lira 1000dk yaptım ama kaçacak tarife arıyorum.
    vodafone hattı sorunlu... resmen çekmiyor
    bi de heryerde çekiyor diye reklam yapıp duruyorlar ama burda halen sesler sürekli bozuk ve kesinti oluyor... sözde kesilen konuşmanın da ücreti alınmıyor

• Sec faturali diye biliyorum.zaten su donemde fatuali faturasiz farki kalmadi.faturalilrda da fatura stop ozelligi falan var artik.cekme konusunda sikinti yasamadim ben vodafonede cogu yerde guzel cekti.iyi ceken istiyosan mecbur turkcell alcan.
    !!

• arkadaşlar yukarıları okumadım ama benim sorunum genç avantaj abonesiyim aylık 20 tl diye yazdı ş..szler meğer bunlar bana geçirmiş bende aptallık ettim sözleşmeyi okumadım şimdi 25 tl tarife 5 tl hat ücreti 4 aydır hat ücretini ödüyorum 30 tl oluyor bunlar her ayda bi 5 tl geçirecek yer buluyor mutlaka ( bi keresinde benim telefon nokia 1616 85 tl fatura geldi neymiş internete girmişim lan benim telefon internete nasıl girsin) anlıacağınız her ay minimum 30-35 tl ödüyorum bu hat ücretini kesmeyi kaçıncı ayda bitiriyorlar ve birde tüm bunlara rağmen hangi akla hizmet bilmiyorum ama blackberyy 9300 kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum ne yapayım sizce??
  • Facebook ve Twittera nasıl giriyoruzda ücret ödemiyoruz* yani bedava deniyor normal uygulaması var ordan mı girmek gerekiyor? Mobil şebekeyi açıpta giricez kesin faturaya yansız. bu konuda bilgisi olan lütfen yazabilir mi?
  • Bu kampanya yüzünden kaç sefer 50-60 tl ödedim bilmiyorum facebook twitter sadece anasayfada gezmekmiş bahsettikleri olay :D Yarın ilk işim aveaya geçmek olucak

• herkes facebook ve twitter 'a girdiği zaman faturada artmadan bahsetmiş.

bende gprs ve 3g yi iptal ettim dakikaları da dikkatli harcayacağım bakalım ne olacak...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.