Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar turkcell hattım var bu tarfieye gemçek istyorum. turkcellde çok pahalı.
    500 mb internet diyor hızı nasıl peki?
  • Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 5 aydır(6 gün sonra 5 ay dolacak) genç avantaj tarifesindeyim. Konuşma ve sms sıkıntım olmadı. Fatura surprizi de yaşamadım bu konuda. İnternet paketi sorun oldu.. İnternet paketi gelir mi diye bekledim 14 liraya paket geldi 25+14=39 tl bu fiyatta bütçemi aştığı için hattımı değiştirmek istiyorum. Avea'nın yeni nesil tarifesinde karar kıldım. Genç avantajdan istediğim zaman çıkma hakkına sahip miyim? Eğer çıkarsam bir ceza ile karşılaşacak mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 5 aydır(6 gün sonra 5 ay dolacak) genç avantaj tarifesindeyim. Konuşma ve sms sıkıntım olmadı. Fatura surprizi de yaşamadım bu konuda. İnternet paketi sorun oldu.. İnternet paketi gelir mi diye bekledim 14 liraya paket geldi 25+14=39 tl bu fiyatta bütçemi aştığı için hattımı değiştirmek istiyorum. Avea'nın yeni nesil tarifesinde karar kıldım. Genç avantajdan istediğim zaman çıkma hakkına sahip miyim? Eğer çıkarsam bir ceza ile karşılaşacak mıyım?

Taahutunuz varmi, vodafone dan telefon tablet 3g moden vs aldinizmi? Arayin musteri hizmetlerini aorun taahhutum varmi diye, sonra 1 kez daha arayip emin olun, yukarfa sayilanlari yapmadiysaniz hattinizi rahatva tasirsiniz, ki bence de avea ya hemen gecinn:) internet paketli tarifeleri cok saglam, benm taahhut olmasa 1 dk durmazdmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Arkadaşlar merhaba

Taahutunuz varmi, vodafone dan telefon tablet 3g moden vs aldinizmi? Arayin musteri hizmetlerini aorun taahhutum varmi diye, sonra 1 kez daha arayip emin olun, yukarfa sayilanlari yapmadiysaniz hattinizi rahatva tasirsiniz, ki bence de avea ya hemen gecinn:) internet paketli tarifeleri cok saglam, benm taahhut olmasa 1 dk durmazdmm

Teşekkür ederim ilginiz için.

Hayır vodafoneden herhangi birşey almadım. Herhangi bir tahahhüt belgesi imzaladığımı da hatırlamıyorum. Ama ben 5 ay önce hat taşıtarak genç avantaja geçtim. Belki bunun için imzaladığım belgelerin içinde genel işlem koşulu olabilir. Dediğiniz gibi yarın ilk işim müşteri hizmetlerini aramak olacak. Tekrar teşekkür ederim.

Bugün geçiş için başvurmaya gittim. Benim Vodafone fatura kesimim 6 Temmuz. Geçiş en erken 8 Temmuz olacağı için Vodafone Yetkilileri 2 gün içinde 25 TL fatura kesileceğini söyledi. O yüzden 20-25 Temmuza kadar bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 3 Temmuz 2012; 23:51:54 >

• bu tarifeye geçip ek 5 tl ile ek 500 dk aldım...

1000dk 5000sms 30 lira oldu, ayda 1.5 tl de vergisi var dediler...ona da tamam dedim ama
    şimdi faturama bakıyorum artmış... ilk açtığımda 20 küsürdü şimdi 30 tl diyor fatura... bir aydan eksik olduğu için ilk ay düşük gelecek sözde...
    bakalım neye fatura kestiler...

12 ay taahhüt verdim ama hemen çıkarım, başlarım taahütüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Arkadaşlar merhaba

Avea candir can. O taahut olmasa bir dakka durmamda b.k yedik attik imzayi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bu tarifeye geçip ek 5 tl ile ek 500 dk aldım...

1000dk 5000sms 30 lira oldu, ayda 1.5 tl de vergisi var dediler...ona da tamam dedim ama
    şimdi faturama bakıyorum artmış... ilk açtığımda 20 küsürdü şimdi 30 tl diyor fatura... bir aydan eksik olduğu için ilk ay düşük gelecek sözde...

O 5 tl olayina bende girdim iptal etsek ne kadar ceza oderiz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bu tarifeye geçip ek 5 tl ile ek 500 dk aldım...

O 5 tl olayina bende girdim iptal etsek ne kadar ceza oderiz acaba ?

bana alırken ; kullandığın her ay için 20 lira dediler.

• arkadaslar msj geldı artık 30 tl olmus galıba 500 dk ve 5000 sms
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

arkadaslar msj geldı artık 30 tl olmus galıba 500 dk ve 5000 sms

aynen bundan sonra 30 tl
  • vodafone maıl attım.hosnut olmadıgıma daır.yenı hat tarıfe arayındayım.ama hepsı anlasmıs gıbı yok adam akıllı bısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

arkadaslar msj geldı artık 30 tl olmus galıba 500 dk ve 5000 sms

aynen bundan sonra 30 tl

taahhütüm olduğu için sanırım benimki yükselmeyecek sabit fiyat garantisi kapsamında kontrat süren boyunca bu değişiklikten etkilenmeyeceksin diyor bana +5tl dakika katla yapmıştım da
  • 30 tl oldu .
    ben kontrart yapmış olduğum için 10 ay daha hakkım var. vodafone dan telefon almıştık kampanyalı :)
  • salak gibi zamanında 19tl lik avea tarifesine geçmedik... 30 lirayı bastılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

salak gibi zamanında 19tl lik avea tarifesine geçmedik... 30 lirayı bastılar

dün aradılar 5 tl farkla taahhütlü sabit fiyat olarak dakkaları katlayalım diye. istemedim. Bugün zam mesajı geldi. Öyle ya da böyle 5 lira zam yani. Avea dan geldim şimdi seç tarifesine geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

salak gibi zamanında 19tl lik avea tarifesine geçmedik... 30 lirayı bastılar

dün aradılar 5 tl farkla taahhütlü sabit fiyat olarak dakkaları katlayalım diye. istemedim. Bugün zam mesajı geldi. Öyle ya da böyle 5 lira zam yani. Avea dan geldim şimdi seç tarifesine geçtim.

Aveada seç le pahalıya geliyo ya :S 30 tlye interneti içinde adam gibi bir tarife yapan yokki. Tüm operatörler anlaşmış gibi
  • sırf zam yaptılar diye inat ettim gittim 15 tl ye 200 dakika 20 msj 20 mb internet paketine geçtim..
    maksat zammı protesto ettim kendi çapımda bir çok kişide yapıcaktır..sizide yapmaya davet ediyorum.
    ya paketinizi düşürün yada oparatör değiştirin.bakalım gelişi güzel zam yapmak ciroyu nasıl düşürüyor anlasınlar.
  • Avea 19 Tl'ye geçmedim ah ah ah
  • 30 tl bu devirde bu tarifeye çok.geçen yıl cihaz kampanyasına katıldığımdan dolayı benim fiyat 25den devam edicekmiş taahüt bitene kadar.yani 1 yıl daha 25 tl den kullanıcam fakat şu devirde artık bu paraya içinde internet paketli tarifeler oluyor.en doğrusu operatör değiştirip prostesto etmek.benimde taahüt bitince değiştiricem bu fiyata bu tarifeden kalmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

sırf zam yaptılar diye inat ettim gittim 15 tl ye 200 dakika 20 msj 20 mb internet paketine geçtim..
    maksat zammı protesto ettim kendi çapımda bir çok kişide yapıcaktır..sizide yapmaya davet ediyorum.
    ya paketinizi düşürün yada oparatör değiştirin.bakalım gelişi güzel zam yapmak ciroyu nasıl düşürüyor anlasınlar.

ben de degıstırcem tarıfe yada operator.senın gectııgın tarıfe hangısı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.