Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

SORGU GENC1GB yazip 3636ya gondermeniz gerekli.

teşekkürler hardcrss
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bende yaklaşık 1 ay kadar önce geçtim. Daha ilk faturam gelmedi. Ama baktım şuanda 26 tl diyor, birde bu kalan dakika ve sms leri nasıl öğrenebilirim telefondan ?

*456#1116#

Bunu arayarak ogrenebilirsiniz. ücrete tabi değildir.

Çok teşekkürler
  • arkadaslar faturamızın son halini nasıl öğreniyoruz vodafone aylık beleş internet olayına girdim ama ne olur ne olmaz. Güncel faturayı nasıl ogrenebilirim acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

arkadaslar faturamızın son halini nasıl öğreniyoruz vodafone aylık beleş internet olayına girdim ama ne olur ne olmaz. Güncel faturayı nasıl ogrenebilirim acaba ???

vodafone.com.tr > online self servis
  • Tarife dediğin budur! Tek geçerim
  • arkadaşlar bu tarife yeni hat alanlar için geçerlimi? yoksa hattı taşımak mı gerekiyor?
    Ben yurt dışında "Kırmızı Pasaport" kampanyasından yararlanmak için almak istiyorumda.http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/pasaport.php?default_id=pasaport

Hattı taşımakmı daha kolay? Yeni hat almak mı? Hangisi daha erken aktif olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 1 Nisan 2012; 13:49:40 >

• bende bu tarifye sahibim 2 aydır. İlk ay faturam 60tl civarı geldi. Bu ay ise 30.5tl fatura geldi. Bu normalmi sizce?
  • merhaba arkadaşlar bende vodafone genclık tarifesine gecmek ıstıyorum . hattım turkcell ve 4 yıllık hat dolasıyla babamın ustune maddeleri okudum yakın akrabalardaki hattımızı 25 yaş ve altı kişilerin üstüne kayıt ettirebiliyomusuz . bu işlem kaç lira tutar bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Bu tarife ilk çıktığından beri aboneyim, turkcell'den vodafone'a taşımıştım numaramı çok memnunum.

bende bu tarife üyesiyim ama ayda 27 lira geliyor.Sana da öyle mi geliyor fatura?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.234

merhaba arkadaşlar bende vodafone genclık tarifesine gecmek ıstıyorum . hattım turkcell ve 4 yıllık hat dolasıyla babamın ustune maddeleri okudum yakın akrabalardaki hattımızı 25 yaş ve altı kişilerin üstüne kayıt ettirebiliyomusuz . bu işlem kaç lira tutar bilgisi olan varmı ?

0 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarife öldü artik, avea sinirsiz internet ve heryone paketleriyle estiriyo:)

Taahhutle htc wildfire almasam hemen tasirdim numarami avea ya...

Sinirsiz internetsiz bi hic bence bu paket...
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bende vodafone genclık tarifesine gecmek ıstıyorum . hattım turkcell ve 4 yıllık hat dolasıyla babamın ustune maddeleri okudum yakın akrabalardaki hattımızı 25 yaş ve altı kişilerin üstüne kayıt ettirebiliyomusuz . bu işlem kaç lira tutar bilgisi olan varmı ?

0 lira.

anladım sağol 1 soru daha sormak ıstıyorum turkcellden vodafoneye tasıdım hattımı hiç paket almadan kendı ustume alma ucreti oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

0 lira.

anladım sağol 1 soru daha sormak ıstıyorum turkcellden vodafoneye tasıdım hattımı hiç paket almadan kendı ustume alma ucreti oluyor mu ?

60 lira.

• FOREVER AVEA GENÇ TARİFE
    500dk HER YÖNE + 1000 SMS + 1GB INTERNET 19 tl

Hemde 1 sene değilmiş artık sınırsız uzatılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 27 Nisan 2012; 17:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

FOREVER AVEA GENÇ TARİFE
    500dk HER YÖNE + 1000 SMS + 1GB INTERNET 19 tl

Hemde 1 sene değilmiş artık sınırsız uzatılmış

Arkadasim bu bilginin kaynagi nedir?
    Su adreste

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket

Bilgi 1 sene sonra avea ici 1000 dkya donecegi yonunde:
    Numara taşıma ile gelen abone, 12 ay boyunca her yöne 500 dakika faydasını alabiliyor olacak. 12. aydan sonra otomatik olarak Avealılarla 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet faydası ile devam edeceklerdir.

• arkadaşlar birşey sormak istiyorum. gençavantaj tarifesine 12 ay taahut vererek gececeğim. yarın düşünüyorum. ama bu tarifenin fatura kesim tarihi ne zaman ?kullanan arkadaslar bir yardımcı oabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. gençavantaj tarifesine 12 ay taahut vererek gececeğim. yarın düşünüyorum. ama bu tarifenin fatura kesim tarihi ne zaman ?kullanan arkadaslar bir yardımcı oabilir mi?

yanlış hatırlamıyorsam ben bu tarifeye geçmek için hat değiştirirken hesap kesim tarihini ve son ödeme tarihini belirlememi istemişlerdi. Benim hesap kesim 15 inde oluyor fatura son günü de 4-7 günleri arasında oluyor.
  • ayin 1.inde kesilir 2hafta odeme suresi var. bir de bana her ay freezonedan 100dk ve 100mb internet hediye geliyor. vodafone 858almak icin gecmistim memnunum

• 2 aydır kullanıyorum , 4.5 TL'lik 100 mb internet pakediyle birlikte ilk ay 33 , bu ay 35 gelmiş . 29,5 gelmesi gerekiyor yani ama 4-5 lira bir yerden kitliyor ne için ödediğimizi de bilmiyorum bunu ve bu pakedi kullananlarda genel olarak varmış bu öyle duydum . Bu her ay 4-5 lira fazla almaların nedenini bilen var mı ?
  • 7aydir 100mb int. ve 100dkya hic para vermedim dedigim gibi. 25tl+5tl cep.tel. icin veriyorum bazen 35civari geliyor o da farkinda olmadan 100mb gecersem.. bence musteri hizmetlerinden iyice bi ogren, ben cok memnunum hat ve telefondan. aveada da ayni parayi veriyodum telefon bedava gibi oldu

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.