Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'un gençler için faturalı tarifesi: Genç Avantaj!

Gencim, cebime göre mesajlaşıp konuşmak ve cepten internete girmek istiyorum diyorsan Genç Avantaj tam sana göre!

Faturalı Genç Avantaj tarifesiyle ayda sadece 25 TL'ye her ay,

Her yöne 500 dk
    Her yöne 5000 SMS
    Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger

Üstelik şimdi Genç Avantaj�a numarasını taşıyanlar veya faturasız Vodafone tarifesinden Genç Avantaj�a geçiş yapanlar 12 ay boyunca toplamda heryöne 1.200 dakika kazanıyor! Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Eğer abone değilseniz, tarifeye geçmek için en yakın Vodafone Cep Merkezimizi ziyaret edip, Genç avantaj abonesi olabilirsiniz.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php

-------------
    SIKÇA SORULAN SORULAR,

Tarifeye yeni geçtim sürem az gözüküyor, mesajlarımda az gözükyüyor
    örneğin tarifeye ayın 15 inde geçiş yaptınız, bu durumda 500 dk 30 güne bölünür ve 30 güne oranlı olarak mesajlarınız ve dakikalarınız gözükür,

--------------

tarife esasları

Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.
    Abone her ay KDV ve ÖV dahil 25 TL ücret karşılığında her ay 500 dk yurtiçi her yöne arama yapabilir ve yurtiçi her yöne 5000 SMS gönderebilir. Özel servis numaraları aramaları ve mesajları paket kapsamına dahil değildir.
    Avantajlı SMS paketleri, tarife kapsamında sunulan SMS'lere göre önceliklidir.
    Kullanılmayan dakikalar ve mesajlar bir sonraki aya devretmez.
    Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir.
    İlk faturada aylık sabit ücret ve dakikalar, aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.
    Aboneler pakete giriş tarihine kadar eski tarifeleri üzerinden ücretlenir. Dönem içerisinde yapılan tarifeden her türlü çıkışve iptal işlemi durumunda toplu süre ücretinin tamamı ödenmelidir.
    Ebuddy platformu üzerinden kullanılan anlık mesajlaşma servisleri ücretsiz olarak sunulmaktadır. Facebook ve Twitter'da yer alan, ancak Facebook ve Twitter dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    Abonelerin sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez.
    Bir abone sadece 1 tane GencAvantaj tarife aboneliğinden faydalanabilir.
    Aboneler *456#1116# i tuşlayarak kalan SMS ve dakika adetlerini sorgulayabilir
    25 yasini dolduran Genc Avantaj abonelerimiz, tarife değişikliği yapmadıkları sürece Genc Avantaj tarifesinde devam etme hakkini sakli tutar.
    Vodafone faturali tarife abonesi ve 25 yas alti iseniz, GENCAVANTAJ yaz 7048 e gondererek aninda Genc Avantaj tarifesine gecebilirsiniz.

Arkadaşlar duyarlı olalım,

Vodafona sürekli olarak gençler olarak e-posta yoluyla bu pakete cepnet eklemeri için talepte bulunalım, unutmayın birlikten kuvvet doğar inanıyorumki 5000-1000 kişi kadar talepte bulunursak bu hakkımızı kazanırız,

buyrun vodafone iletişim,,

http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksalih -- 25 Mart 2011; 15:06:07 >

• güzel tarifeye benziyor
  • Güzel tarife ve kaliteli iletişim aynı zamanda müşteri hizmetleri memnuniyetide super
  • Bu tarife ilk çıktığından beri aboneyim, turkcell'den vodafone'a taşımıştım numaramı çok memnunum.
  • face, twitter yerine aylık cepnet de olsaymış dadundan yenmezmiş :) ama bu bilmem kaç dakka heryöneden ağzım çok yandı 20 lira yerine bi 80 bi de 100 lira fatura ödedim bir daha da bırak üflemeyi yoğurdu yemem..
  • güzel kampanyaya benziyor değerlendirmek lazım. teşekkürler
  • @PehlivanJedi arkaşımızın şikayeti dikkatimi çekti,

başıma çok geldi eğer ücretsiz dakikar bitti ve mesaj geç geldi ise fatura kesilince hemen bakınız bu mesaj bana dakikalar bittikten 3 gün sonra geldi bende dakika aşımı yaşadım diyin emen magduriyetiniz gideriliyor, başıam geldi hemen ücreti diger faturadan düştüler içiniz rahat olsun arkadaşlar vodafone mh çok ilgili hemen ücret iadesi veya sonraki faturadan düşüş yaşıyorlar bilginize,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 dakika heryönemi
  • turkcell gözden geçirmeli artık 19 tl mi yapar ne yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

500 dakika heryönemi

her yöne

Vadofone MH. gerçekten ilgili
  • sagol dostum haberim yoktu hemen geçicem fakat hesap kesim tarihini (ve o tarih nasıl öğreniliyor)mi beklemek gerekiyor sonra diğer tarifenin faturasıyla birlikte gelmesin bi bilgisi olan varmı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

sagol dostum haberim yoktu hemen geçicem fakat hesap kesim tarihini (ve o tarih nasıl öğreniliyor)mi beklemek gerekiyor sonra diğer tarifenin faturasıyla birlikte gelmesin bi bilgisi olan varmı bu konuda?

DİĞERİYLE GELMEZ, YENİ TARİYE GEÇTİĞİN TARİHTEN FATURA

ESKİ TARİFE YENİ TARİFE GEÇEN SÜRE
    VE YENİ TARİFE HESAP KESİM TARİHİN OLAN SÜRE AYRI HESAPLANIR. GERÇİ TURKCELL FATURA KESİMİNİ BEKLER HEP, DİĞER OPERATORLER BEKLEMZ. SEN YİNEDE MH. SOR,
  • şu pakede 100 mb internetide koysan nolcak sanki ya
  • cep ozgur daha avantajlı degılmı
    30 tl yukleyınce
    120 dk bedava

bu bedavalar bıtıncede
    vodafone arama basına 40 kurus
    dıger hatlar ve sabit hatkar 5 dk 40 kurus

ayrıca hergun bı sms 40 kurus dıger 250 smsm gun boyu bedava...

en onemlısı bu 30 tl yuklemenın hedıyesı
    paketlerdekı gıbı 30 gıtmıyorda

bedavalar bıttıkten sonra 30 dan dusmeye baslıyor...

25 yas ve altı tanıdıgınız varsa
    cepozgur en ıyısı gıbı?
  • Geliyorum zaten
  • bence beklemeliyiz 100 mb internet olan tarifede mutlaka olacaktır
  • avea 19luk tarifeyi kullanıyordum şimdi gidip bu tarifeye geçiyorum hemen :)
  • yaa neyse büyük küçük olaylarını bırakalımda tarifeye bakalım bence.ben 1200 dk lık tcel tarifesindeyim ve bu cidden işime gelir gibi.ama samsung j700 telefonumla ne face ye nede msn e giremem sanırım?yoksa girebilirmiyim ki?

ha bide şu var avea kullandıydım bundan senelerrrr önce .ararsın aramazdı,biri seni arasa ulaşamazdı.telefonun çekiyor ve açık olsa bile "ulaşılamıyor" uyarısı verirdi.tcell e geçtiğimden beridir attığım msj anında gidiyo,ayrıca kimi ararsam zırt diye ulaşıyorum.vodafone nasıl bu konuda? bilgili arkadaşlar biraz detay yazabilirler mi?çünkü tarife cidden çok cazip gibi.40 lira vericeğime tcell e msjla beraber 50 oluyo.buna 25 vermek çok mantıklı gibi geldi bana tabi voda nın kaliteside turkcell gibiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan
    yaa neyse büyük küçük olaylarını bırakalımda tarifeye bakalım bence.ben 1200 dk lık tcel tarifesindeyim ve bu cidden işime gelir gibi.ama samsung j700 telefonumla ne face ye nede msn e giremem sanırım?yoksa girebilirmiyim ki?

ha bide şu var avea kullandıydım bundan senelerrrr önce .ararsın aramazdı,biri seni arasa ulaşamazdı.telefonun çekiyor ve açık olsa bile "ulaşılamıyor" uyarısı verirdi.tcell e geçtiğimden beridir attığım msj anında gidiyo,ayrıca kimi ararsam zırt diye ulaşıyorum.vodafone nasıl bu konuda? bilgili arkadaşlar biraz detay yazabilirler mi?çünkü tarife cidden çok cazip gibi.40 lira vericeğime tcell e msjla beraber 50 oluyo.buna 25 vermek çok mantıklı gibi geldi bana tabi voda nın kaliteside turkcell gibiyse

10 yıldır telsim/vodafone kullanırım bugüne kadar hiç yarı yolda bırakmadı çok şükür.(sadece telsimin son günleri hariç)Gönül rahatlığıyla geçebilirsin o problemlerin hiçbirisini yaşamazsın vodafonda.3g si çogu ilçede bile çok stabil.

• 30 tl ye 120 hedıye
    bana
    25 tl ye 500 dk satın almak tan daha sıcak gelıyo

enazından 30 oldugu yerde duruyo...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.