Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Birader sen kendin için ayrı bir tarife iste. Ben 30 lira ödemeye razı değilim. 25 liraya internet paketini de veriyorlarsa olur da sen kalkmışsın 5 lira daha alsınlar internet versinler diyorsun. Kullanmıyorum ben cepten interneti. Niye isteyeceğim böyle bir şeyi?

Hayret bir şey...

kardeş zaten bende razı deyilim 30tl ye vodafone a mail atarken 30tl olsun diye bişey yazmadım buraya yazarken ilk sayfada yazanı kopyala yapıştır yapmıştım.30tl yazısını silmeyi unutmuşum :) zaten 30tl olduktan sonra 3lirayımı veremicem cepnet 8tl :) mail attığına deymez :) şimdi düzelttim yazıyı.cepnet paketide eklensin diye bir mail atarsan çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 14 Şubat 2011; 13:19:26 >
  • site 25 yaş altı demiş acaba..25 yaşını doldurmamışlar giremiyor mu _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

site 25 yaş altı demiş acaba..25 yaşını doldurmamışlar giremiyor mu _?

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.
  • Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesindeyim hat açılır açılmaz dakika sorgulama yaptım o da ne 401 dk 4107 sms yanii 500 dk değil hemen şikayet ettim inanmayın 500 dk doğru değillllll
  • sonuç ne oldu??

quote:

Orijinalden alıntı: cursoly

Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesindeyim hat açılır açılmaz dakika sorgulama yaptım o da ne 401 dk 4107 sms yanii 500 dk değil hemen şikayet ettim inanmayın 500 dk doğru değillllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

sonuç ne oldu??

quote:

Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesindeyim hat açılır açılmaz dakika sorgulama yaptım o da ne 401 dk 4107 sms yanii 500 dk değil hemen şikayet ettim inanmayın 500 dk doğru değillllll

arkadaşım 500dakika ve 5000sms doğru hattın ayın 1.de açılmadığı için kalan gün sayısına göre dakika ve sms veriyorlar ve ona göre düşük fatura gelecek.ay başında sıfırlanacak ve 500dakka 5000sms yüklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 14 Şubat 2011; 17:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

quote:

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

1985 dogumluyum 7 temmuz.bugun geciş için evraklarımı verdim.vodafone alt bayiden geciş işlemi başlattım.bakalım hayırlısı evrak geri dönebilir.
  • quote:

quote:

quote:

1985 dogumluyum 7 temmuz.bugun geciş için evraklarımı verdim.vodafone alt bayiden geciş işlemi başlattım.bakalım hayırlısı evrak geri dönebilir.

resmi olarak 25yaşını 7ay 7 gün doldurmuşsun 26 olmamışsın daha yani tahminimce geçişin olumlu sonuçlanır.geçiş sonucunu buraya yazarsan iyi olur sonuçlandıgında.

• ya çok önemli bişiy sorucam.bu pakete geçtik diyelim.şu 1 liraya veriilen telefonlardanda faydalanabilecekmiyiz.ve ayrıca sadece ilk 6 ay falan mı geçerli olacak avea da ki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

ya çok önemli bişiy sorucam.bu pakete geçtik diyelim.şu 1 liraya veriilen telefonlardanda faydalanabilecekmiyiz.ve ayrıca sadece ilk 6 ay falan mı geçerli olacak avea da ki gibi?

kampanya her zaman 25tl avea daki gibi deyil yani.telefonlardan şu an için alamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

ya çok önemli bişiy sorucam.bu pakete geçtik diyelim.şu 1 liraya veriilen telefonlardanda faydalanabilecekmiyiz.ve ayrıca sadece ilk 6 ay falan mı geçerli olacak avea da ki gibi?

1) 1 liralık telefondan alamıyorsunuz bugün gidip sordum.
    2) Avea gibi değil yani 6 ay bu fiyat sonra size ittiriyoruz yok.
  • bu tarifenin son günü fln var mı? sene sonunda hala devam ediyo olur mu panpalar?
  • quote:

quote:

18 aylık kızımın üzerine alabilir miyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

quote:

quote:

18 aylık kızımın üzerine alabilir miyim??

sen alırsan söyle bende doğacak çocuklar için başvurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 15 Şubat 2011; 15:45:04 >

• arkdaşlar tcel den hattını voda ya taşıyanlar yorum yazabilirmi bende taşımayı düşünüyorumda bu sıralr.ama hat kesilmesi konuşurken sapıtmalar,hatta interneti adamı kabız etmesi gibi şeyler duydum voda ile ilgili.doğrumu bunlar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

resmi olarak 25yaşını 7ay 7 gün doldurmuşsun 26 olmamışsın daha yani tahminimce geçişin olumlu sonuçlanır.geçiş sonucunu buraya yazarsan iyi olur sonuçlandıgında.

hattım vdmden dönmemiş :D bakalım acılacak mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Birader sen kendin için ayrı bir tarife iste. Ben 30 lira ödemeye razı değilim. 25 liraya internet paketini de veriyorlarsa olur da sen kalkmışsın 5 lira daha alsınlar internet versinler diyorsun. Kullanmıyorum ben cepten interneti. Niye isteyeceğim böyle bir şeyi?

Hayret bir şey...

:D liseli
  • Bu cepten interneti kullanan varmı arkadaslar ? Nasıl bişey?neler yapabiliriz?+8 tl ye
    sınırsız internet diyo.cepten internete girmek biraz zor olur.bunu laptopa bağlayabilirmiyiz.
  • ben vodanın internetini kullanıyorum cebimde geçen ay beles di bu ayı da beles yaptılar 2 aydır beles

ama hiç öyle pc deki gibi bekleme yavas hemde çok yavas zaten sitede günlük 5 mb dha sonrası için kb kadar düşürüyorlarmıs hızını sitesinde öyle diyor sanki 5 mb nedirki günlük
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

sonuç ne oldu??

quote:

arkadaşım 500dakika ve 5000sms doğru hattın ayın 1.de açılmadığı için kalan gün sayısına göre dakika ve sms veriyorlar ve ona göre düşük fatura gelecek.ay başında sıfırlanacak ve 500dakka 5000sms yüklenecektir.

+1 adam haklı beyler gün sayısıyla doğru orantılı olarak veriyolar ilk ay/ fatura da ona göre geliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.