Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

quote:

quote:

quote:

site 25 yaş altı demiş acaba..25 yaşını doldurmamışlar giremiyor mu _?

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

1985 dogumluyum 7 temmuz.bugun geciş için evraklarımı verdim.vodafone alt bayiden geciş işlemi başlattım.bakalım hayırlısı evrak geri dönebilir.

resmi olarak 25yaşını 7ay 7 gün doldurmuşsun 26 olmamışsın daha yani tahminimce geçişin olumlu sonuçlanır.geçiş sonucunu buraya yazarsan iyi olur sonuçlandıgında.

hattım vdmden dönmemiş :D bakalım acılacak mı :)

hattım acılmadı..sebebi hat acmada yanında istenilen faturanın internet cıktısı olması.evraklarımı geri istedim.bu bilgiyi 1 hafta beklettikten sonra verdiler.uyus oldum.vazgectim

• maalesef 25 yas altı olmadığım için hattımı geçirmediler bu tarifeye yüzlerinede dedim şebekeyi değsitirecem avea ya geçecem canları bilir doydular sanırım zamanında kamuyada aynı sözleri diyorlardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

iki ayrı vodafone bayisine gittim yok öyle bir şey dedi !!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

quote:

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

benim hat sahibim 30 yaşında. Şimdi vodafone merkezlerine gidip hattı şu 20 yaşındaki kişi kullanıyor deyip ve o kişinin kimliğini verip tarifeye geçebiliyormu.

evet kim kullanıcı olarak gözükecekse onunla birlikte gidip kimlik fotokopisini vererek geçebilir.

benim kullandığım hat annemin üstüne bende 20yaşımdayım vodafone bayisine annem ile gittim kimlik fotokopimi verdim kullanıcı olarak beni gösterdiler annemdende kimlik fotokopisi imzaları bide adına kayıtlı fatura aldılar geçirdiler.vodafone bayisine ben başka birini gösterecem genç avantaja geçecem dersen geçemezsin derler.yanında götür birisini 25yaştan küçük hat benim üstüme yiğenim kullanıyor de genç avantaja geçecekmişde oda versin kimlik fotokopisini geri kalan işlemler hat sahibi ile yapılıyor.vodafone bayisi kabul etmiyorsa bilemem ama ben genç avantaj tarifesine geçişi sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 20 Şubat 2011; 23:28:34 >

• birde dediğin şekilde denemek lazım...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

iki ayrı vodafone bayisine gittim yok öyle bir şey dedi !!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

quote:

benim hat sahibim 30 yaşında. Şimdi vodafone merkezlerine gidip hattı şu 20 yaşındaki kişi kullanıyor deyip ve o kişinin kimliğini verip tarifeye geçebiliyormu.

evet kim kullanıcı olarak gözükecekse onunla birlikte gidip kimlik fotokopisini vererek geçebilir.

benim kullandığım hat annemin üstüne bende 20yaşımdayım vodafone bayisine annem ile gittim kimlik fotokopimi verdim kullanıcı olarak beni gösterdiler annemdende kimlik fotokopisi imzaları bide adına kayıtlı fatura aldılar geçirdiler.vodafone bayisine ben başka birini gösterecem genç avantaja geçecem dersen geçemezsin derler.yanında götür birisini 25yaştan küçük hat benim üstüme yiğenim kullanıyor de genç avantaja geçecekmişde oda versin kimlik fotokopisini geri kalan işlemler hat sahibi ile yapılıyor.vodafone bayisi kabul etmiyorsa bilemem ama ben genç avantaj tarifesine geçişi sağladım.

• Bir abone sadece 1 tane GencAvantaj tarife aboneliğinden faydalanabilir.

Aboneler *456#1116# i tuşlayarak kalan SMS ve dakika adetlerini sorgulayabilir.

25 yasini dolduran Genc Avantaj abonelerimiz, tarife değişikliği yapmadıkları sürece Genc Avantaj tarifesinde devam etme hakkini sakli tutar.

Vodafone faturali tarife abonesi ve 25 yas alti iseniz, GENCAVANTAJ yaz 7048 e gondererek aninda Genc Avantaj tarifesine gecebilirsiniz.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

beyler avea'dan genç avantaj'a geçmek istiyorum numara taşıma nasıl oluyor? ben yeni mezun oldum bu tarifeye geçebiliyorum hala dimi? öğrenci belgesi denmiş ilk mesajda ama biraz araştırınca bu zorunluluk kalktı diye okudum. Bir de adıma fatura fln mı istiyolar ama adıma fatura yok nasıl olacak?? bugün olmadı pzt geçmeyi düşünüyorum yardım lütfen :)

baya bir zaman olmuş ama ben cevap vereyim sana. Üzerine fatura olmasına gerek yok İkametgat kağıdı götürmen de yeterli oluyor. Bugün geçtim bende Turkcell'den Vodafone'a.
    Numara taşıma işi gayet basit gidip söylediğinde halladiyorlar zaten. Ücret vs. ödemiyorsun sana yeni bir vodafone hat veriyorlar 4-6 gün arasında eski hattın iptal olup yen vodafone hattın açılıyor. Tarife için 25 yaşından küçük olman gerekiyor. 25 yaş üzeri için düzenleme yaptılar mı bilmiyorum.

• arkadaşlar 7 yıllık turkcell faturalı hattımı geçen ay voda ya taşıdım. zaten ayrıca bir şirket hattım var pek kullanmıyordum. cep avantaj tarifesini seçtim 20 liraya 250 dk. tarifesine. akabinde geçen hafta genç pakete geçtim. sadece mesaj attım direk geçtim.(2 ay sonra 26 yaşına gireceğim.)

buraya kadar herşey çok hoş. ama tarifeleri sabit ücretli paketlerden olanlar geçmeden evvel dikkat etsinler. turkcelldeki gibi tarife değişimi hesap kesim tarihinden itibaren değil o andan itibaren geçerli. ayrıca o ay ki eski tarifenin tamamı tahsil ediliyor. üzerine yeni genç avantajın kalan gün hesabı ile ortaya çıkan tutar ekleniyor.

İLK AY TOPLAM 20 DK. GÖRÜŞME YAPTIM. 55 TL FATURA GELDİ.

eğer avantaj paketiniz varsa geçmeden fatura kesim tarihinizden 1 gün önce yapmanız durumunda minimum fatura ödemiş olursunuz...
  • ben sürekli konuşma süresine bakıyom hep 385 dakka yazıyor kaç gündür.
    halbükü hep konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

ben sürekli konuşma süresine bakıyom hep 385 dakka yazıyor kaç gündür.
    halbükü hep konuşuyorum.

Bu aralar bir problem var bende 4-5 gün 500 5000 gözüktü sonra bir anda 467 4926 ya düştü sonra yine düşmemeye başladı falan. O konuda biraz sıkıntı var sanırım. Zaten hiç anında düşmedi bakiyelerden.
  • dakikalarınız düşmüyor diye çok fazla konuşmayın bu aralar sorun var geç düşüyor ona göre dikkatli olun.
  • Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. bu ne demek oluyo arkadaşlar bende bugün geçtim arifeye hiç msj atmadım tahmini 8-10 dk lık bi konuşma yaptım ama 410 dk ve 4107 sms in kaldığını gösteriyor..
  • arkadaslar ben bu tarifeye ait hat alacam bana 30 tl 12 ay sonra ise 27 tl ödeyeceksiniz dediler bu dogrumu dur hat vodafone alsak niye 30 tl ödüyoz hat parası 20 tl olsun diyelim ben ama 5*12:60 tl hat parası veriyo oluyorum bilen arkadas yazaarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. bu ne demek oluyo arkadaşlar bende bugün geçtim arifeye hiç msj atmadım tahmini 8-10 dk lık bi konuşma yaptım ama 410 dk ve 4107 sms in kaldığını gösteriyor..

arkadaşlar mesaj yazmadan önce önceki mesajları okursanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.ben yinede cevaplayım tarifeye ay ortasında geçtiğin için dakikan ve mesajın kalan güne göre geliyor faturanda buna göre gelecek.ay başında sıfırlanacak 500dakka 5000sms yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

arkadaslar ben bu tarifeye ait hat alacam bana 30 tl 12 ay sonra ise 27 tl ödeyeceksiniz dediler bu dogrumu dur hat vodafone alsak niye 30 tl ödüyoz hat parası 20 tl olsun diyelim ben ama 5*12:60 tl hat parası veriyo oluyorum bilen arkadas yazaarsa sevinirim.

bu tarife yada başka tarife fark etmiyor faturalı yeni hat aldığın zaman devlete ödediğn yeni hat vergisi var 50tl mi 60tl mi öyle birşey bunu 12ye bölüyorlar hattını taşırsan bu vergiyi ödemiyorsun.avea turkcell vodafone hepsinde aynı
  • Arkadaşlar Ben 19 Yaşıma Geçtiğimiz Günlerde Girdim Üzerime Fatura Falan Yok Mecburen Babamın üzerine Olan Faturayı Gösterecem Benim Ne Yapmam Gerekiyor bu Tarifeye Geçmem İçin Turkcell'in Kazıklamasından Bıktım Usandım Her ay 30Tl Standart Yüklerim fakat TL ler Çabuk Bitiyor (Turkcell Kontörlüden Vodafone Faturalıya Taşıyacağım Numaramı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 22 Şubat 2011; 17:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. bu ne demek oluyo arkadaşlar bende bugün geçtim arifeye hiç msj atmadım tahmini 8-10 dk lık bi konuşma yaptım ama 410 dk ve 4107 sms in kaldığını gösteriyor..

Sanırsam 6 saniyede bir bakiyenden dakikaların Gidiyor Bu duruma göre aşşağı yurakrı 9 dk konuşmuşsun ( Yanlışsam Düzeltin Arkadaşlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 22 Şubat 2011; 17:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Ben 19 Yaşıma Geçtiğimiz Günlerde Girdim Üzerime Fatura Falan Yok Mecburen Babamın üzerine Olan Faturayı Gösterecem Benim Ne Yapmam Gerekiyor bu Tarifeye Geçmem İçin Turkcell'in Kazıklamasından Bıktım Usandım Her ay 30Tl Standart Yüklerim fakat TL ler Çabuk Bitiyor (Turkcell Kontörlüden Vodafone Faturalıya Taşıyacağım Numaramı)

ikametgah ile vodafone cepshoplardan hat geçişini yapabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Ben 19 Yaşıma Geçtiğimiz Günlerde Girdim Üzerime Fatura Falan Yok Mecburen Babamın üzerine Olan Faturayı Gösterecem Benim Ne Yapmam Gerekiyor bu Tarifeye Geçmem İçin Turkcell'in Kazıklamasından Bıktım Usandım Her ay 30Tl Standart Yüklerim fakat TL ler Çabuk Bitiyor (Turkcell Kontörlüden Vodafone Faturalıya Taşıyacağım Numaramı)

ikametgah ile vodafone cepshoplardan hat geçişini yapabilirsin.

Usta Gittim nüfustan ikametgahı aldım dedim turkcell müşteri hizmetlerini bi arıyım Hat benim mi yoksa babamın üstüne mi kayıtlı emin olıyım Babamın üstüne kayıtlı çıktı Gittim turkcell bayisine dediki babanla birlikte turkcell tim e gideceksiniz Ben gittim Turkcell Tim e ordaki bayan demezmi Devir İşlemi için Babanızın imzası ve 31.50 TL gerekiyor Öyece Çıktım yazık dedim 31.50 oraya 25tl Vodafona Bir seferde 56.50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 23 Şubat 2011; 16:15:17 >

• Hat benim üzerime sanıyordum. Değilmiş galiba, geçişin reddedildiğine dair mesaj aldım. İşim gücüm yok, hat kimin üzerineyse onu alıp getireceğim, geçiş yaptıracağım, para bayılacağım... vs boş beleş işler. Yeni hat alayım dedim, 12 ay boyunca fazladan 5 lira ödemem gerekiyormuş. Olur paşam.

Vodafone: Başlamadan biten bir aşkın hikayesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hat benim üzerime sanıyordum. Değilmiş galiba, geçişin reddedildiğine dair mesaj aldım. İşim gücüm yok, hat kimin üzerineyse onu alıp getireceğim, geçiş yaptıracağım, para bayılacağım... vs boş beleş işler. Yeni hat alayım dedim, 12 ay boyunca fazladan 5 lira ödemem gerekiyormuş. Olur paşam.

Vodafone: Başlamadan biten bir aşkın hikayesi.

Usta Hat Turkcell mi Avea mı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.