Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: cursoly

Arkadaşlar benim Öğrenmek isrediğim

0.facebook.com ücretsiz değilmi zaten ne resim açıyor ne video sadece yazıları okuyosun eğer bunu bedava yapmışlarsa çok anlamsız

m.facebook.com resim açıyor ama bu sefer de video izliyemiyoruz yani facebook bedava değil aslında sadece facebook kısmen bedava aslında
    çoğu kişiyi yanıltmaya çalışıyor örneğin bir kişi facebook bedava diye normal girip videosunu izleyip çıkarsa faturası kabarık gelicek ve sonra bedava değilmiydi diyicek bundan dolayı yanan çok kişi var aman dikkat edin.

Birde 25 tl tam gelimiyor muş telsiz ücreti vesaire den dolayı 28 i buluyormuş yani 25 tl yalan bir ücret aslında diğer giderleri de içine koyup reklama eklemeleri lazım müşteriler için çok yanıltıcı oluyor şikayet edilse müşteri tarafından bu reklamlardaki fiyat neyse faturada olur ama malesef olmuyor

arkadaşımız yanlış bilgi veriyor yazan ücret HERŞEY DAHİL ÜCRETTİR, vergiler cabası dahildir

lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında araştırmadan yazmayınız Vodafone live üzerinden m.facebook ve m.twitter ve ebuddy ile ücretsiz bağlantı kurulmaktadır,

lütfen yanlış bilgi vermeyiniz

Hocam maalesef m.facebook değil 0.facebook adresine ücretsiz bağlanabiliyoruz, yani fotoğraf gösterilmeyen. Biraz önce müşteri hizmetlerinden teyidini aldım

• burda bir açıkta olabilir çünkü web sitesinde live bağlantısı kurularak ücretsiz diyor ben fotografların görüntüğünü düşünüyorum çünkü live üzerinden girdikten sonra zaten artık, zero ya pek gerek kalmıyor...

yada MH görevlisi yanlış bilgi vermiş yada web sitesinde yanlışlık var,

bu ay ücretsiz internet hediye edildiği için zero vs gerek yok zaten yakın zamanda bu pakete cepnet ekleyeceklerini düşünüyorum

saygılarımla salih
  • paylaşım için teşekkürler
  • Bizzat yetkilisne sordum telsiz kullanım die bir ücret alıyorlar yani senin faturan 25tl gelmiycek 27 lira civarında gelecek birde
    adam bilmeden girdi facebook bedava diye faturada kabarık geldi ne diycek vodafone uygulamamızı yüklememissiniz mi diycek? çok saçma
  • Numaramı Taşıdım Kaç günde Vodafone olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursoly

Bizzat yetkilisne sordum telsiz kullanım die bir ücret alıyorlar yani senin faturan 25tl gelmiycek 27 lira civarında gelecek birde
    adam bilmeden girdi facebook bedava diye faturada kabarık geldi ne diycek vodafone uygulamamızı yüklememissiniz mi diycek? çok saçma

11 tl mi ne vergi var onu 12 aya bölüyorlar ben cep mini+ tarifesindeyim bana öyle söylemiştiler bende bu tarifeye geçeceğim yakında
  • vodafone müşteri memnuniyeti konusunda en iyilerden oldu. ben de tcell'den geçmiştim. geçtiğim günden beri pişmanlık hissediyorum keşke baştan hep vodafon alsaymışım diye
  • her yöne 500 dk degil mi bu tarife..sitede öyle yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes
    her yöne 500 dk degil mi bu tarife..sitede öyle yazıyor..

başlıkta ne yazıyor
  • beyler avea'dan genç avantaj'a geçmek istiyorum numara taşıma nasıl oluyor? ben yeni mezun oldum bu tarifeye geçebiliyorum hala dimi? öğrenci belgesi denmiş ilk mesajda ama biraz araştırınca bu zorunluluk kalktı diye okudum. Bir de adıma fatura fln mı istiyolar ama adıma fatura yok nasıl olacak?? bugün olmadı pzt geçmeyi düşünüyorum yardım lütfen :)
  • aşağıdaki mesajı okuduktan sonra hemen bende mail attım internette genel olarak yazana göre vodafone müşteri isteklerine cevap veriyormuş sizde 1mail atarsanız inanıyorumki pakete cepnet te eklenir.

Arkadaşlar duyarlı olalım,

ben vodafone'a bir iletişim mesajı göndererek biz gençler için bu genç avantaj tarifesine cep net paketide eklemelerini rica edelim arkadaşlar,

unutmayın eger 1000 kişi kadar bu mesajı gönderirse büyük ihtimalle kazanırız bu hakkı, lütfen duyarlı olalım

vodafone iletişim bölümünden numaramanızı adımızı soy adımızı yazalım ve cep netinde eklemesini istediğimiz bir mesaj yazalım şahşen ben 30 tl ödemeye dünden razıyım, yeterki limitsiz cep netimizde olsun..

buyrun vodafone iletişim,,

http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 14 Şubat 2011; 13:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

beyler avea'dan genç avantaj'a geçmek istiyorum numara taşıma nasıl oluyor? ben yeni mezun oldum bu tarifeye geçebiliyorum hala dimi? öğrenci belgesi denmiş ilk mesajda ama biraz araştırınca bu zorunluluk kalktı diye okudum. Bir de adıma fatura fln mı istiyolar ama adıma fatura yok nasıl olacak?? bugün olmadı pzt geçmeyi düşünüyorum yardım lütfen :)

Evet benden istemişlerdi öğrenci belgesi ama o zorunluluk kalkmış. Adına fatura istiyorlar ama ben kendi adıma devralırken hattı ikametgah yeterli oldu. Ama benim hat zaten Vodafone'du belki o yüzden olabilir. Kesinlikle bütün gençler bu tarifeye geçmeli. Ben gençler için daha avantajlı bir tarife göremedim.
  • bugun bende genç avantaja turkcell hattımı taşıdım hadi hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

aşağıdaki mesajı okuduktan sonra hemen bende mail attım internette genel olarak yazana göre vodafone müşteri isteklerine cevap veriyormuş sizde 1mail atarsanız inanıyorumki pakete cepnet te eklenir.

ben vodafone'a bir iletişim mesajı göndererek biz gençler için bu genç avantaj tarifesine fiyatı 30 tl yaparak cep net paketide eklemelerini rica edelim arkadaşlar,

unutmayın eger 1000 kişi kadar bu mesajı gönderirse büyük ihtimalle kazanırız bu hakkı, lütfen duyarlı olalım

vodafone iletişim bölümünden numaramanızı adımızı soy adımızı yazalım ve cep netinde eklemesini istediğimiz bir mesaj yazalım şahşen ben 30 tl ödemeye dünden razıyım, yeterki limitsiz cep netimizde olsun..

umutlu değilim ama yolladım bakalım

• pazartesi gecicem bu tarifeye her ay 30tl yuklemek yetti belki ayda 1-2 defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

beyler avea'dan genç avantaj'a geçmek istiyorum numara taşıma nasıl oluyor? ben yeni mezun oldum bu tarifeye geçebiliyorum hala dimi? öğrenci belgesi denmiş ilk mesajda ama biraz araştırınca bu zorunluluk kalktı diye okudum. Bir de adıma fatura fln mı istiyolar ama adıma fatura yok nasıl olacak?? bugün olmadı pzt geçmeyi düşünüyorum yardım lütfen :)

Evet benden istemişlerdi öğrenci belgesi ama o zorunluluk kalkmış. Adına fatura istiyorlar ama ben kendi adıma devralırken hattı ikametgah yeterli oldu. Ama benim hat zaten Vodafone'du belki o yüzden olabilir. Kesinlikle bütün gençler bu tarifeye geçmeli. Ben gençler için daha avantajlı bir tarife göremedim.

saol panpa gidip ikametgah alıyım o zaman :)

• hattını vodaya taşıyanlar için 25 yaş sınırı kuralını kaldırırsalar patlama olur. kamu tarifesinde yaptığı gibi !
  • Ben de geçeyim şuna.
  • arkadaşlar tekrar hatırlatıyorum olmaz demeyin sadece 1tane mail atın.tarifedeki 300dakkanın 500dakka olması atılan mailler sonucu olmuştur.

aşağıdaki mesajı okuduktan sonra hemen bende mail attım internette genel olarak yazana göre vodafone müşteri isteklerine cevap veriyormuş sizde 1mail atarsanız inanıyorumki pakete cepnet te eklenir.

ben vodafone'a bir iletişim mesajı göndererek biz gençler için bu genç avantaj tarifesine cep net paketide eklemelerini rica edelim arkadaşlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 14 Şubat 2011; 13:14:48 >

• Birader sen kendin için ayrı bir tarife iste. Ben 30 lira ödemeye razı değilim. 25 liraya internet paketini de veriyorlarsa olur da sen kalkmışsın 5 lira daha alsınlar internet versinler diyorsun. Kullanmıyorum ben cepten interneti. Niye isteyeceğim böyle bir şeyi?

Hayret bir şey...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.