Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone TR pazarında gerçekten güzel işler yapıyor. nasıl ki havayolu şirketleri ekstra bagajdan,otomobil üreticileri yedek parçadan, yazıcı üreticileri kartujdan; kısacası tüketicinin ilk kalemde hesaba katmadıklarından ciddi girdiler sağlıyorlarsa bu minvalde aynı pazarlama kurnazlığını gsm operatörleri de sms ücretlendirmesinde gösteriyor. çoğumuz turkcell'in kamu tarifesinde dk. hesabını kafasına göre nasıl şekillendirdiğini, ücretlendirmeyi değiştirdiğini hatırlıyoruz.umarım vodafone müşterisine daha etik davranır.

Arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir husus var : Tarife 25 YAŞ ALTI için geçerliymiş.

• face twitter msn mi? bekleyin kaç yaşında olursanız olun :)

facevideoları dahil mi pakete? yine de öğrenmek lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

face twitter msn mi? bekleyin kaç yaşında olursanız olun :)

facevideoları dahil mi pakete? yine de öğrenmek lazım :D

hayır degıl
    vıdeolarda resımlerde dahıl degıl
    facebook zero
  • arkadaşlar ben geçen ay turkcell kontörlüyü avea yeni yıl tarifesine geçtim. Ocağın 6'sında kullanmaya başladım 23'ü de hesap kesim tarihiymiş.Neyse ben dakikalarımı kontrol ederken farkettim bunu ama sayıyorum bir yandan da avea ya benden bir aylık tam alır şimdi bunlar diye. Arkadaşlarımda paket tarifelerin tarihi bellidir senin başlama tarihine bakmaz falan diyince daha çok saydırdım . Sonra baktım ki bana 13.72 tl fatura gelmiş adamlara boşuna saymışım. Velhasıl kelam ben bunu kullanıyorum ama dakikalar yetmiyo gibi görünüyo, kızdanda ayrıldık mesaj da atmıyorum kimseye aveanın şu 1000 dklık 29 tl kamuyamı geçsem derken bunu gördüm kafam karıştı şu 30 tl yüklediğimiz cepözgürü gördüm daha da karıştı sizce ne yapsam iyi olur???

NOT:Yarın öbür gün kızla barışabilirim ya da başkası çıkar belli mi olur

• 1-avea'nın kalitesi ile vodafone'un kalitesi kıyaslanamaz.
    2-tamamını kullanmayacak olmak hiç kullanmayacağımız anlamına gelmiyor,
    normal tarifeden atacağın bir kaç mesaj bir kaç tl ye malolduğuna göre bedava mesaj her zaman avantajdır.
    3-vodafone avea gibi alicengiz oyunu yapip ilk bilmem kaç aylık fiyatı sürekli fiyatmış gibi göstermiyor.
    o tarife 29 değil 35 tl dir. bir çok kişi için 500 dakika yeterli olduğundan +10 tl ödemek avantaj değil dezavantajdır.
    4-face-twitter-msn bedava. iletişim çağında sadece çocuklar kullanmıyor bunları.
    5-vodafonun 8 tl ye sınırsız internet gibi nimetlerinden avea da faydalanmayacak olmakta cabası.
    6-elbette insanlar avea'nın tarifesini kullanım amaçlarına göre daha makul bulabilir, son derece normaldir.
    tek doğru olsa tek firma tek tarife yeterdi. senin mantığınla bakıp,
    avea'nın tarifesini dünyadan elini ayağını çekmiş ihtiyar bunaklar kullansın diyecek kadar terbiyesiz değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

@PehlivanJedi arkaşımızın şikayeti dikkatimi çekti,

başıma çok geldi eğer ücretsiz dakikar bitti ve mesaj geç geldi ise fatura kesilince hemen bakınız bu mesaj bana dakikalar bittikten 3 gün sonra geldi bende dakika aşımı yaşadım diyin emen magduriyetiniz gideriliyor, başıam geldi hemen ücreti diger faturadan düştüler içiniz rahat olsun arkadaşlar vodafone mh çok ilgili hemen ücret iadesi veya sonraki faturadan düşüş yaşıyorlar bilginize,

valla arkadaş o zaman adamlar müşteriye , kafasına estiği gibi davranıyor ... dakikalar bittikten sonra iki defa mesaj geldi ve bu yüzden fazla ödeme yapmak zorunda kaldım hatta bir faturada 25 tl diğerinde 5 tl falan ... ama adamlar biz size zamanında gönderdik cep telefonunuz kapalıysa ve size ulaşmadıysa yapacağımız birşey yok deyip kapattılar konuyu ... sırf bu yüzden paketimi sonlandırdım ve 2 ay önce faturasız hata geçtim ... 2 aydır kafam da rahat cebimde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

@PehlivanJedi arkaşımızın şikayeti dikkatimi çekti,

başıma çok geldi eğer ücretsiz dakikar bitti ve mesaj geç geldi ise fatura kesilince hemen bakınız bu mesaj bana dakikalar bittikten 3 gün sonra geldi bende dakika aşımı yaşadım diyin emen magduriyetiniz gideriliyor, başıam geldi hemen ücreti diger faturadan düştüler içiniz rahat olsun arkadaşlar vodafone mh çok ilgili hemen ücret iadesi veya sonraki faturadan düşüş yaşıyorlar bilginize,

valla arkadaş o zaman adamlar müşteriye , kafasına estiği gibi davranıyor ... dakikalar bittikten sonra iki defa mesaj geldi ve bu yüzden fazla ödeme yapmak zorunda kaldım hatta bir faturada 25 tl diğerinde 5 tl falan ... ama adamlar biz size zamanında gönderdik cep telefonunuz kapalıysa ve size ulaşmadıysa yapacağımız birşey yok deyip kapattılar konuyu ... sırf bu yüzden paketimi sonlandırdım ve 2 ay önce faturasız hata geçtim ... 2 aydır kafam da rahat cebimde ...

gelen mesajları silmeyin siz durumu izah edince, aynen gerekli magduriyetiniz karşılanacaktır cevaıbnı alıyorum fatura kesildiği anda mesajda 4 gün önce sürenin dolduğunu ancak mesajın geç geldiğnii izah ederseniz hemen diger faturadan düşüyorlar bedeli,

tavsiyeme uymanızı rica ederim;)

• takip
  • # Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.

Şu esas olmasaydı yarın geçmeyi planlamıştım ben de Turkcell'den vodaya
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

# Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.

• Dün öğle saatlerinde eski 300 dakikalık halinden 500 dakikaya çıktığını belirten mesajı aldığımda yüzümdeki tebessüm ve vodafone'un değerini anlamam güzeldi. Diğer operatörler tarifelerinde bindirim, kırpma veya iptal yoluna giderken, bir operatör çıkıp tarifesinde iyileştirme yapıyor. İşte ulusal anlamda kurumsallığın bir göstergesi. 1999 yılından beri telsim/vodafone üyesiyim(ki bu 10 yaşında olduğum zamana tekabül eder), telsim zamanında da en iyi tarifeler ve müşteri hizmetleri hep telsim'de olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 8 Şubat 2011; 21:20:39 >
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

+1

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

# Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.

• @fusem bey düzeltmelerinizi iş yogunlugundan dolayı ben yazamadım müsadenizle ilanı güncelliyorum

bu arada ögrenci kimliği asla istemiyorlar,
  • quote:

@fusem bey düzeltmelerinizi iş yogunlugundan dolayı ben yazamadım müsadenizle ilanı güncelliyorum

bu arada ögrenci kimliği asla istemiyorlar,

Benden öğrenci olduğumu kanıtlamak adına istedikleri için söylemiştim. Yazımı düzenledim ve o kısmı çıkardım
  • Trkcell den vodaya gecsek bu tarifeye alirlarmi yas tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

Trkcell den vodaya gecsek bu tarifeye alirlarmi yas tutmuyor

+1
  • arkadaşlar bu açıköğretimli olma olayını bir bayiye gidipmi yapıyoruz yoksa müşteri hizmetlerini arayarakmı yapıyoruz....

ayrıca sormak istediğim turkcellde yapabiliyorduk vodafone da yapabilirmiyiz merak ediyorum telefon babanın üzerine olacak ama telefonu 15 yaşındaki öğrenci olan oğlu yada kızı kullanacak yinede bu tarifeye geçiş yaparlarmı turkcell yapıyordu ve halada yapmakta....
  • Arkadaşlar benim Öğrenmek isrediğim

0.facebook.com ücretsiz değilmi zaten ne resim açıyor ne video sadece yazıları okuyosun eğer bunu bedava yapmışlarsa çok anlamsız

m.facebook.com resim açıyor ama bu sefer de video izliyemiyoruz yani facebook bedava değil aslında sadece facebook kısmen bedava aslında
    çoğu kişiyi yanıltmaya çalışıyor örneğin bir kişi facebook bedava diye normal girip videosunu izleyip çıkarsa faturası kabarık gelicek ve sonra bedava değilmiydi diyicek bundan dolayı yanan çok kişi var aman dikkat edin.

Birde 25 tl tam gelimiyor muş telsiz ücreti vesaire den dolayı 28 i buluyormuş yani 25 tl yalan bir ücret aslında diğer giderleri de içine koyup reklama eklemeleri lazım müşteriler için çok yanıltıcı oluyor şikayet edilse müşteri tarafından bu reklamlardaki fiyat neyse faturada olur ama malesef olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursoly

Arkadaşlar benim Öğrenmek isrediğim

0.facebook.com ücretsiz değilmi zaten ne resim açıyor ne video sadece yazıları okuyosun eğer bunu bedava yapmışlarsa çok anlamsız

m.facebook.com resim açıyor ama bu sefer de video izliyemiyoruz yani facebook bedava değil aslında sadece facebook kısmen bedava aslında
    çoğu kişiyi yanıltmaya çalışıyor örneğin bir kişi facebook bedava diye normal girip videosunu izleyip çıkarsa faturası kabarık gelicek ve sonra bedava değilmiydi diyicek bundan dolayı yanan çok kişi var aman dikkat edin.

Birde 25 tl tam gelimiyor muş telsiz ücreti vesaire den dolayı 28 i buluyormuş yani 25 tl yalan bir ücret aslında diğer giderleri de içine koyup reklama eklemeleri lazım müşteriler için çok yanıltıcı oluyor şikayet edilse müşteri tarafından bu reklamlardaki fiyat neyse faturada olur ama malesef olmuyor

arkadaşımız yanlış bilgi veriyor yazan ücret HERŞEY DAHİL ÜCRETTİR, vergiler cabası dahildir

lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında araştırmadan yazmayınız Vodafone live üzerinden m.facebook ve m.twitter ve ebuddy ile ücretsiz bağlantı kurulmaktadır,

lütfen yanlış bilgi vermeyiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.