Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38
    Hocam tsk. Ettm bn 3 ay diye biliyordum o zmn fatura su sekilde oluyor 25+5(Hat ucreti)+5(1000 dk) + 4.5 (İnternet paketi) = Kabataslak 40 diyelim hersey dahil

Birşey değil O ilk üç ay indirim muhabbeti Freezone tarifeleri dışıdaki diğer tarifelerde geçerli.
    Yalnız 100mb'ı aşarsın büyük ihtimalle. 4.5 tl yerine 7tl ver kafan rahat etsin. Arada 2,5tl fark var. Yılda 12x2,5tl=30 tl kar edecem zannederken bir aşarsın kotayı, 60-70 lira fatura gelir. 1 ayda bütün karın sıfırlanır Sen beni dinle

Tabi hocam 2 tl fazla veririm can sagolsn 50-60 odemekten iyi neyse artk hat parasiyla mayisa kadar 40 oderz napalim

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89
    uzun zamandır bu tarifedeyim eğer 500 dk yı 5000 sms i geçmiyosam 25 tl tarife 1.10tl (şuan devlet tarafından kontörlü hatlardan bile kesilen vergi)ekleniyor ve fatura 26.10 oluyor.yani dakkayı geçmezseniz fatura böyle gelir.ama mms yollar yada anlıkta olsa internete bağlanırsanız(google maps üzerindende olabilir)ücreti yersiniz faturaya.

bunun dışında konuşmadığınız internete girmediğiniz halde bir ücret yansıtamazlar.yansıtıyolarsada internet silerinden şikayet maili yazın durumu izah eden.onlara size dönüyolar telefonla sorunu gideriyorlar.

Fazla ücret yazmaları çok nadir karşılaşılan bir durum aslında. Ama sitelerinde KDV ve ÖİV dahil 25Tl yazınca sanki tüm vergiler dahil gibi algılanıyor. Vodafone bayisine gidince de aylık 25TL ödeyeceksiniz deniyor hattı alırken ya da tarifeye geçerken. 1-2 tl fazla bir miktar değil ama yine de hafiften bir kandırmaca var.

• quote:

quote:

uzun zamandır bu tarifedeyim eğer 500 dk yı 5000 sms i geçmiyosam 25 tl tarife 1.10tl (şuan devlet tarafından kontörlü hatlardan bile kesilen vergi)ekleniyor ve fatura 26.10 oluyor.yani dakkayı geçmezseniz fatura böyle gelir.ama mms yollar yada anlıkta olsa internete bağlanırsanız(google maps üzerindende olabilir)ücreti yersiniz faturaya.

bunun dışında konuşmadığınız internete girmediğiniz halde bir ücret yansıtamazlar.yansıtıyolarsada internet silerinden şikayet maili yazın durumu izah eden.onlara size dönüyolar telefonla sorunu gideriyorlar.

Fazla ücret yazmaları çok nadir karşılaşılan bir durum aslında. Ama sitelerinde KDV ve ÖİV dahil 25Tl yazınca sanki tüm vergiler dahil gibi algılanıyor. Vodafone bayisine gidince de aylık 25TL ödeyeceksiniz deniyor hattı alırken ya da tarifeye geçerken. 1-2 tl fazla bir miktar değil ama yine de hafiften bir kandırmaca var.

Kandirmacanin alasi bana 30 tl gelir dediler ilk 2 ay 33 gldi snra 50-60 sende taslar catlasn 27-28 odersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea gibisi yok.
    Numaramı avea ya tasıdım
    her yone 500dk
    1000 sms heryöne
    1 gb internet
    19TL

1 gb bitmiyor surekli netteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

quote:

Kandirmacanin alasi bana 30 tl gelir dediler ilk 2 ay 33 gldi snra 50-60 sende taslar catlasn 27-28 odersin

şuan tüm tarifelerde tarifede yazan ücret alınır diyor(turkcell avea vodafone hepsi)bu 1.1 tl lik ücreti saymıyolar yani hiç biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Avea gibisi yok.
    Numaramı avea ya tasıdım
    her yone 500dk
    1000 sms heryöne
    1 gb internet
    19TL

Hangi tarife hocam bu, bizde geçelim? İlk üç ay 19 TL sonra 39 tl olmasın yalnız?
  • quote:

quote:

Avea gibisi yok.
    Numaramı avea ya tasıdım
    her yone 500dk
    1000 sms heryöne
    1 gb internet
    19TL

Hangi tarife hocam bu, bizde geçelim? İlk üç ay 19 TL sonra 39 tl olmasın yalnız?

• yok 12 ay boyunca 19 tl
    ben geceli 6 ay oldu ama hala devam ediyormu bilmiyorum. araştırın. forumda konusu da vardı
  • quote:

yok 12 ay boyunca 19 tl
    ben geceli 6 ay oldu ama hala devam ediyormu bilmiyorum. araştırın. forumda konusu da vardı

Tarife değil de 25 yaş altı ve faturasız hatlar için 19 TL'lik paket varmış şu an. Dediğiniz gibi 12 ay boyunca ayda 19 TL alıyor hattınızda para varsa.
    Ancak kontör atış periyodunu 60 saniye yapmış uyanıklar. Yine de 19 liraya güzel, otomatik kontör yükleme talimatı verip faturalı hat gibi kullanılabilir aslında.
    Tek sorun Vodafone Genç avantaja kaydolduktan sonra 25 yaşımı doldurdum
  • Bende avea 19 luk tarifedeyim yasım 30+ yas dert deiil cevreden bul bi tc no yolla okadar
    Aveanın bu tarifesinin daha yanina yaklasamadılar ne trcell ne vodofone soyuluyosunuz millet uyanın avea genç tarifeye geçin...
  • Bu avea dan kurtulamadım gitti.Ben 10 senedir aveadayım ve bu tarifelere bizi geçirmiyorlar.O yüzden sabit bi yerde kalmayacaksın.Belli aralıklarla idare eder bi kampanya varsa hemen hat değiştireceksin ki operatorun kampanya yaptıgında ona geçebilesin.

Vodafone genc avatanj a geçmek istiyorum ama onlar da 25 yaş muhabbeti yapmışlar.Bende de 1. dereceden genc akraba yok.Yaş 28
  • 1 gb internet yapsalar geçerdim hemen bu tarifeye. avea resmen avealıları sömürüyor, bazen evde bile çekmiyor. 5 lira daha veririm her yerde çeken telefonum olur en azından. ama 1 gb internet yapmalılar önce...
  • Su avea paketibini almak icin baska operatorlerden gelmeniz gerekiyor. Avealilara avea ici 1000dk veriyor.
  • Avea ,araçla seyir esnasında çok kesiliyor,çogu zaman çekmiyor berbat bence 5 tl daha verip huzura kavuştum derken şimdide vodafone faturalarım 30 tl yi bulmaya başladı.
    turkcell kamu tarifesindeydim 30 tl 1000 dk kullandım uzun zamanlar,sonra 40 tl ye çıkınca avea 'ya geçtim 3-4 gün kaldım kalmadım hemen vodafone'ye hattımı taşıdım.
    3 operatörü kullanan biri olarak kalite olarak kesinlikle turkcell,fiyat olarak kesinlikle avea'yı tavsiye ederim.Vodafone ise ikisinin ortasında gidiyor işte :)
    Vodafonun çok saçma bir kullanım detayı inceleme menüsü var sırf incelemeyelim diye yapmışlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Avea ,araçla seyir esnasında çok kesiliyor,çogu zaman çekmiyor berbat bence 5 tl daha verip huzura kavuştum derken şimdide vodafone faturalarım 30 tl yi bulmaya başladı.
    turkcell kamu tarifesindeydim 30 tl 1000 dk kullandım uzun zamanlar,sonra 40 tl ye çıkınca avea 'ya geçtim 3-4 gün kaldım kalmadım hemen vodafone'ye hattımı taşıdım.
    3 operatörü kullanan biri olarak kalite olarak kesinlikle turkcell,fiyat olarak kesinlikle avea'yı tavsiye ederim.Vodafone ise ikisinin ortasında gidiyor işte :)
    Vodafonun çok saçma bir kullanım detayı inceleme menüsü var sırf incelemeyelim diye yapmışlar sanırım.

Aynen oyle gormeyelim diye sacma bir sistem kurmuslar, benim gibi ayda 5bin sms atan birisi icin online gorusme detayi tam iskence.

• arkadaşlar vadafon yarın hesabını bilen tarifeyi çıkartacak.hiç bir yerde bilgisi yok ama bu konu hakkında bilgi vereyim ben.500 dk her yöne 50 sms (her yöne) + 50 mb internet 25 tl.bu tarifenin avantajı 25 tl den fazla fatura gelmiyor.şöyle açıklayayım;500 dk nız bittiği zaman arama yapamıyorsunuz aynı şekilde sms ve internet olayındada geçerli.ayr yeten paket alabiliyorsunuz ama dk,sms ya da internet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

arkadaşlar vadafon yarın hesabını bilen tarifeyi çıkartacak.hiç bir yerde bilgisi yok ama bu konu hakkında bilgi vereyim ben.500 dk her yöne 50 sms (her yöne) + 50 mb internet 25 tl.bu tarifenin avantajı 25 tl den fazla fatura gelmiyor.şöyle açıklayayım;500 dk nız bittiği zaman arama yapamıyorsunuz aynı şekilde sms ve internet olayındada geçerli.ayr yeten paket alabiliyorsunuz ama dk,sms ya da internet.

50 mb internet şaka gibi olmuş, benim telefonu kendi kendine bıraksan onu doldurur zaten
    50 SMS ile idare ederdim ama internet çok yetersiz. 500+500+500 yapsalar güzel olacakmış, yine Avea yolları görünüyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

arkadaşlar vadafon yarın hesabını bilen tarifeyi çıkartacak.hiç bir yerde bilgisi yok ama bu konu hakkında bilgi vereyim ben.500 dk her yöne 50 sms (her yöne) + 50 mb internet 25 tl.bu tarifenin avantajı 25 tl den fazla fatura gelmiyor.şöyle açıklayayım;500 dk nız bittiği zaman arama yapamıyorsunuz aynı şekilde sms ve internet olayındada geçerli.ayr yeten paket alabiliyorsunuz ama dk,sms ya da internet.

Her yone besyuz dk her yone bin sms 1gb net 19 lira avea da yahu. 50mb net 50sms de ne? Bide 25 lira.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle 250 MB internet paketi aldım 7 tl + 5 tl dakika katla kampayası 1000 dk oldu vodafone bayisi +500 dakikayı sorgulayamazsın dedi peki bu 500 dkyı nasıl anlıyacağım ilk olarak +5 tl kampanyasından mı gidiyor yoksa tarifedeki 500 dk bittikten sonra 2.ci 500 dkyamı geçiyor suan sorguladığımda toplam 107 dk görüşme yaptınız diyor.Konuyu bilen varsa açıklasın tsk. smdiden
  • quote:

Her yone besyuz dk her yone bin sms 1gb net 19 lira avea da yahu. 50mb net 50sms de ne? Bide 25 lira.

Hala aynı muhabbeti yapıyonuz.Avea lılar bu tarifeden yararlanamıyor.Bana da hem 500 dk hem sms hem de internetli bi tarife lazım...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.