Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bugün yine mesaj geldi 17.12.2011 itibari ile hediye 500 dakikanızın %80i dolmuştur diye.Anlamadıgım bi yer 1000 dakikanın 500ünü m ü doldurmuş oldum yoksa 1000dakikayı mı? yardımcı olana şimdiden teşekkürler..

*456#1116# yapın kalan dakka ve mesajlarınız bilgi olarak çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bugün yine mesaj geldi 17.12.2011 itibari ile hediye 500 dakikanızın %80i dolmuştur diye.Anlamadıgım bi yer 1000 dakikanın 500ünü m ü doldurmuş oldum yoksa 1000dakikayı mı? yardımcı olana şimdiden teşekkürler..

hocam eyv bilmiyodum bu bilgilendirmeyi teşekkürler
  • Arkadaşlar bende mobil internet : 861383 mb yaziyor . Bedava mobil internet varmıydı bu pakette ? Bunu kullanmak için vodafone internettenmi bağlanmam lazım yoksa vodafone live danmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

Arkadaşlar bende mobil internet : 861383 mb yaziyor . Bedava mobil internet varmıydı bu pakette ? Bunu kullanmak için vodafone internettenmi bağlanmam lazım yoksa vodafone live danmı ?

sözde vardı ama 2.aydan sonra vermedi. oda 100 mb dı zaten. sizdeki sanırım 1 gb.

14.5 lira karşılığı alabiliyorsunuz. hangisinden bağlandığınız farketmez ama vodafone internet daha iyi.
  • quote:

Android'li telefonlarda çalışmıyor nedense bu özellik.
    Call Meter NG diye bir program kurdum ben de onun yerine. Android işletim sistemli telefonu olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Kullandığınız tarifeye göre bedava dakikalarınızı, mesajlarınızı, internet kotanızı girip ne kadarını kullandığınızı ve ne kadar para yazdığını görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

quote:

Android'li telefonlarda çalışmıyor nedense bu özellik.
    Call Meter NG diye bir program kurdum ben de onun yerine. Android işletim sistemli telefonu olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Kullandığınız tarifeye göre bedava dakikalarınızı, mesajlarınızı, internet kotanızı girip ne kadarını kullandığınızı ve ne kadar para yazdığını görebiliyorsunuz.

Benim telefonum da android ama bende çalışıyor.

5-6 aydır bu tarifedeyim. Daha 25TL fatura ödemedim. 1 kere 25,40 geldi onun dışında hep 26-27-28 ödedim. Şu anda da güncel faturam 26 küsür görünüyor. Paketin en iyi tarafı 444'lü numaralar paketten yiyor. Birkaç güne avea'nın 19luk tarifesine geçeceğim. Hem ne ödediğim belli olur hem de 1gb interneti var.

• Galaxy Gio var bende *456#1116# girince "bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu" yazıyor. Sadece *456# girince çalışıyordu bir ara artık onu girince talebiniz alınmıştır diyor ama ardından "Sistem hatasından dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" diye bir SMS geliyor. Birkaç arkadaş daha aynı sorunu yaşıyorlardı.

Bana da 25TL gelmiyor fatura. Vodafone merkezine gidip sordum, 25 TL üzerine birşey vergisi ekleniyormuş da bıdı bıdı etti...
  • Eşim ve ben aylık 500 dk yı aşmamamıza rağmen 30 tl civarı bir fatura geldi,nedir bu anlamadım,zaten 25 tl hiç ödemedim sanırım yavaşdan sonu geldi artık bu tarifenin yada vodafone'nun.
  • Selamlar arkadaşlar bende genç avantaj tarifesindeyim her ay 55-58-57 tl gibi rakamlar ödüyorum ve çok şikayetçiyim.Her ay 15-20 tl data kullanımı var.İnternet paketi alıcam sadece facebook giriyorum.Baska siteye girersem wireless acıyorum evden.Telefon Samsung Galaxy Android. arka planda upload ediyor telefon uygulamaları ve kapatınad telefonda sıkıntı oluyor.Ufak olarak 100 mb internet paketi alıcağım yeterli ilk 3 ay 4.5 sonraki aylarda 9 tl.Smdi ben 25 TL tarife + 5 Tl hat ücreti diyelim =30 Tl kafadan. 30+4.5 internet =34.5 tl + 500 Dk yerine 5 tl karşılığında 1000 dk oluyor onuda eklersek 34.5+5=39,5 TL smdi ben her ay 40 öderim ancak bu tarifeler varken 40'tan fazla gelirse ne yapacağız.50-60 her ay ödemek adama koyuyor.Sizce ne yapmalıyım..? 5 TL 1000 dk tarifesine geçmesemde olutr.3 ay sonra 9 tl smdiden tsk.
  • Genç avantajlılara inernet paketleri yarı fiyatına kampanyası var. 100ü aşarsınız kesin, 250 mb almanızı tavsiye ederim. Aylık 250mb internet 7tl, tarife 25tl, 1000dk kampanyası 5 tl, ıvır zıvır vergisi 2tl civarı. Toplam 39 liraya yakin fatura gelir maksimum. (internet, dakika, sms kotalarınızı aşmazsanız ve özel servis numaralarını aramazsanız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 21 Ocak 2012; 23:51:37 >
  • ilk 3 ay 7 tl sonraki aylarda 14 tl %50 indirim var 25+5+7 = 40 desek kaba taslak vergi cart curt ama 3 aydan sonra 14 tl olunca 25+5+14 =45 tl gibi bir rakam söz konusu ancak 25+5 =30 zaten normal gelen fatura 5 tl yeni hat parası 12 aya bölüyorlar. 30+5+4.5=40 kaba taslak suanda online self servisten faturam internet kullanımı yok 32.92 tl görüküyor.Her ay 50-60 ödemektense 40 yine iyi düşünmem lazım
  • Ben telefondan facebook'a m.facebook üzerinden giriyorum resimli doğru mudur..? Ücretsiz deniyor 0.facebook paralı diye biliyorum
  • quote:

Genç avantajlılara inernet paketleri yarı fiyatına kampanyası var. 100ü aşarsınız kesin, 250 mb almanızı tavsiye ederim. Aylık 250mb internet 7tl, tarife 25tl, 1000dk kampanyası 5 tl, ıvır zıvır vergisi 2tl civarı. Toplam 39 liraya yakin fatura gelir maksimum. (internet, dakika, sms kotalarınızı aşmazsanız ve özel servis numaralarını aramazsanız)

444 lü numara aramalari paket dakikalardan düsmüyor muydu vodafonda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

ilk 3 ay 7 tl sonraki aylarda 14 tl %50 indirim var 25+5+7 = 40 desek kaba taslak vergi cart curt ama 3 aydan sonra 14 tl olunca 25+5+14 =45 tl gibi bir rakam söz konusu ancak 25+5 =30 zaten normal gelen fatura 5 tl yeni hat parası 12 aya bölüyorlar. 30+5+4.5=40 kaba taslak suanda online self servisten faturam internet kullanımı yok 32.92 tl görüküyor.Her ay 50-60 ödemektense 40 yine iyi düşünmem lazım

İlk üç ay diye birşey yok hocam. "Özgür Genç, Genç Avantaj ve Cep Özgür'lüler, 100 MB, 250 MB, 500 MB ve 1 GB'lık yeni mobil internet paketlerini süre sınırlaması olmaksızın %50 indirimli alıyor."
    Kaynak:http://www.vodafone.com.tr/Internet/FreeZone-Mobil-Internet-Paketleri.php

• bugün smsler anlık düşüyor, birkaç gündür çalışma var aksaklıklar olabilir diyordu ama bugün anlık düşüş yapıyor, önceki gibi 2 gün bekletmiyor. umarım böyle devam eder.

ben bide yanına 1 gb lık net aldım 40 lira fatura ödüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Eşim ve ben aylık 500 dk yı aşmamamıza rağmen 30 tl civarı bir fatura geldi,nedir bu anlamadım,zaten 25 tl hiç ödemedim sanırım yavaşdan sonu geldi artık bu tarifenin yada vodafone'nun.

faturanız kesildikten sonra kullanım analizi kısmından gün gün detaylarına bakın, o 5 lira nereye gitmiş görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Ocak 2012; 0:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem
    444 lü numara aramalari paket dakikalardan düsmüyor muydu vodafonda?

Vodafonun sayfasında "Bilgi ve danışma numaraları, kısa numaralı özel servisler, 444'lü numaralar, 0850 ile başlayan numaralar, 118'li numaralar ve Vodafone Müşteri Hizmetleri'ne yapılan aramalar tarifedeki ücretlerden farklı olarak ücretlendirilir." yazıyor. Burada da özel numaraların tek tek kaç para yazdığını listelemişler:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/turk-telekom-kisa-numaralar.php?default_id=bireysel-tt-ozel-servisler

Edit: Gönderdiğim linkte altta yıldızlı notlarda yazmışlar, şimdi farkettim. 444'lü numaralar normal sabit hatta arama yapıyormuş gibi ücretlendiriliyormuş. Tarifenizde bedava sabit hat yönüne görüşme hakkı olunca ondan düşüyormuş. Yani Genç avantajın 500 her yöne dakikalarından düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 22 Ocak 2012; 0:50:06 >

• quote:

quote:

ilk 3 ay 7 tl sonraki aylarda 14 tl %50 indirim var 25+5+7 = 40 desek kaba taslak vergi cart curt ama 3 aydan sonra 14 tl olunca 25+5+14 =45 tl gibi bir rakam söz konusu ancak 25+5 =30 zaten normal gelen fatura 5 tl yeni hat parası 12 aya bölüyorlar. 30+5+4.5=40 kaba taslak suanda online self servisten faturam internet kullanımı yok 32.92 tl görüküyor.Her ay 50-60 ödemektense 40 yine iyi düşünmem lazım

İlk üç ay diye birşey yok hocam. "Özgür Genç, Genç Avantaj ve Cep Özgür'lüler, 100 MB, 250 MB, 500 MB ve 1 GB'lık yeni mobil internet paketlerini süre sınırlaması olmaksızın %50 indirimli alıyor."
    Kaynak:http://www.vodafone.com.tr/Internet/FreeZone-Mobil-Internet-Paketleri.php

Hocam tsk. Ettm bn 3 ay diye biliyordum o zmn fatura su sekilde oluyor 25+5(Hat ucreti)+5(1000 dk) + 4.5 (İnternet paketi) = Kabataslak 40 diyelim hersey dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bide bu hat parasi 12 ay snra alinmiyor fiyat normale donuyor dimi..? 25+5+5 = 30 Subat ayi ile birlikte 9 ay oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Eşim ve ben aylık 500 dk yı aşmamamıza rağmen 30 tl civarı bir fatura geldi,nedir bu anlamadım,zaten 25 tl hiç ödemedim sanırım yavaşdan sonu geldi artık bu tarifenin yada vodafone'nun.

uzun zamandır bu tarifedeyim eğer 500 dk yı 5000 sms i geçmiyosam 25 tl tarife 1.10tl (şuan devlet tarafından kontörlü hatlardan bile kesilen vergi)ekleniyor ve fatura 26.10 oluyor.yani dakkayı geçmezseniz fatura böyle gelir.ama mms yollar yada anlıkta olsa internete bağlanırsanız(google maps üzerindende olabilir)ücreti yersiniz faturaya.

bunun dışında konuşmadığınız internete girmediğiniz halde bir ücret yansıtamazlar.yansıtıyolarsada internet silerinden şikayet maili yazın durumu izah eden.onlara size dönüyolar telefonla sorunu gideriyorlar.
  • quote:

Hocam tsk. Ettm bn 3 ay diye biliyordum o zmn fatura su sekilde oluyor 25+5(Hat ucreti)+5(1000 dk) + 4.5 (İnternet paketi) = Kabataslak 40 diyelim hersey dahil

Birşey değil O ilk üç ay indirim muhabbeti Freezone tarifeleri dışıdaki diğer tarifelerde geçerli.
    Yalnız 100mb'ı aşarsın büyük ihtimalle. 4.5 tl yerine 7tl ver kafan rahat etsin. Arada 2,5tl fark var. Yılda 12x2,5tl=30 tl kar edecem zannederken bir aşarsın kotayı, 60-70 lira fatura gelir. 1 ayda bütün karın sıfırlanır Sen beni dinle

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.