Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezermsk

numaram bugün taşındı.freezone a geçmişim . 500 dakika ve 5000 sms imi ne zaman kullanmaya başlayabilirim ?

kaç günde taşındı acaba?

çarşamba akşam başvurdum. şu anda pazartesi akşam hala ses seda yok.

bir tek cumartesi günü vodafone'a hoşgeldiniz diye mesaj geldi, ama hala avea'dan çekiyor.
  • 1gb veya 500mb internet paketi olsa iyi olurdu.
    illaki mobil facebooka girmek zorunda değiliz sonuçta.sadece facebookada girmiyoruz.
    aveada 500dk 1000sms 1gb internet 19 hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1gb veya 500mb internet paketi olsa iyi olurdu.
    illaki mobil facebooka girmek zorunda değiliz sonuçta.sadece facebookada girmiyoruz.
    aveada 500dk 1000sms 1gb internet 19 hemde

avealı olduğumuz için bize her yöne 500 dk vermiyor, onu geçin.

1000 sms yetmez onuda geçin.

bir tek adam gibi 1 gb'ı var.
  • Beyler konu acmak yerine buraya sorayim dedim. Simdi ben sinirsiz internet paketi aldim. Bir dahaki ay yenilenmesini istemiyorum. Bunun icin simdiden iptal etsem acaba kasim 15 e kadar paketim devam edermi yoksa aninda iptal olurmu. Turkcell de bitis suresine kadar devam ediyordu bir arkadasim devam etmiyor deyince supheye kapildim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattım bugün taşındı.

dakikalarımı sorguladığımda 209dk, 2097 sms görünüyor.

birde freezone'dan 100dk, 100 mb internet geldi. ve bunları nereden sorgulayacağım? yukarıdaki 209 dakikaya bu 100 dakika dahil değildir inşallah.

ve üç tane hesap gönderdi.

vodafone live, vodafone internet, vodafone mms profilleri.

live ile internet arasında ne fark var?

m.facebook,a girmek için hangi profil seçili olacak?

birde bu hesap kesim tarihi ne zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 3 Kasım 2011; 20:05:51 >
  • slm millet . bende 2 gün önce numaramı genç avantaj a taşıdım 7 yıllık avea kullanımından sonra.

fakat vodafone gelir gelmez hoşgeldin kazığı çaktı gece gece musteri hizmetlerini aradım azıma ne geldiyse söledim şikayet kaydı oluşturdu. 2 numaramıda taşımıştım dedim bu ne haksız kazanç sizi seçtiğime 1 yıllık taahhüt yaptığıma pişmanım.

sorun olay şu bilginiz olsun benim hatamı siz yapmayın. numarayı taşıyında gelen 1000 dk. ve 1000 mb yani aylık 100 dk. ve 100 mb. kullanımı ile akalı ben açılır açılmaz telden nete girdim falan baya bi. akşam bi mesaj terikler günlük 5tl internet kullanımınızdan dolayı bu akşam 12 ye kadarki kullanımınız bizden ücretsiz diye. delirdim resmen sen beni yol bide tebrik et dalga geçer gibi.

nerde benim 100 mb.

542 yi aradığımda size mesaj gelmesi lazım dı paketin size tanımlanması lazımdı falan diye bende dedim nerde yazıyo bu kimse bana böle bişi demedi bekleyin neti hemen kullanmayın demedi hiçbir yerde de yazmıyo doğru falan dedi müşteri hizmetçisi kayıt oluşturdular o parayı onlara yaretmem olmadı haram olsun derim boğazlarında kalır:)

• valla arkadasm bende ayarları yaparken falan filan baya bi neti kullanmak zorunda kaldım. 3 gun once gectım cunku. ılk fatura epey kabarık gelecek sanırım.

ama bana hattınıza 100 dk ve 100 mb tanımlanmıştır diye msj geldi acılır acılmaz.

sanırım bu 100 mb ın ne kadar kaldıgını sorgulayamıyoruz
  • sorgulama şansımız yokmuş sayaçları sıfırlayın dedi

size mesaj geldiyse sorun yoktur bide sitesinde online alabilirsiniz dökumanları

ayrıca yalan yanlış bilgi dolu musteri hizmetleride oa buna soruyo yada yanlış bilgi veriyor bu 542 yi aramadaki veya 444 lü noları armadaki fiyatlandırmaları sordum

dedi 542 den araranız bizi sadece 30 kr. falan dedi ama 444 0 542 ararsanız dk. başı ücret ve buda dakikalarınızdan düşmez dedi diğer 444 lein bazısı tek fiyat bazısı dk. başı ücret dedi onlar firmaya göre değişir dedi ama onlarda dakikanızdan düşmez dedim şimdi ayrıntıya baktım 542 arayınan para kesmişler gerçekten sanki kesilmiyo denmişdi forumda

4/11/2011 16:11 05425427000 VODAFONE 997 0.33 kr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinder07

sorgulama şansımız yokmuş sayaçları sıfırlayın dedi

size mesaj geldiyse sorun yoktur bide sitesinde online alabilirsiniz dökumanları

ayrıca yalan yanlış bilgi dolu musteri hizmetleride oa buna soruyo yada yanlış bilgi veriyor bu 542 yi aramadaki veya 444 lü noları armadaki fiyatlandırmaları sordum

dedi 542 den araranız bizi sadece 30 kr. falan dedi ama 444 0 542 ararsanız dk. başı ücret ve buda dakikalarınızdan düşmez dedi diğer 444 lein bazısı tek fiyat bazısı dk. başı ücret dedi onlar firmaya göre değişir dedi ama onlarda dakikanızdan düşmez dedim şimdi ayrıntıya baktım 542 arayınan para kesmişler gerçekten sanki kesilmiyo denmişdi forumda

ben ayın 2 sinde gectim ama hala online islemlerden güncel fatura detayım yok.

henüz oluşturulmamıştır diyor ve dakikalarım ve sms lerim 3 gündür azalmıyor.

sizde kac günde oluşmaya basladı detaylarınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

ben 4 ünde geçtim online işlemlerde sağdaki menuden giriş yaptığımda bütün kayıtlarımı görebiliyorum güncel fatura kaydımıne idi orda var

• quote:

quote:

quote:

ben 4 ünde geçtim online işlemlerde sağdaki menuden giriş yaptığımda bütün kayıtlarımı görebiliyorum güncel fatura kaydımıne idi orda var

alah allah bende niye yok ya

• Şimdi Vodafone FreeZone Faturalı Genç Avantaj
    Tarifesine Geçmenin Tam Zamanı! Vodafone FreeZone faturalı tarifesi Genç Avantaj'a
    numaranı şimdi taşı, 10 ay boyunca toplamda her
    yöne 1.000 dakika + 1.000 MB kazan!

Esaslar

Mobil Numara Taşınabilirliği uygulama kuralları
    nedeniyle, Geçiş talebi 15 Ekim 2011 tarihine kalerdar kampanyaya dahil edilebilecektir.

VODAFONUNN SITESINDE KAMPANYAYLA ILGILI
    MADDELERIN EN SONUNDA BOYLE BIR MADDE VAR.
    BEN DE BU TARIFEYE GECMEK ISTIYORUM ANCAK
    100MB INTERNET COK ONEMLI HEDIYE GELEN. SU AN
    GECERSEM GELIR MI ? VEYA 15 EKIMDEN SONRA
    BASVURUP HEDIYA DAKKA VE SMS ALAN ARKADASLAR VAR MIDIR? YANI SMDI GECSEM GELIR MI HEDIYE DK VE MB
  • yaş 28 turkcellden bu kampanyaya geçiş yaptırmazlar dimi sınır 25 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

yaş 28 turkcellden bu kampanyaya geçiş yaptırmazlar dimi sınır 25 ?

birinci dereceden akraba 25 yaş altı bulursanız geçebilirsiniz.
  • quote:

quote:

nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz ?

25 yaş ve altında iseniz, ayni kütük numarasına sahip, birinci derece akrabanızın üzerine hattı alıp kendinizi kullanıcı olarak göstererek Genç Avantaj tarifesine abone olabilirsiniz.

demek istiyoki birinci dereceden 25 yaş altında akrabanız varsa onu kullanıcı göstererek tarifeye geçebilirsiniz.

• quote:

444lu numaralar dakikalardan dusuyor ama arayip devamli sorarsaniz sayenizde dusmicek artik. arayip sormaktansa 24 saat snra internet subenden gir kontrol et ne kadar ucretlendirilmis diye.

• 444 ler saniyeden düşüyor.bir yere sormaya gerek yok.denenmiş tecrübe edilmiştir.
  • yaw bu 1000 dk. 1000 mb. işinde bi olay var ama sitesinde hala kampanya kısmında var bayiler de var diyerek sattı ulen şimdi şu tarihde bitti diyolar peşini bırakmam ben o 100 mb. internetin yaw valla her şirketin çakallığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumruluemre

Şimdi Vodafone FreeZone Faturalı Genç Avantaj
    Tarifesine Geçmenin Tam Zamanı! Vodafone FreeZone faturalı tarifesi Genç Avantaj'a
    numaranı şimdi taşı, 10 ay boyunca toplamda her
    yöne 1.000 dakika + 1.000 MB kazan!

Esaslar

Mobil Numara Taşınabilirliği uygulama kuralları
    nedeniyle, Geçiş talebi 15 Ekim 2011 tarihine kalerdar kampanyaya dahil edilebilecektir.

VODAFONUNN SITESINDE KAMPANYAYLA ILGILI
    MADDELERIN EN SONUNDA BOYLE BIR MADDE VAR.
    BEN DE BU TARIFEYE GECMEK ISTIYORUM ANCAK
    100MB INTERNET COK ONEMLI HEDIYE GELEN. SU AN
    GECERSEM GELIR MI ? VEYA 15 EKIMDEN SONRA
    BASVURUP HEDIYA DAKKA VE SMS ALAN ARKADASLAR VAR MIDIR? YANI SMDI GECSEM GELIR MI HEDIYE DK VE MB

evet arkadaşın sorusunu bende merak ediyorum 15 Ekimden sonra geçip 100 mb. internet hediyesi alan varmı kullanın diye mesaj gelen varmı.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.