Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

30 tlye 1000 dk olayını wildfire kampanyasından yararlananlar da yapabiliyor mu acaba ?

bir arkadaşım vodafone'a mail atmıştı. ama cevabı gelmedi sanırım.

arkadaşınıza bi sorsanız belki cevap gelmiştir artık

Geçen gün bahsi geçmişti, hala gelmedi. Bugün yada yarın tekrar sorarım.

• Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

12 ay kontrat ve ayda +5 liraya konusma suresi 500 den 1.000 dakikaya cikiyor.

detaylı bilgi.

bu kampanyadan yararlanırsanız başka kampanyalardan yararlanamazsınız.12 ay boyunca.
    30 tl fatura gelir.1.1 tl telsiz ücreti ödemezsiniz bu zaten faturalı hatlarda var. kaç senedir hemde
    hat sahibi gidip kontraı imzalıyor ve 500 dk almış oluyorsunuz

güzel mi ben gibi çok konuşan birisi için çok güzel. zira bu ay 60 milyon fatura ödeyeceğim sırf konusşma sürem bittiği için. 35 tl girdi

ek olarak telefon kampanyasina katilamiyor muyuz ayni anda ?

bir arkadasim ayrica +5 lira verip vodafone smart almayi planliyordu...

yok olmuyor.

hatta diğer operator yada faturasız hattan faturalı hatta geçip genç avantaj seçerseniz heryöne 100 dk ve 100 mb internet veriyor ya 10 ay.

bu yüzden gene olmuyor. ben almak istedim ama alamadım. çok saçma bir sistemleri var.ben onu hediye olarak veriyorlar zannediyordum

• bende turkcellden vodafoneye geçmeye karar verdim.Faturasız hat kullanıyodum 30tl nar ile 150tl yapıyodum ama maşallah turkcell su gibi götürüyodu tl leri.Vodafonede bu tarifeye geçeceğim de kararsızım biraz fiyat olarak çok makul ancak internet yüzünden faturanın kabarık gelmesinden korkuyorum :) birde anlamadıgım bir nokta var.+5TL'ye 1000 dakika yaptıracağım.Bu 1000dk 30 güne bölünüp günlük konuşma süresi kısıtlanıyor mu yoksa bir ay içerisinde bu 1000dk yı istediğimiz şekilde kullanabiliyor muyuz?
  • beyler sonunda bende genç avantaja geçtim şimdi merak ediyorum bize m.facebook da bedavamı yoksa ebuddy mi kurmak gerek telefona ama ebuddy ilk girişte para falan gitmezmi login olurken bide birşey soracam android telefon kullanıyorum ben android facebook tan girsem tl işlermi acaba :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

12 ay kontrat ve ayda +5 liraya konusma suresi 500 den 1.000 dakikaya cikiyor.

detaylı bilgi.

bu kampanyadan yararlanırsanız başka kampanyalardan yararlanamazsınız.12 ay boyunca.
    30 tl fatura gelir.1.1 tl telsiz ücreti ödemezsiniz bu zaten faturalı hatlarda var. kaç senedir hemde
    hat sahibi gidip kontraı imzalıyor ve 500 dk almış oluyorsunuz

güzel mi ben gibi çok konuşan birisi için çok güzel. zira bu ay 60 milyon fatura ödeyeceğim sırf konusşma sürem bittiği için. 35 tl girdi

ek olarak telefon kampanyasina katilamiyor muyuz ayni anda ?

bir arkadasim ayrica +5 lira verip vodafone smart almayi planliyordu...

yok olmuyor.

hatta diğer operator yada faturasız hattan faturalı hatta geçip genç avantaj seçerseniz heryöne 100 dk ve 100 mb internet veriyor ya 10 ay.

bu yüzden gene olmuyor. ben almak istedim ama alamadım. çok saçma bir sistemleri var.ben onu hediye olarak veriyorlar zannediyordum

çakışması kötü olmuş...

durumu müşteri hizmetlerine mail olarak attım.bugun geri dönüş yapıldı.
    onayımla 100 dk ve 100 mb kampanyasını iptal edecekler ve bana 5 tl ye 500 dk verecekler.

@7he mcRp

hocam adamlar sana aylık 1000 dk veriyor. sen bunun hepsini ister harca ister haracama.bölük pörçük vermiyorlar.

@RaptorXXL

merak etme ebuddy den hiç bir şekilde para gitmiyor. m.face de 0.face de bedava

• beyler bişey sorucam cekmeme sorunu tarih oldumu hakkaten turkcell kazıgından gına geldi
  • Eudoxias saol hocam icime su serptin valla peki ben birsey daha soracam andfoid facebookta bedavami galiba oda.m.faceden baglaniyor birsey daha internet paketi almadan m.face deki videolarida ucretsiz seyredebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorXXL

Eudoxias saol hocam icime su serptin valla peki ben birsey daha soracam andfoid facebookta bedavami galiba oda.m.faceden baglaniyor birsey daha internet paketi almadan m.face deki videolarida ucretsiz seyredebiliyormuyuz

andoridi bilmiyorum ama. m.facebook tan bağlansanda herhangi bir ücret ödünmüyor. en azından benim 6630 da gitmiyor ki kaç yıllık telefon

videoları izleyemiyorsun çünkü face üzerinden izlenmiyor videolar.izlersen fatura kabarık gelebilir

• ilk ay 40 tl fatura geldi bu ayda 17 tl gozukuyor su an ıcın neden boyle olduğunu anlayamadım bu ay ozellıkle hıcbırseyı asmadım ınternet kullanmadım ama 17 tl gozukuyor daha fatura kesılmedı.çok pişman oldum
  • arkadaşlar bu genç avantaj paketinde 444'lü hatlarla görüsme ücreti nekadar dün ttneti aradım 13dk konustum internet sitesinde ücret 00 gözüküyor

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter  msn
  • arkadaşlar bu tarifede bedava facebook kullanırken kullandığımız tarayıcı fark ediyormu?0.facebooktan mı girmek gerekiyor?birde msn için ebuddy kullanıncamı bedava oluyor yada bedava kullanmak için ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaşlar bu genç avantaj paketinde 444'lü hatlarla görüsme ücreti nekadar dün ttneti aradım 13dk konustum internet sitesinde ücret 00 gözüküyor

Paket dahilinde o da, ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaşlar bu genç avantaj paketinde 444'lü hatlarla görüsme ücreti nekadar dün ttneti aradım 13dk konustum internet sitesinde ücret 00 gözüküyor

Paket dahilinde o da, ücretsiz.

doru ise cok iyi olur sürekli ttneti aramak zorunda kalıyorum ücretli die aramıyorum genelde. avea faturalı hatta 50 kurus kesiyorlar die biliyorum arama basına genç avantajda para almıyorlarsalar burdan ararım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 27 Ekim 2011; 17:34:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alemdar

ilk ay 40 tl fatura geldi bu ayda 17 tl gozukuyor su an ıcın neden boyle olduğunu anlayamadım bu ay ozellıkle hıcbırseyı asmadım ınternet kullanmadım ama 17 tl gozukuyor daha fatura kesılmedı.çok pişman oldum

fatura detaylarına bakabilirsiniz.
  • arkadaşlar şimdi bu tarifeye geçtim numarasına taşıyarak gelene her yöne 1000dk ve 1000mb internet hediye diyor. Bundan faydalananınız oldu mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meku

arkadaşlar şimdi bu tarifeye geçtim numarasına taşıyarak gelene her yöne 1000dk ve 1000mb internet hediye diyor. Bundan faydalananınız oldu mu hiç ?

onu 10 aya bölüyor diye biliyorum.

her ay 100 dk, 100 mb internet gibi.
  • yani benim 500 dk 5000 sms'e ek olarak 100dk ve 100mb internet mi geliyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

30 tlye 1000 dk olayını wildfire kampanyasından yararlananlar da yapabiliyor mu acaba ?

bir arkadaşım vodafone'a mail atmıştı. ama cevabı gelmedi sanırım.

arkadaşınıza bi sorsanız belki cevap gelmiştir artık

cevap gelmiş geçte olsa.

kampanya süresince, tarife değiştiremezsiniz demişler.

quote:

Orijinalden alıntı: meku

yani benim 500 dk 5000 sms'e ek olarak 100dk ve 100mb internet mi geliyor ?

Sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Ekim 2011; 22:32:38 >

• numaram bugün taşındı.freezone a geçmişim . 500 dakika ve 5000 sms imi ne zaman kullanmaya başlayabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.