telefonun kendi tarayıcısından yada opera miniden facebooka bağlandığımızda ücretsiz değilmi?daha öncede sordum ama cevap gelmemişti.geçmiş sayfalarda da varmı cevap bilmiyorum ama ben bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: cgty89
telefonun kendi tarayıcısından yada opera miniden facebooka bağlandığımızda ücretsiz değilmi?daha öncede sordum ama cevap gelmemişti.geçmiş sayfalarda da varmı cevap bilmiyorum ama ben bulamadım
profil olarak vodafone live secili olmali. hangi tarayicidan girdiginizn onemi yok.
kaç dakika konuştuğunuzu öğrenmek için 7001'e atılan mesajın 36 kuruş olması çok saçma cidden, ayrıyetten internet pakedini hiç sorgulayamadım ne kadar kaldığını nasıl öğrnebilirim ?
İphoneda nasıl facebook msn twitter?
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinder07
quote:
Orijinalden alıntı: kumruluemre
Şimdi Vodafone FreeZone Faturalı Genç Avantaj Tarifesine Geçmenin Tam Zamanı! Vodafone FreeZone faturalı tarifesi Genç Avantaj'a numaranı şimdi taşı, 10 ay boyunca toplamda her yöne 1.000 dakika + 1.000 MB kazan!
Esaslar
Mobil Numara Taşınabilirliği uygulama kuralları nedeniyle, Geçiş talebi 15 Ekim 2011 tarihine kalerdar kampanyaya dahil edilebilecektir.
VODAFONUNN SITESINDE KAMPANYAYLA ILGILI MADDELERIN EN SONUNDA BOYLE BIR MADDE VAR. BEN DE BU TARIFEYE GECMEK ISTIYORUM ANCAK 100MB INTERNET COK ONEMLI HEDIYE GELEN. SU AN GECERSEM GELIR MI ? VEYA 15 EKIMDEN SONRA BASVURUP HEDIYA DAKKA VE SMS ALAN ARKADASLAR VAR MIDIR? YANI SMDI GECSEM GELIR MI HEDIYE DK VE MB
evet arkadaşın sorusunu bende merak ediyorum 15 Ekimden sonra geçip 100 mb. internet hediyesi alan varmı kullanın diye mesaj gelen varmı.
neden bana mesaj gelmedi nede hala 100 mb. internetim yok anlamıyorum fikri olan arkadaş varmı. aveadan turkcele sonra 1 hafta içinde vodafone geçtim 31 EKİM tarihinde neden 100 mb net yok sizce??
internet ayarlarım vodafone live seçili olduğu halde 2 gün önce telden facebooka girdim 5-10dk kadar deneyim bi diye ücret yansıcakmı diye,bugün sabah bir baktım 1tl ücret giydirmişler internet bağlantısından dolayı.facebooktan herhangibir bağlantıyıda seçmedim sadece sayfada dolandım.bugün şikayet maili attım sordum neresi bedava bunun diye.bakalım ne cevap gelcek.bide ilginç yani 5dk lık facebook açmaya 1tl gibi ücret gelmiş,fazla değilmi bu?
30 dk kaldi ya bu fatura ne zaman kesilirde yeni dakikalar yuklenir ?
quote:
internet ayarlarım vodafone live seçili olduğu halde 2 gün önce telden facebooka girdim 5-10dk kadar deneyim bi diye ücret yansıcakmı diye,bugün sabah bir baktım 1tl ücret giydirmişler internet bağlantısından dolayı.facebooktan herhangibir bağlantıyıda seçmedim sadece sayfada dolandım.bugün şikayet maili attım sordum neresi bedava bunun diye.bakalım ne cevap gelcek.bide ilginç yani 5dk lık facebook açmaya 1tl gibi ücret gelmiş,fazla değilmi bu?
0.facebook.com üzerinden girersen ücretsiz m.facebook.com ya dawww.facebook.com üzerinden girersen ücretlendiriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
0.facebook.com üzerinden girersen ücretsiz m.facebook.com ya dawww.facebook.com üzerinden girersen ücretlendiriliyor.
benim telefon sony w705.o.facebooka girmiyor.ayrıca zaten 0.facebook tüm telefonlardan bedava genç tarifede face msn bedava demenin ne anlamı var o zaman?
bu arada geçen hafta vodafone mail attım böyle böyle ücret yansımış diye.aradılar hemen faturanız kesildiğinde herhangibir ücret olursa tekrar bildirin ona göre bakalım dediler.faturayı bekliyorum şimdi.
quote:
quote:
quote:
benim telefon sony w705.o.facebooka girmiyor.ayrıca zaten 0.facebook tüm telefonlardan bedava genç tarifede face msn bedava demenin ne anlamı var o zaman?
bu arada geçen hafta vodafone mail attım böyle böyle ücret yansımış diye.aradılar hemen faturanız kesildiğinde herhangibir ücret olursa tekrar bildirin ona göre bakalım dediler.faturayı bekliyorum şimdi.
valla üstad bildiğim kadarı ile böyle.Face vs bedava demelerinin amacı reklam yapıp operatöre müşteri çekmekten başka birşey değil.2 hafta falan oldu ben bu faturalıya geçeli.telefona mesaj olarak geliyor değil mi son ödeme tarihi vs?
quote:
quote:
quote:
quote:
valla üstad bildiğim kadarı ile böyle.Face vs bedava demelerinin amacı reklam yapıp operatöre müşteri çekmekten başka birşey değil.2 hafta falan oldu ben bu faturalıya geçeli.telefona mesaj olarak geliyor değil mi son ödeme tarihi vs?
geliyo geliyo.yani bana geliyo vodafone hizmetler kısmında gir bbi bak siteden üye olup ordanda ayarı falan varsa seçersin mesajla bildirmeyi.
ben ordan baktım güncel görüşme detaylarına 1 tl ücret yansıtmışlar.bide o garibime gitti.toplasan 2-3 dk girdim girmedim,sadece face ana sayfada dolandım adamlar 1 tl kitlemişler hemen.valla benide bağlamaz açıkcası.sitesine baktım hernagibir şyöel böyle girin faceye diye bilgi yok.müşteri hizmetleride söylemedi.madem öyleyse telefonda demeleri lazımdı böylemi girdiniz diye falan.
bakalım görcez fatura kesimi olunca ne olcak.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
geliyo geliyo.yani bana geliyo vodafone hizmetler kısmında gir bbi bak siteden üye olup ordanda ayarı falan varsa seçersin mesajla bildirmeyi.
ben ordan baktım güncel görüşme detaylarına 1 tl ücret yansıtmışlar.bide o garibime gitti.toplasan 2-3 dk girdim girmedim,sadece face ana sayfada dolandım adamlar 1 tl kitlemişler hemen.valla benide bağlamaz açıkcası.sitesine baktım hernagibir şyöel böyle girin faceye diye bilgi yok.müşteri hizmetleride söylemedi.madem öyleyse telefonda demeleri lazımdı böylemi girdiniz diye falan.
bakalım görcez fatura kesimi olunca ne olcak.
hocam baktımda konuşma ve mesajlaşmalarımda ücretlendırme olmuş.Bu 383 dk %100 doldu mesajı geldiginden sonraki konuşmalarım için geçerli.Fatura geldikten sonra vodafoneyi arayıp şikayetimi bildireceğim.Diyecekleri şey belli gerçi gelecek ay faturadan düşüş yaparız vs vs vs.
o mesaj son 48 saati kapsamıyor diyorlar.&80 ve %100 diye gelen mesajlarda.o nedenle o mesaj geldiğinde durcan :D
arkadaşlar sizede vergiler yansıyormu ? 5-6 TL gibi... Genç Avantaj
kampanyalar vergiler dahil 25 TL demekte, ama 1.5 TL fazladan bilmem ne vergisi geliyor bu sizlerdede oluyor mu?26,5 TL den düşük fatura gelmiyor. Birde kullanmadıgım halde gprs ücreti yansımakta telefonum bold 9000,telefonumdaki bir programın habersizce internete bağlandıgını düşünüyorum ama emin degilim.
aralık 1 den itibaren 0.facebook ücreti oluyor. peki bizedemi ücretli. ben m.facebooktan bağlanıyorum faturama ek bir ücret yansımıyor.25 tl ödüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rasmus61
kampanyalar vergiler dahil 25 TL demekte, ama 1.5 TL fazladan bilmem ne vergisi geliyor bu sizlerdede oluyor mu?26,5 TL den düşük fatura gelmiyor. Birde kullanmadıgım halde gprs ücreti yansımakta telefonum bold 9000,telefonumdaki bir programın habersizce internete bağlandıgını düşünüyorum ama emin degilim.
1.1 bilmem ne vergisi var.o her faturalı hatta yansıyor hatta son 2-3 aydır kontörlülerden bile kesmeye başladılar bu ücreti.
Peki yasal mı bu 1.1 TL bilginiz var mı?
ben de turkcellden vodafonea geçmeyi düşünüyorum. 25tllik tarifeyi yapcam muhtemelen.
-bu 100dk 100mb olayı benim tarifemin üzerine mi eklenecek? yani her ay 600dakikam mı var? -bu dakikalar gün gün sınırlandırılıyo mu, ilk gün 500dakikamın hepsini harcayabilir miyim? -25tl mi 26.5tl mi gelir faturam? -kaç aylık ya da yıllık taahhüt vermiş oluyorum hattımı taşıyıp bu tarifeye geçtiğim takdirde? -turkcell hattım şuan -8tl bu parayı ödemem gerekiyo mu ya da turkcellimi iptal ettiğim için ek bi ödeme yapmam gerekir mi? hattım faturalı olsa gerekir miydi?
bilen birileri yanıtlayabilirse çok sevinirim.
bugün yine mesaj geldi 17.12.2011 itibari ile hediye 500 dakikanızın %80i dolmuştur diye.Anlamadıgım bi yer 1000 dakikanın 500ünü m ü doldurmuş oldum yoksa 1000dakikayı mı? yardımcı olana şimdiden teşekkürler..