Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde aklıma ilk o geldi. Benim hat başkasınınsa, benim kimliğimle kime hat alındı acaba diye. Arayıp sordum, allahtan üstüme kayıtlı hat görünmüyor.
  • @DemonicMajesty ne zaman taşıma işlemi için başvurdun acaba?

Bende Pazartesi saat 14:00 gibi başvurdum hala ses seda yok.. Bakalım ne olacak merak ediyorum.. =)
  • İlk başvurduğumda iki gün sonra red mesajı geldi. Bugün tekrar başvurdum, ben de merak içindeyim
  • arkadaşlar bugün vodafone bayisine gittim bayideki çalışanlardan biri çok samimi arkadaşımdır...
    numaramı genç avantaja taşıyalım dedim arkadaşıma oda senin yaş büyük yapamıyoruz dedi yeğenimin üzerinden yapalım dedim olur ama şimdiki kullandığın numara için yapamayız diye bir cevap aldım...
    nasıl yapacağımız konusunda bir kaç bilgi verdi bende sizlerle paylaşmak istiyorum...
    kendi adıma yeni faturalı bir hat alıp yeğenimi , kardeşimi kullanıcı gösterip genç avantaja geçebiliyormuşum...
    bir diğer yöntem ise kullanmış olduğum numaramı başka bir operatöre taşıyıp 10-15 gün kadar orada kalıp tekrardan vodafone taşıyarak yine aynı şekilde yeğenimi , kardeşimi kullanıcı gösterip geçiş işlemini yapabiliyormuşum...
    bu arada kullanıcı göstereceğiniz kişinin soyadının tutması gerekiyormuş..
  • Arkadaşın bir şey bilmiyormuş. Operatör değiştirdiğin zaman 1 ay orda kalman gerkiyor 2. bir değişiklik için
  • numarayı taşıyınca yeni üye kaydı falan diye ekstra bir ücret almıyorlar değil mi?sadece ayda net 25tl ödüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Arkadaşın bir şey bilmiyormuş. Operatör değiştirdiğin zaman 1 ay orda kalman gerkiyor 2. bir değişiklik için

valla özellikle sordum şart şurt varmı yokmu şu kadar kalmamız için diye hayır 10-15 gün kalsan yeterli dedi bende onun yalancısıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

numarayı taşıyınca yeni üye kaydı falan diye ekstra bir ücret almıyorlar değil mi?sadece ayda net 25tl ödüyorum?

evet her şey dahil 25 lira ödüyormuşuz...
  • Bugün mesaj geldi kimlik bilgilerimin uyuşmazlığı dedi.. 7 senedir bana ait olarak kullandığım ve son 5 aydır faturalı kullanıp daha sonra faturasız'a çevirdiğim hat kimlik bilgileri uyuşmazlığı gibi bi nedenle taşıma işlemi gerçekleşemedi..

***offf delireceğim şimdi aradım avea müşteri hizmetlerini hat benim üzerime kayıtlı dedi.. =S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTRuctionS -- 6 Nisan 2011; 13:23:11 >
  • Faturasız Vodafone önödemeli kullanıyorum 30Tl yüklüyorum her yöne 3dk. 30Krş. yetiyor yetmiyor!
    Bende faturalı bu tarifeye geçmek istiyorum fakat yaş 30. Kız kardeşim var 23 yaşında onu kullanıcı göstereyim dedim aradım müşteri hizmetlerini, olur dediler.
    Fakat, Kardeşim Burdur da Üniversite öğrencisi, ben Marmaris te yaşıyorum, Dedim ki Onun Kimlik fotokopisi ile kardeşimi kullanıcı olarak göstersem olur mu?
    Olmaz dedi Bizzat onunda başvuruda olması gerekiyormuş. Saçmalamışlar...
    Kardeşim Yazın gelir yanıma ama o zaman bu kampanya kalır mı o ayrı mesele!
    Bende Avea ya taşımayı düşünüyorum. Avea da tavsiye edeceğiniz bir tarife var mı?
    Saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Faturasız Vodafone önödemeli kullanıyorum 30Tl yüklüyorum her yöne 3dk. 30Krş. yetiyor yetmiyor!
    Bende faturalı bu tarifeye geçmek istiyorum fakat yaş 30. Kız kardeşim var 23 yaşında onu kullanıcı göstereyim dedim aradım müşteri hizmetlerini, olur dediler.
    Fakat, Kardeşim Burdur da Üniversite öğrencisi, ben Marmaris te yaşıyorum, Dedim ki Onun Kimlik fotokopisi ile kardeşimi kullanıcı olarak göstersem olur mu?
    Olmaz dedi Bizzat onunda başvuruda olması gerekiyormuş. Saçmalamışlar...
    Kardeşim Yazın gelir yanıma ama o zaman bu kampanya kalır mı o ayrı mesele!
    Bende Avea ya taşımayı düşünüyorum. Avea da tavsiye edeceğiniz bir tarife var mı?
    Saygılar....

hocam git bir Vodafone Shop'a hem senin hem kardeşinin kimLiğin oLsun rica et yaparLar

• Bir deneyelim bakalım haftaya!
    Kardeşimden Kimlik fotokopisini maile gönderteyim. Deneyeceğim.
    Teşekkürler...
    Saygılar...
  • ben de müsait olduğum zaman geçeceğim kesin kararımı verdim
  • Yanlış anlamadıysam 500 dakika 30 ya da 31 güne bölünüyor yani günlük 15 dakika mı bedava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Yanlış anlamadıysam 500 dakika 30 ya da 31 güne bölünüyor yani günlük 15 dakika mı bedava?

Günde maks. 15 dakika konuşacaksınız diye bir durum yok, ayda 500 dakika toplamda. Güne vurunca az gözükebilir belki ama daha iyi tarife de yok gibi (29 TL'ye 1000 dakika Vodafone kampanyası var sadece onda da SMS yok)
  • İlk mesajda arkadaş şöyle yazmış. Tam ne dediği anlaşılamıyor, o yüzden yanlış anlaşılma oldu sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

SIKÇA SORULAN SORULAR,

Tarifeye yeni geçtim sürem az gözüküyor, mesajlarımda az gözükyüyor
    örneğin tarifeye ayın 15 inde geçiş yaptınız, bu durumda 500 dk 30 güne bölünür ve 30 güne oranlı olarak mesajlarınız ve dakikalarınız gözükür,

• Orada ayın ortasından itibaren tarifeye geçince ilk ay ödeyeceğiniz ücretin ve alacağınız bedava dakikaların nasıl hesaplanacağını anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

İlk mesajda arkadaş şöyle yazmış. Tam ne dediği anlaşılamıyor, o yüzden yanlış anlaşılma oldu sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

SIKÇA SORULAN SORULAR,

Tarifeye yeni geçtim sürem az gözüküyor, mesajlarımda az gözükyüyor
    örneğin tarifeye ayın 15 inde geçiş yaptınız, bu durumda 500 dk 30 güne bölünür ve 30 güne oranlı olarak mesajlarınız ve dakikalarınız gözükür,

Hocam ayın 7 sinde dk lar yenileniyor. ayın 22 sinde bu tarifeye geçersen 250 Dk ve 2500sms yüklenir hesabına. ve sana 12.5 TL fatura gelir :)..

Yanlışım varsa düzeltin.. Ben ayın 8inde geçtim bu tarifeye bana 480 dk yüklediler. faturamda 24.5 Tl gösteriyor. bir kaç kere 444 lü aramıştım.

• Merhaba arkdaşlar bende faturasız vodafone abonesiyim,
    2 hafta önce kendi üstüme devraldım hattımı bugün gittim bu tarifeye geçmeye hoppss dediler
    devralma durumunda 1 ay bekleyecekmişiz,

Neyse az kaldı 1 ayın dolmasına, bende tüm mesajları okudum, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim,
    ben şöyle bir durum istiorum ayın 1-31 arasında 500 dk 500 sms istiyorum,
    bunun için fatura kesim tarihini 31 olarak mı göstermem gerekiyor ? Fatura kesim tarihinden sonra kaç gün içinde fautranın ödenmesi gerekiyor onunda bilgisini verebilirmisiniz ?

Birde mesela ayın ortasında tarifeye geçtik, ayın 31 fatura kesim tarihi buna göre mi fatura geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 8 Nisan 2011; 18:24:22 >

• Bir sorum olacak ben geçmek istiyorum bu tarifeye fakat telefonumda 51 tl var onlara ne olacak nasıl hesaplanacak onlarla dakikalar ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.