Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: og21

Bende turkceell hattımdan vodafona geçmiş bulunmaktayım...
    Benim sorum blackberry bold 9700 ile bu facebook ve twittera bağlanabilcekmiyim ?

bağlanabilirsin ama net ayarlarının yapılmış olması lazım
  • Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. Arkadaşlar bunu biri tam olarak anlatabilirmi vodafone a mesaj attım dönmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21
    Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. Arkadaşlar bunu biri tam olarak anlatabilirmi vodafone a mesaj attım dönmediler

Bilgisi olan. Varmi
  • demek isteniyorki her 6 saniyede bir dakikalarınızdan 6 saniye düşüyor yani 10 sn konuşup kapatırsanız dakikalarınızdan 6 sn düşüyo sadece. bilmem annatabildimmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandurmus
    demek isteniyorki her 6 saniyede bir dakikalarınızdan 6 saniye düşüyor yani 10 sn konuşup kapatırsanız dakikalarınızdan 6 sn düşüyo sadece. bilmem annatabildimmi :)

O zaman yarın tarifeye geceyim:)
  • ebuddy indirmek ücretli mi eğer wifidan baglanmyorsam :D
  • quote:

demek isteniyorki her 6 saniyede bir dakikalarınızdan 6 saniye düşüyor yani 10 sn konuşup kapatırsanız dakikalarınızdan 6 sn düşüyo sadece. bilmem annatabildimmi :)

10 saniye görüşünce 12 saniye düşüyor olmasın???
  • daha bu sabah vodafone'a geçtim, bugün en fazla 30-40 msj atmışımdır ve max 15 dk konuşmuşumdur ama sorgulattığımda 362 dakika ve 3600 sms görüyorum.

Geçiş işlemim bu sabah gerçekleşti, 24 saat olmadan 1400 sms mi atmışım yani? veya bugün 140 dakika mı konuşmuşum?

Bu verileri dikkate almayacaksam nereden öğreneceğim gerçek dakika ve msj hakkımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

daha bu sabah vodafone'a geçtim, bugün en fazla 30-40 msj atmışımdır ve max 15 dk konuşmuşumdur ama sorgulattığımda 362 dakika ve 3600 sms görüyorum.

Geçiş işlemim bu sabah gerçekleşti, 24 saat olmadan 1400 sms mi atmışım yani? veya bugün 140 dakika mı konuşmuşum?

Bu verileri dikkate almayacaksam nereden öğreneceğim gerçek dakika ve msj hakkımı?

konu ilk mesajında herşey detaylıca yazıyor, okursanız cevapların hepsi mevcut
  • Takibe geçelim;) Yarından itibaren bir olumsuzlukla karşılaşmaz isem bu tarifeye doğru yol alıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: musacux

Daha önce avea olan hattı kendi üzerime almıştım. o zaman şöyle bir kuralları vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Üç yıldan fazla bir süredir kullanılmakta olan hatlarda devir işlemleri ücretsiz gerçekleştiriliyor. Bu sayede ücret ödemeden hallettim. Ancak bunu avea şubesindekiler bilmiyordu. Benden devir işlemi için para istediklerinde müsteri hizmetlerini aradım onlar söyledi. Daha sonra şubeden de müsteri hizmetlerini arattım onlarada söylediler, ücretsiz devir gerçekleştirdim. İsterseniz müsteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyin. Ben bunları yapalı iki yıldan fazla oldu belki hala yürürlüktedir.. Bu arada hat sahibi kimdi hatırlamıyorum ancak birini tutup şubeye de getirmemiştim diye kaldı aklımda.

Ücreti falan geçtim, adamlar öyle bir şey olmaz diyorlar. 3 şubeye gittim, yok dediler. Hat kimin üzerineyse nüfus cüzdanıyla birlikte gelecekmişmiş. Yapacağınız iş hattı taşımak. Bu kadar basit. Yok orayı ara, yok buraya başvur, yok son ayın faturasını göster...

Hiç uğraşamam (: Avea'dan devam.

Birader bir insan bu kadar mı armut piş ağzıma düş bekler, kalk biraz yerinden uğraş da biz de çabaladığını görelim, hadi hadi

• Geçişi yaptık, bakalım umarım geçmede bir sorun olmaz ve hattım taşınır kısa bir zamanda. Ve bir de Vodafone'da ekstra çakallıklar yoktur sonradan canımızı sıkacak, zamanla göreceğiz artık

Arkadaşlar bir de 64kb'lik kart verdiler, internetten baya araştırdım ama pek sonuç yok 128kb'lik Vodafone kartlarla ilgili. Siz geçenler genelde kaçlık kartlara sahipsiniz acaba buraya belirtebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

quote:

10 saniye görüşünce 12 saniye düşüyor olmasın???

aynen oyle 10sn icin 12 sn duser ama cok sukur onceden oldugu gibi arama basi 60 sn dusmuyor bedavalardan gerci voda gectiginde verdigi dakikalar hala o sekilde isliyor galiba ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Geçişi yaptık, bakalım umarım geçmede bir sorun olmaz ve hattım taşınır kısa bir zamanda. Ve bir de Vodafone'da ekstra çakallıklar yoktur sonradan canımızı sıkacak, zamanla göreceğiz artık

Arkadaşlar bir de 64kb'lik kart verdiler, internetten baya araştırdım ama pek sonuç yok 128kb'lik Vodafone kartlarla ilgili. Siz geçenler genelde kaçlık kartlara sahipsiniz acaba buraya belirtebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

dostum bende iphone 4 var 128kb lik microsim bulmak icin baya ugrastir acikcasi internet bankaciligi yada internetten odeme falan yapmiyorsan telefonu kullanip pek bi fark yok sanirim ben genelde telefonu kullanarak yaptigimdan aypal odemelerini onceden 32kb lik simle kabul etmiyordu.

• arkadaslar kimsenin aklina bisey takilmasin bence mukemmel bir tarife ben ciktigindan beri kullaniyorum aylik 8 lira internetimide aliyorum 33 lira mis gibi, bazi arkadaslar 30 lira yukluyosun hwe yone 10 dk 30 kurus falan diye valla insanlarla surekli kisa konusmalar yapiyorsaniz valla somuruyor resmen aylik 60 lira para yukledigimi biliyorum bu tarife tam bana gore ah keske birde mms olsaymis cok degil 50 tane bile yeterdi onun eksikligini hissediyorum acikcasi. herkese kolay gelsin...
  • Merhaba arkadaşlar, 8 Şubatda bu tarifeye geçtim. Hattıma 480Dk (yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) yüklendi. Otomatik ödeme talimatı vermiştim, nisan ayı geldi ve hala fatura gelmemiş.. Tarifeye geçerken 26 Şubat da hesaptan para çekilir demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 1 Nisan 2011; 1:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Merhaba arkadaşlar, 8 Şubatda bu tarifeye geçtim. Hattıma 480Dk (yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) yüklendi. Otomatik ödeme talimatı vermiştim, nisan ayı geldi ve hala fatura gelmemiş.. Tarifeye geçerken 26 Şubat da hesaptan para çekilir demişlerdi.

my vodafone dan faturalı hat işlemlerim kısmından FATURA GÖRÜNTÜLEME kısmına bi bakın bakalım..

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/faturaislemleri.php

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Merhaba arkadaşlar, 8 Şubatda bu tarifeye geçtim. Hattıma 480Dk (yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) yüklendi. Otomatik ödeme talimatı vermiştim, nisan ayı geldi ve hala fatura gelmemiş.. Tarifeye geçerken 26 Şubat da hesaptan para çekilir demişlerdi.

my vodafone dan faturalı hat işlemlerim kısmından FATURA GÖRÜNTÜLEME kısmına bi bakın bakalım..

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/faturaislemleri.php

baktım hocam fatura yok ?

Edit: Hocam Yanlış yazmışım ya saat 2 olmuş ondandır . Mart yerine şubat yazmışım..

Tarifeye 8 mart da geçtim, 26 mart da paranın hesapdan çekilmesi lazımdı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 1 Nisan 2011; 1:50:41 >

• orada 2 seçenek var,

Ödenmemiş faturalar ve Ödenmiş faturalar.

2 kısımda mı boş ?

hattı aldığın günden beri Fatura Bilgi SMS i geldi mi telefonuna ?

otomatik ödeme talimatı verdiğin hesaptan Vodafona fatura ödemesi yapılmış mı ?

tüm soruların yanıtı hayırsa
    *456# yap dakika ve sms miktarını sorgula
    0542 4440542 yi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

orada 2 seçenek var,

Ödenmemiş faturalar ve Ödenmiş faturalar.

2 kısımda mı boş ?

hattı aldığın günden beri Fatura Bilgi SMS i geldi mi telefonuna ?

otomatik ödeme talimatı verdiğin hesaptan Vodafona fatura ödemesi yapılmış mı ?

tüm soruların yanıtı hayırsa
    *456# yap dakika ve sms miktarını sorgula
    0542 4440542 yi ara.

2 tarafta boş. güncel görüşme tutarında 24.31TL yazıyor sadece

edit: 140 dk 4200sms kalmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 1 Nisan 2011; 1:59:59 >
  • şubatta geçtiysen bir fatura gelmesi lazımdı şimdiye kadar.

martta geçmiş olmayasın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.