Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derde35

valla ben numaramı taşıdığıma pişman oldum. İzmirin göbeğinde çekmiyor.. Sürekli 7250 den arayan numaralaın mesajları geliyor. bu nasıl iş yahu. Böyle devam ederse aveaya geri dönücem.

Ben İstanbul'dayım daha sorun yaşamadım. Kardeşim İstanbul Üniverstesinde okuyor daha önce o da avea kullanıyordu ama Avcılar kampüsünde çekmiyordu avea. Şimdi vodafone çekiyor. Vodafone'u arayın ya da bi mail atın derim. İzmir merkezde çekmemesi prestij kaybıdır.
  • Arkadaşlar bende bu tarifeye geçicem bi hafta sonra. Tavsiye etmeyen, sorun yaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.
    Arkadaşlar bende bu tarifeye geçicem bi hafta sonra. Tavsiye etmeyen, sorun yaşan var mı?

Yaklaşık iki buçuk haftadır kullanıyorum. Gördüğüm bir iki ufak problem dışında bariz bir eksikliği yok.
    Ama Turkcell'in fiyatlandırmasından ve bir ay önce yaşadığım bir olaydaki tavırlarından, Avea'nın da çekmeme problemlerinden sonra bunları çok da fazla önemsemiyorum.

Komik ama numaranın taşınacağı tarih mesajı bana gelmedi nedense, Turkcell takılıyken ekranda şebeke hatasıyla ilgili uyarı verdi, "acaba taşındı ki" diye Vodafone'u taktım, meğer taşımışlar;
    1200 hediye dakikanın hattıma tanımlandığına dair mesaj gelmedi, bir de ilk olarak hattıma yüklenen aylık 100 dk'nın %20'i ve tamamı kullanıldığında bildirim mesajı gelecekmiş,
    o da gelmedi, "tanımlanmamış olabilir" mi diyerek Vodafone'a kontrol ettirdim ama tanımlıymış.

Pakette kalan dakikaların kontrolünde güncel değil bir iki gün önceki veri geliyor, ama bu olay sanırım tüm operatörlerde var.
    Bu nedense bana anlamsız geliyor, teknik olanaklardan ötürü olduğunu zannetmiyorum.
    Faturasız hatlarda her görüşmeden sonra saniye sektirmeden bakiyeden düşebiliyolar.

Turkcell online işlem merkezini senelerdir kullana kullana çok alışmışım, Vodafone'unki biraz garip geldi.
    Turkcell'deyken web'den hallettiğim bazı işlemleri bulamadım, müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım.

Tarifenin artılarının yanında bu yazdıklarım problem bile sayılmaz, garipsediğim noktalar diyebiliriz.
    Turkcell ve Avea'dan sonra Vodafone özellikle de bu kampanya ile ilaç gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Arkadaşlar bende bu tarifeye geçicem bi hafta sonra. Tavsiye etmeyen, sorun yaşan var mı?

Benimde 5. günüm bu tarifede.

- İzmir'de yaşıyorum daha hiç çekmeme problemi olmadı.
    - Aveadan geçtim ses kalitesinde herhangi bir düşüş hissetmedim, mesajlarda direk gidiyor.
    - Maalesef dakika ve mesaj sorgulama olayı çok kötü, geçtiğimden beri daha 1 kere 14dk düştü hattımdan(oda müşteri hizmetlerini aradığım için) ama 2 saatin üzerinde konuşmam ve bir sürü mesajım var.
    - ücretsiz facebook,msn,twitter için seçilecek olan bağlantı noktası(vodafone live) biraz yavaş sanki.
    - Ebuddy'e ben giremedim hiç bi şekilde ama giren arkadaşlar mevcut, benden kaynaklanıyor olabilir..
    - 1200dakikayı bayi tanımlıyor aman dikkat benimki tanımlamayı unutmuş, gittim başka bayiye tanımlattım tekrar, herhangi bir mesaj gelmedi,MHyi aradım tanımlı gözüküyormuş, dk sorgulama olayı zaten muamma yukarıda yazdığım gibi..

• "Vodafone Internet" bağlantı ayarlarını kullanabilirsiniz, müşteri hizmetlerine sordum, ücretlendirmesinde farklılık yokmuş. Yani ücretsiz dedikleri bütün servisler Vodafone'a ait olan bu iki bağlantı tipiyle ücretsiz.

Ebuddy ile Msn'e bağlanabiliyorum, ama Ebuddy üstünden Facebook'a bağlanmıyor.
    Kullanıcı adı / şifre istiyor çünkü Facebook için, e iyi de kullanıcı adıyla değil ki "mail adresi + şifre" ile giriş yapıyorum normalde.
    Kullanıcı adı kısmına mail adresini yazınca da "geçersiz kullanıcı adı" diye hata veriyor

Bir de Ebuddy'ye hesabının altına eklenen alt hesaplar (Live Messenger, Facebook vs) silinmiyor bir türlü.
    Deneyenler varsa iletebilir mi aynı sorunun kendilerinde de olup olmadığını?

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

- ücretsiz facebook,msn,twitter için seçilecek olan bağlantı noktası(vodafone live) biraz yavaş sanki.
    - Ebuddy'e ben giremedim hiç bi şekilde ama giren arkadaşlar mevcut, benden kaynaklanıyor olabilir..

• ebuddy programını nasıl yüklediniz ? Vodafone bir sistemi var mı direk yüklüyor mu acaba ? Yoksa kendimiz mi atmamız gerekiyor.
  • telefondan get.ebuddy.com üzerinden en son sürümünü yükledim.

@thnx bi deneyeyim vodafone interneti ama sitesinde açıkça live ayarları demiş. VF MH ye pek güvenmiyorum açıkçası biraz bilgisiz gibiler...
  • Telefona ilk çıkan müşteri temsilcileri dediğin gibi, onların da önünde muhtemelen bizim web'den okuduğumuz yazının aynısı vardır.
    Eğer sorduğun soru önlerindeki yazının haricinde bir şeyle ilgiliyse, cevap alabilmek için level atlamak gerekiyor.
    Ben de derdimi telefonda karşıma ilk çıkan kişiye anlatamadım bir türlü, data uzmanı(?) denilen bir kişiye bağladılar, ondan öğrendim.

Bana verdikleri iki haftalık hediye data paketi yarın son, fatura da 15'inde kesiliyor, ilk ay gelen faturada her şey daha net belli olucak.

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

telefondan get.ebuddy.com üzerinden en son sürümünü yükledim.

@thnx bi deneyeyim vodafone interneti ama sitesinde açıkça live ayarları demiş. VF MH ye pek güvenmiyorum açıkçası biraz bilgisiz gibiler...

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
    Bende bugün geçtim tarifeye.
    Merak ettiğim bişe var Cep Shop'da sormayı unutmuşum.
    Benim hattım kontörlüyüdü şimdi bu faturalıya geçince içeride kalan kontör yani Cep Liralar ne oldu ?
    Faturadan mı düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

Bu sabah numaram Vodafone genç avantaj tarifesine taşındı.Hat benim üzerime fakat yaşım tutmuyordu.Kullanıcı olarak kardeşimi gösterdiler ve şu anda tarifedeyim.Yalnız şöyle bir durum var ben mnt ile geçiş yaptım.Belki bu şekilde gelenlere ayrıcalık tanıyor olabilirler.Sanırım Voda kendi abonelerine bu geçişi yaptırtmıyor eğer yaş tutmuyorsa...

Pardon ''mnt'' ile geçiş ne demek?
  • arkadaşlar bugün geçtim mesaj ve arama yaptım ama sorgulama yaptıgım da hep aynı duruyor 500 dk 5000 sms nden böyle ?
  • ben de bugün geçtim fakat bana eksik yükleme yaptılar.

1-500 dk 5000 sms değil de 400 küsür dakika 4000 küsür sms.. bunun sebebi nedir?

2-ayrıca m.facebook.com ücretli mi ücretsiz mi bir türlü anlayamadım gitti ?

3-faturasız hattan faturalı hatta geçtiğim için 1200 dk her yöne gelmiş olması lazım buna nereden bakabilirim olup olmadığına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JawsOzzy

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

hat kimin adınaysa o 25 yaş altı olacak.Herkes 1 defa katılabiliyor =) Öğrenci kimliğine de gerek yok.

Yazılanları okumak bu kadar zor mu ? Yukarda en az beş tane vardır 25 yaş üstü hat sahibi olupta bu tarifeyi kullanan. Benim kardeşimde kullanıyor bu tarifeyi ama hat babamın üstüne. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Büyük puntoyla yazıyorum belki okumaya tenezzül edersiniz!

25 yaş üstü olanlar
    25 yaşın altında birisini kullanıcı olarak göstererek bu tarifeden yararlanabilirler.
    Öğrenci kimlik kartına falan ihtiyaç yok!

Sakın vodafone müşteri hizmetlerine, bayiye sorduk olmuyormuş falan demeyin. Babam 50 yaşında hat onun üzerine kardeşim kullanıyor. Babam öğrenci mi ? 25 yaşın altında mı ? İkiside değil ama oluyor işte. Bilmeyen birisine sorup diğer insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

Facebook, twitter ve messenger kullanımı dışındaki tüm sorularınızın cevapları önceki yazılarda var.

asıl insanları siz yanlıs yönlendiriyorsunuz 25 yaşı altında birsini göstererek olmuyor bu işler 1. derece akraba olması lazım herkezin sizin gibi ufak kardeşi olmak zorunda degil dimi?

• Arkadaşlar ben Blackberry Curve 8520 alabilmek için Avea faturalı hattımı, faturasız Vodafone'a taşıdım. Şimdi bu hattımın tarifesini de Genç Avantaj'la değiştirmek istiyorum. Vergi, vs bir şeyler alınır mı yoksa aynı tarife mi işler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

quote:

Orijinalden alıntı: JawsOzzy

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

hat kimin adınaysa o 25 yaş altı olacak.Herkes 1 defa katılabiliyor =) Öğrenci kimliğine de gerek yok.

Yazılanları okumak bu kadar zor mu ? Yukarda en az beş tane vardır 25 yaş üstü hat sahibi olupta bu tarifeyi kullanan. Benim kardeşimde kullanıyor bu tarifeyi ama hat babamın üstüne. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Büyük puntoyla yazıyorum belki okumaya tenezzül edersiniz!

25 yaş üstü olanlar
    25 yaşın altında birisini kullanıcı olarak göstererek bu tarifeden yararlanabilirler.
    Öğrenci kimlik kartına falan ihtiyaç yok!

Sakın vodafone müşteri hizmetlerine, bayiye sorduk olmuyormuş falan demeyin. Babam 50 yaşında hat onun üzerine kardeşim kullanıyor. Babam öğrenci mi ? 25 yaşın altında mı ? İkiside değil ama oluyor işte. Bilmeyen birisine sorup diğer insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

Facebook, twitter ve messenger kullanımı dışındaki tüm sorularınızın cevapları önceki yazılarda var.

asıl insanları siz yanlıs yönlendiriyorsunuz 25 yaşı altında birsini göstererek olmuyor bu işler 1. derece akraba olması lazım herkezin sizin gibi ufak kardeşi olmak zorunda degil dimi?

Evet arkadaşıma katılıyorum , 25 yaşı altında birisini göstererek olmuyor bu işler. 1. derece akraba olması lazım. Peki Eşim 25 yaş altı olurmu acaba ?

• her yöne face twitter msn ücretsiz yazıyor başlıkta. Şunu sormak istiyorum. Hattıp alıp nete girdiğimizde örneğin Dh'e ya da ntvspor a girdiğimizde ücret mi kesiliyor? Bunlar için ayrıca para mı veriyoruz?
  • Ya ben kaç gündür mesaj atıyorum sürekli 5000 sms gözüküyor anlamadımki faturada mı geçirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

her yöne face twitter msn ücretsiz yazıyor başlıkta. Şunu sormak istiyorum. Hattıp alıp nete girdiğimizde örneğin Dh'e ya da ntvspor a girdiğimizde ücret mi kesiliyor? Bunlar için ayrıca para mı veriyoruz?

Evet ücret kesiler sadece m.facebook ve twitter ile ebuddy platformu üzerinden girilen msn ücretsiz. Diğer internet siteleri normal tarife üzerinden ücretlendirilir. Aksi takdirde internet ücretsiz denirdi. 7.99 a sınırsız aylık internet seçeneği var, isterseniz kullanabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim aklıma takıldı da sorayim dedim geçmeden...
  • Bende turkceell hattımdan vodafona geçmiş bulunmaktayım...
    Benim sorum blackberry bold 9700 ile bu facebook ve twittera bağlanabilcekmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.