Turkcell hattı üstüme aldım çarşamba vodafona gidecem önüme 3 ay şartı şurtu gelmezse numaramı taşıyacağım
Hocam ben o yüzden geçemiyorum haberin olsun.Müşteri hizmetleri + 2 bayii ile görüştüm sonuç yok. Sen yinede bir danış olumlu olursa haber edersin
Allah nasip ederse bi razdan ankara yolcusuyum ordada bi sorarım fırsatını bulursam yazarım İyi akşamlar Ben Çıktım
quote:
Orijinalden alıntı: dragontool
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
az önce ankara bilkent ankuvadaki vodafone bayisini aradım. görevli arkadaşa avea hattım var ve benim üzerime değil, vodafone'a taşımak ve genç avantaja geçmek istiyorum dedim. hat sahibi 25 yaşından büyük, ben yani kullanıcı 25 yaşından küçüğüm dedim. hat sahibi ile birlikte gelin, yanında hat sahibine ait güncel bir fatura getirin, internet çıktısı olmasın, halledelim dedi. haberiniz olsun.
kartal2_ocal isimli arkadaşım özellikle okumanı istiyorum defalarca söylememe rağmen anlamıyorsun.boşten yere ugraşma para ödeme diye yardımcı olamaya çalışıyorum ama anlamıyorsun sen bilirsin.
dragon dogru diyor oluyormuş
7 yıllık avea kullanıcısıydım. Hattımı bugün vodafone genc avantaj tarifesine taşıdım. Hat annemim üzerine kayıtlıydı. Kullanıcı olrak beni gösterdiler ve geçerken hiç sorun yaşamadım. 48 saat içinde hattınız aktif olur dediler. Şimdi açılmasını bekliyorum
Arkadaşlar hat başkasının üstüne ve başka operatörde ise önce üstünüze alma sonra geçme işlemi yerine önce diğer operatöre geçme, sonra üzerinize devralma işlemlerini yapın. 90 gün şartı aranmaz en azından böyle yaptığınızda.
quote:
Orijinalden alıntı: derde35
7 yıllık avea kullanıcısıydım. Hattımı bugün vodafone genc avantaj tarifesine taşıdım. Hat annemim üzerine kayıtlıydı. Kullanıcı olrak beni gösterdiler ve geçerken hiç sorun yaşamadım. 48 saat içinde hattınız aktif olur dediler. Şimdi açılmasını bekliyorum
48 saatte hat açılmaz 4 ile 6 gün arası sürüyor haberin olsun 48saat dolunca niye açılmadı deme :)
quote:
Orijinalden alıntı: mcbtrcs
Arkadaşlar hat başkasının üstüne ve başka operatörde ise önce üstünüze alma sonra geçme işlemi yerine önce diğer operatöre geçme, sonra üzerinize devralma işlemlerini yapın. 90 gün şartı aranmaz en azından böyle yaptığınızda.
arkadaşım kesin olarak bilmeden yönlendirme yapmazsan iyi olur.hattı taşıdığın zaman üzerine alamıyorsun hattın ilk operatörü hangisiyse sadece orada üzerine alabiliyorsun.diyelimki hattın 535li turkcelldi vodafone taşıdın şu anda vodafone da hattı üzerine alabilmen için tekrar turkcell e taşıyıp üzerine alman gerekiyor başka operatöre geçtiğin zaman üzerine alamıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: dragontool
quote:
Orijinalden alıntı: mcbtrcs
arkadaşım kesin olarak bilmeden yönlendirme yapmazsan iyi olur.hattı taşıdığın zaman üzerine alamıyorsun hattın ilk operatörü hangisiyse sadece orada üzerine alabiliyorsun.diyelimki hattın 535li turkcelldi vodafone taşıdın şu anda vodafone da hattı üzerine alabilmen için tekrar turkcell e taşıyıp üzerine alman gerekiyor başka operatöre geçtiğin zaman üzerine alamıyorsun.
90 gün olayından daha saçmaymış. Yanlış bilgi için özür.
dragon o dediğini sadece kontörlü hatlara yapıyorlar faturalı hatlara yapmıyorlarmış
Bende faturasız vodafone hattımı faturalı genç avantaj tarifesine geçirdim.2-3 gündür *456#1116# den sorgulama yaptıgımda kalan dk hep 339dk sabit gösteriyor herhangi bir düşüş yok.Bunu nasıl öğrenebilirim.Ayrıca bana verdiği 100 dk ( 1200/12=100 dk/ay) nerden görebilirim
Cümleten S.A Nasılsınız Arkadaşlar Geçişi Yaptım onaylanmasını bekliyorum Onaylanırsa yazarım.
Hattı üzerine yeni almıştın nasıl geçiş yaptın hocam anlamadım
Vodafondan Turkcell Sim Kartıma Gelen Mesaj: Vodafonun sana özel avantajlı dünyasına hoşgeldin! Hemen vodafone.com.tr'ye tıkla,ayrıcalıklı dünyanın avantajlarını keşfetmeye başla.
Verdikleri Vodafon Sim kartı Taktım daha aktif olmamış
en kisa zamanda bende hattimi Vodafone a gecirecem tarife gayet guzel bide arkadasin dedigi gibi cepnet paketle toplam 30 a olsa bu tarife abonelik konusunda bence rekor kirar
quote:
Orijinalden alıntı: kartal2_ocal
Vodafondan Turkcell Sim Kartıma Gelen Mesaj: Vodafonun sana özel avantajlı dünyasına hoşgeldin! Hemen vodafone.com.tr'ye tıkla,ayrıcalıklı dünyanın avantajlarını keşfetmeye başla.
Verdikleri Vodafon Sim kartı Taktım daha aktif olmamış
vodafone hattı açılınca turkcell hattı kapanır zaten, mesajı alamazdınız..
Açılacağı zaman Ne gibi mesajlar geliyor, şu gün şu saatte Vodafon'a geçişiniz Yapılacaktır mı Diyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: derde35
Büyük ihtimalle sana da "kullanıcı bilgileri uyuşmadığı için geçişiniz reddedilmiştir" diye bir mesaj gelecek. Kullanıcı olarak beni gösterdiler derken ne kastettin bilmiyorum ama direkt Vodafone'a gidip kaydını yapıp çıktıysan ve eline de sim kart zarfı tutuşturduysalar böyle olacaktır.
Sabahın İlk Mesajı Vodafon'dan geldi Sayın Müşterimiz Üzerinize Devraldığınız Hattın 90Günlük Kullanım Süresi Dolmadığından İşleminiz Gerçekleşmemiştir.Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.(Şimdi siz Diyeceksiniz Ben demiştim O demişti Fakat bende Turkcell Müşteri Hizmetleri her hangi bir problem olmaz numaranızı taşıya bilirsiniz Bu 1 aylık ve 90 günlük mevzuyu söylediğim halde hayır efendim numaranızı taşıya bilirsiniz dedi.) SEVGİ SAYGI VE HÜRMETLERİMLE.
quote:
Orijinalden alıntı: teksalih
quote:
Orijinalden alıntı: cursoly
Arkadaşlar benim Öğrenmek isrediğim
0.facebook.com ücretsiz değilmi zaten ne resim açıyor ne video sadece yazıları okuyosun eğer bunu bedava yapmışlarsa çok anlamsız
m.facebook.com resim açıyor ama bu sefer de video izliyemiyoruz yani facebook bedava değil aslında sadece facebook kısmen bedava aslında çoğu kişiyi yanıltmaya çalışıyor örneğin bir kişi facebook bedava diye normal girip videosunu izleyip çıkarsa faturası kabarık gelicek ve sonra bedava değilmiydi diyicek bundan dolayı yanan çok kişi var aman dikkat edin.
Birde 25 tl tam gelimiyor muş telsiz ücreti vesaire den dolayı 28 i buluyormuş yani 25 tl yalan bir ücret aslında diğer giderleri de içine koyup reklama eklemeleri lazım müşteriler için çok yanıltıcı oluyor şikayet edilse müşteri tarafından bu reklamlardaki fiyat neyse faturada olur ama malesef olmuyor
arkadaşımız yanlış bilgi veriyor yazan ücret HERŞEY DAHİL ÜCRETTİR, vergiler cabası dahildir
lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında araştırmadan yazmayınız Vodafone live üzerinden m.facebook ve m.twitter ve ebuddy ile ücretsiz bağlantı kurulmaktadır,
lütfen yanlış bilgi vermeyiniz
1 tl yıllık telsiz kullanım ücreti ekleniyor o rakama.
Bugün sabaha karşı numaram vodafone taşındı :D şu anda hesabımda 435 dk ve 4355 sms gözüküyor. Hediye 100 dk hala niye gelmedi bilen arkadaş varmı ?