Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalan dakikalarımızı öğrenmek ücretlimi birde şu beleş twitter olayına nasıl giricez bayi bile tam bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: derde35

Bugün sabaha karşı numaram vodafone taşındı :D şu anda hesabımda 435 dk ve 4355 sms gözüküyor. Hediye 100 dk hala niye gelmedi bilen arkadaş varmı ?

Hediye dakikaların gelmemesi bende de mevcut, bu konuda bir gelişme var mı sizin için?
    Birde konuştum, mesaj attım hesapta hala aynı gözüküyor, biraz geç düşüyor sanırım temkinli olmak lazım...

@robinho32
    Kalan dakikalarımızı öğrenmek ücretsiz *456#1116# ile öğreniyoruz.

Önceki mesajlardan anladığım kadarıyla
    Msn için: Ebuddy programı üzerinden
    Facebook: m.facebook.com
    Twitter: m.twitter.com

üzerinden Vodafone Live ayarları ile bağlanmak ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 5 Mart 2011; 14:23:24 >
  • hala herhangi bir gelişme yok. bekliyorum. sabahtan beri okadar konuşma yapmama rağmen hala benim hesabımda da 435 dk gözüküor :D
  • Belirtmek istediğim birkaç nokta var.

1- Ebuddy sadece Live Messenger hizmeti vermiyor. Live Messenger'ın yanında Facebook, ICQ, Yahoo Messenger vs üzerinden mesajlaşma hizmetleri de mevcut. Yani Ebuddy programına Facebook hesabınızı tanımladığınızda, Facebook'taki online olan kişilerle chat yapma imkanı da var. Vodafone'un web sayfasındaki tarife esaslarına baktığımızda "Ebuddy platformu üzerinden kullanılan anlık mesajlaşma servisleri ücretsiz olarak sunulmaktadır" şeklinde bir madde var. Yani sadece Live Messenger hizmeti değil, Ebuddy'nin sunduğu tüm anlık mesajlaşma hizmetleri ücretsiz oluyor. (Bu konuyu müşteri hizmetleriyle görüştüm ve teyidini aldım. Ama tarifeye ait web sayfasında diğer servislerin kullanımının da ücretsiz olduğunu açıkça belirtselerdi, muhtemelen daha fazla tarife geçiş talebi alırlardı)

2- Vodafone Internet ve Vodafone Live bağlantılarının ücretlendirmede hiçbir farkı yokmuş. Telefonumda sadece "Vodafone Internet" gözüktüğü için bunu da müşteri hizmetlerine sorma ihtiyacı hissettim.

3- Müşteri hizmetleri ısrarla m.facebook.com'a yapılan bağlantıların ücretli olduğunu söylüyor.

4- Numara geçişiyle verilen 1200 dk'yla ilgili olarak: *456#1116# gibi bir sorgulaması mevcut değil. Bu tanımlanan dakikalar %80'e düştüğünde ve tamamı kullanıldığında iki defa bilgilendirme mesajı geliyormuş. Ayrıca bu dakikalar fatura döneminden bağımsızmış. Bana ilk olarak 303 dk ve 3000küsür mesaj tanımlanmıştı, şu anda hala 303dk gözüküyor ama kalan mesaj sayısı periyodik olarak düşmekte. Kalan dakika mesaj sorgulama hizmetinin anlık güncelliğinin olmadığını biliyorum ama hattın aktif olmasının ardından ilk yaptığım konuşmalar hediye 100dk'dan düştü. Gerçi 20dk'dan fazla konuşmuş olmama rağmen henüz bilgilendirme mesajı gelmedi, 1200dk'yla ilgili tanımlama mesajı da gelmedi, hatta numara taşımasının ne zaman yapılacağının dahi mesajı gelmemişti

Keşke müşteri hizmetleri kendilerine bu tarifeyle ilgili gelen tüm soruların cevaplarını web sitesinde açıkça yazsa. Böylece hem insanların kafası aynı sorularla karışmamış olurdu, hem de müşteri hizmetlerinin iş yükü azalırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thnx -- 5 Mart 2011; 21:34:40 >

• Beyler ben bugün vodafone'a geçtim. önceki mesajları okudum ancak herkes kıstas olarak ay başını almış. bugün ayın daha 6 sı. Şu anda bende 178 dk ve 1786 mesaj bulunmakta. Oran yaparsak bu sonuç yanlış. Acaba farklı bir hesap kesim tarihi şekli mi var ? Yoksa ay başı olayı kesin mi ?

Birde bu facebook, twitter olayı hala muallakta. Nasıl girileceği konusu yani. Deneyip gören, bilen birisi yazarsa sevinirim. Varsayımlar üzerine konuşan arkadaşlar mutlaka iyi niyetli ama kesin bilgiler daha yararlı olur.

MSN konusu yeterince açık sanırım. Ebuddy üzerinden girilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derde35

hala herhangi bir gelişme yok. bekliyorum. sabahtan beri okadar konuşma yapmama rağmen hala benim hesabımda da 435 dk gözüküor :D

Ben geçişimi alt bayiden yapmıştım, dün Vodafone bayisine gittim ve durumu açıkladım. Alt bayi hediye dakikamı tanımlamamış, yani numara taşırken bayinin bunu tanımlaması lazımmış. Vodafone bayisi ben tanımladım şimdi dedi, tabi hala gelen giden bir kampanya mesajıda yok.

Dünden beri 45dk konuştum okadarda msj attım 435dk 4355mesaj hala

• Arkadaslar fatura kesım tarıhı 15ı galıba bana oyle dedıler bayı ve musterı hızmetlerı. Hat acılıs zamanından ayın 15ıne kadar olan kısma kadar dakıkalarınız ve telefon faturanız oranlanıyo.
  • m.facebook.com üzerinden bağlanmak ücretsiz mi değil mi ?
    yoksa bedava dedikleri zaten beleş olan 0.facebook.com mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

m.facebook.com üzerinden bağlanmak ücretsiz mi değil mi ?
    yoksa bedava dedikleri zaten beleş olan 0.facebook.com mu ?

ben mail atmıştım gelen cevapta bu tarifede m.facebook.com un bedava olduğunu söylediler
  • Kampanya iyi güzelde belirsizlik berbat. Bende bugün vodafone bayiye sordum nasıl gircem twitter ve facebooka diyorum google'dan giriceksin diyor. Neyse dedim :) peki messenger a ebuddy üzerinden mi giricem dedim messenger var mı dedi ? var dedim aldı büroşüre baktı evet varmış ancak şu anda ebuddy ile sorun var dedi. Forumda da herkes ayrı telden çalıyor. Aslında firmalar ufak puntolarla kendilerini koruyan maddeleri paragraf paragraf yazıyorlar şunu 2-3 satır yazmak bu kadar zor mu anlamış değilim.

Bu arada Echo54 ün dediği gibi benimde fatura tarihim 15i.
  • 25 yaş üstündeyim, hat kendi adıma olupta kampanya için kuzenimin falan öğrenci kimliği ile geçiş yapabiliyormuyum? Turkcell faturalı hattım ve vodafone ön yüklemeli hattım var. Turkcell'i taşımalımıyım yoksa ön ödemeli olan vodafone hattımı faturalıya çevirip bu tafiden faydalanmalımıyım? Vodafone numaramıda pek bilen yok Turkcell'i yıllardan beri kullanmaktayım ama şu an böyle bir tarifeye ihtiyacım var mantıklı olan hangisi acaba kafam iyice karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir husus var : Tarife 25 YAŞ ALTI için geçerliymiş.

VE DE 18 yaş üzeri olacak
  • Peki hat kendi adımıza ama yaş 25 üstü, tarifeye geçiş için başka birinin öğrenci kimliği ile başvurulabiliyormu??
  • hat kimin adınaysa o 25 yaş altı olacak.Herkes 1 defa katılabiliyor =) Öğrenci kimliğine de gerek yok.
  • quote:

hat kimin adınaysa o 25 yaş altı olacak.Herkes 1 defa katılabiliyor =) Öğrenci kimliğine de gerek yok.

Yazılanları okumak bu kadar zor mu ? Yukarda en az beş tane vardır 25 yaş üstü hat sahibi olupta bu tarifeyi kullanan. Benim kardeşimde kullanıyor bu tarifeyi ama hat babamın üstüne. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Büyük puntoyla yazıyorum belki okumaya tenezzül edersiniz!

25 yaş üstü olanlar
    25 yaşın altında birisini kullanıcı olarak göstererek bu tarifeden yararlanabilirler.
    Öğrenci kimlik kartına falan ihtiyaç yok!

Sakın vodafone müşteri hizmetlerine, bayiye sorduk olmuyormuş falan demeyin. Babam 50 yaşında hat onun üzerine kardeşim kullanıyor. Babam öğrenci mi ? 25 yaşın altında mı ? İkiside değil ama oluyor işte. Bilmeyen birisine sorup diğer insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

Facebook, twitter ve messenger kullanımı dışındaki tüm sorularınızın cevapları önceki yazılarda var.

• Bayii geçirmiyor peki onu nasıl yapcaksnz ? Ben babamı geçirmeye çalıştım AMA OLMADI.
  • quote:

Bayii geçirmiyor peki onu nasıl yapcaksnz ? Ben babamı geçirmeye çalıştım AMA OLMADI.

Bayinin cahilliğini genelleme olarak söyleyemezsiniz. Adam size aslında genç avantaj tarifesi yok dese burda bunun çığırtkanlığını mı yapacaksınız ?

Yapabileceğiniz şeyler oldukça basit aslında.

Ya adamla tartışacaksınız oluyor yapanlar var vs. vs. vs. diyerekten. (Bayiyi sizi vodafone'a şikayet edicem diyerekte tehdit edebilirsiniz. Bu tehditle belki araştırmaya çalışır bu konuyu)
    Ya bayide vodafone müşteri hizmetlerini arayacaksınız. (Gerçi burda da konudan bi haber insanlar olabiliyor ya neyse şansınıza artık)
    Ya da başka bir vodafone bayisine gideceksiniz.

Ya da ısrarla olmuyor derseniz benim kardeşim gibi bir sürü insan ayrıcalıklı ama kusura bakmayın siz 2. sınıf vatandaşsınız bu sebeple sizi ayırıyorlar diğer insanlardan. Hatta AIHM'e gidin insan ayrımcılığı yapıyorlar diye. Farkındayım bu satırlar saçma ama bu konuda bu kadar ısrar etmekte saçma. Padişahtan ferman mı bekliyorsunuz anlamadım ki. Kardeşim kullanıyor diyorum oluyor diyorum işte. Canlı örneği var alla alla ya sabır. Hırs yaptım feci.

• Bu sabah numaram Vodafone genç avantaj tarifesine taşındı.Hat benim üzerime fakat yaşım tutmuyordu.Kullanıcı olarak kardeşimi gösterdiler ve şu anda tarifedeyim.Yalnız şöyle bir durum var ben mnt ile geçiş yaptım.Belki bu şekilde gelenlere ayrıcalık tanıyor olabilirler.Sanırım Voda kendi abonelerine bu geçişi yaptırtmıyor eğer yaş tutmuyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JawsOzzy

quote:

Bayii geçirmiyor peki onu nasıl yapcaksnz ? Ben babamı geçirmeye çalıştım AMA OLMADI.

Bayinin cahilliğini genelleme olarak söyleyemezsiniz. Adam size aslında genç avantaj tarifesi yok dese burda bunun çığırtkanlığını mı yapacaksınız ?

Yapabileceğiniz şeyler oldukça basit aslında.
    Sakin ol champion. Ben karşılaştığım durumu yazdım. =) Böyle sinir strese ne gerenk var. 2.sınıf vatandaşlar için.

Ya adamla tartışacaksınız oluyor yapanlar var vs. vs. vs. diyerekten. (Bayiyi sizi vodafone'a şikayet edicem diyerekte tehdit edebilirsiniz. Bu tehditle belki araştırmaya çalışır bu konuyu)
    Ya bayide vodafone müşteri hizmetlerini arayacaksınız. (Gerçi burda da konudan bi haber insanlar olabiliyor ya neyse şansınıza artık)
    Ya da başka bir vodafone bayisine gideceksiniz.

Ya da ısrarla olmuyor derseniz benim kardeşim gibi bir sürü insan ayrıcalıklı ama kusura bakmayın siz 2. sınıf vatandaşsınız bu sebeple sizi ayırıyorlar diğer insanlardan. Hatta AIHM'e gidin insan ayrımcılığı yapıyorlar diye. Farkındayım bu satırlar saçma ama bu konuda bu kadar ısrar etmekte saçma. Padişahtan ferman mı bekliyorsunuz anlamadım ki. Kardeşim kullanıyor diyorum oluyor diyorum işte. Canlı örneği var alla alla ya sabır. Hırs yaptım feci.

• valla ben numaramı taşıdığıma pişman oldum. İzmirin göbeğinde çekmiyor.. Sürekli 7250 den arayan numaralaın mesajları geliyor. bu nasıl iş yahu. Böyle devam ederse aveaya geri dönücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derde35 -- 9 Mart 2011; 18:52:44 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.