Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragontool

quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

arkadaslar babamın kontörlü hattı var ve 25 yaşından büyük avea.bu hattı vodafone geçirrip ben kendi üzerime alsam böylece genc avantajlı olabilir miyim?

Arkadaşım hattı üzerine almana gerek yok babanla birlikte git seni kullanıcı gösterecekler genç avantaj tarifesine geçirecekler bayiler bilgisizliklerinden olmaz diyorlar ama oluyor ben şu anda annem in üzerine olan hattı genç avantaj tarifesinde kullanıyorum müşteri hizmetlerinide arayıp teyit alabilirsin bayi olmaz derse ısrar et oluyor ben kullanıyorum.babanın adına kayıtlı fatura götürmeyi unutma.hiçbir ücret yada vergide ödemiyorsun.

ben dün müşteri hizmetlerine sordum senin durumunu kesinlikle olmaz dedi, yapan arkadaşım var dedim, olmaz dedi, yapmış işte olmuş diyorum kadına, hala olmaz diyor :) ya sen çok şanslısın ya da herkes farklı telden çalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

quote:

arkadaslar babamın kontörlü hattı var ve 25 yaşından büyük avea.bu hattı vodafone geçirrip ben kendi üzerime alsam böylece genc avantajlı olabilir miyim?

Arkadaşım hattı üzerine almana gerek yok babanla birlikte git seni kullanıcı gösterecekler genç avantaj tarifesine geçirecekler bayiler bilgisizliklerinden olmaz diyorlar ama oluyor ben şu anda annem in üzerine olan hattı genç avantaj tarifesinde kullanıyorum müşteri hizmetlerinide arayıp teyit alabilirsin bayi olmaz derse ısrar et oluyor ben kullanıyorum.babanın adına kayıtlı fatura götürmeyi unutma.hiçbir ücret yada vergide ödemiyorsun.

ben dün müşteri hizmetlerine sordum senin durumunu kesinlikle olmaz dedi, yapan arkadaşım var dedim, olmaz dedi, yapmış işte olmuş diyorum kadına, hala olmaz diyor :) ya sen çok şanslısın ya da herkes farklı telden çalıyor.

başka bayiye gidin arkadaşlar bilgisiz bir çalışana denk gelebiliyorsunuz bazen...

• quote:

ben müş. hiz. aradım olmöaz dedi hat sahibi 25 yaş altı olcak dedi

Birader ben kullanıyorum forumu araştırırsan geçen arkadaşlarda var vodafone çalışanlarının çoğu bilgisiz ondan dolayı herkez farklı birşey söylüyor sonuç olarak gecebiliyorsun sadece ben deyilim geçenler sınıf arkadaşlarımda geçti oluyor
  • Arkadaşlar Hat babamın üstüne Anladığım kadarıyla Vodafone Bayisine gideceğim ordaki görevliye hat babamın üzerine fakat kullanıcısı benim diyip hattımı vodafone genç avantaj tarifesine taşıyacağım Gerekli belgeler Nüfus cüzdanı fotokofisi - ikametgah ve faturamı yoksa sadece nüfus cüzdanı ve ikametgah mı?
  • nüfus cüzdanı ve fatura yeterli oluyor.
  • quote:

ben müş. hiz. aradım olmöaz dedi hat sahibi 25 yaş altı olcak dedi

Buradaki bayi banada olmaz dedi.

Açık bir dille tekrar izah ettim.Sonra bi dk geliyorum dedi arka tarafta bir odaya girdi 3dk sonra geldi tmm beyfendi işlemlerinizi hallediyoruz dedi

Bu olay turkcell de de var.25 yaş altını kullanıcı gösterebiliyor ve genç tarifelerden faydalanabiliyorsunuz.
  • Uzun bir bekleyişten sonra Vodafone müşteri hizmetleriyle Konuştum Bu Hat sahibi babanız anneniz olupta kullanıcı siz olsanız bile böyle bir işlem gerçekleşmiyormuş
    İlla Hat sizin üzerinize olmalı ve 25 Yaş Altı Olmanız Gerekmektedir Bana Öyle Söyledi
  • Arkadaşlar Turkcell Hatımı üzerime alsam kaç saatte veya kaçgünde gerçekleşir bu işlem (Bu gün Yapabilirmiyim yoksa pazartesine mi bırakıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 26 Şubat 2011; 14:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Turkcell Hatımı üzerime alsam kaç saatte veya kaçgünde gerçekleşir bu işlem (Bu gün Yapabilirmiyim yoksa pazartesine mi bırakıyım)

birader hattı üstüne alman parayla 34tl ve aldıktan sonra 90gün taşıyamazsın.üstüne almadan genç avantaj tarifesine geçebilirsin benim dışında geçenlerde var babanla git bayiye geçir.bayiler müşteri hizmetleri eksik bilgi verebiliyor ama geçiş işlemini yapabilirsin sonuç olarak olmaz derlerse ısrar et oluyor.
  • salı akşamı hattımı vodafona geçirdim ama hala aveayıjm yani yeni verdikleri hat açılmadı sizce bu normalmi? Birde bu beleş twitter olayı 3g üzerinden mi wap/gprs üzerinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

salı akşamı hattımı vodafona geçirdim ama hala aveayıjm yani yeni verdikleri hat açılmadı sizce bu normalmi? Birde bu beleş twitter olayı 3g üzerinden mi wap/gprs üzerinden mi?

taşıma 6gün sürüyor gayet normal.beleş twitter olayı tam emin deyilim ama vodafone live ile bağlanınca olması lazım bende 8tl ye sınırsız cepnet aboneliği olduğu için hiç kullanma gereği duymadım.3g varsa çekiyorsa 3g yoksa gprs şebeke durumuna telefon desteğine bağlı.telefon açılınca 3g aktif olması için 3g yaz 3636 ya yolla unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 26 Şubat 2011; 16:55:22 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Turkcell Hatımı üzerime alsam kaç saatte veya kaçgünde gerçekleşir bu işlem (Bu gün Yapabilirmiyim yoksa pazartesine mi bırakıyım)

birader hattı üstüne alman parayla 34tl ve aldıktan sonra 90gün taşıyamazsın.üstüne almadan genç avantaj tarifesine geçebilirsin benim dışında geçenlerde var babanla git bayiye geçir.bayiler müşteri hizmetleri eksik bilgi verebiliyor ama geçiş işlemini yapabilirsin sonuç olarak olmaz derlerse ısrar et oluyor.

Valla Hattı üstüme almadan önce bu gün 15:00 gibi müşteri hizmetleriyle konuştum Hattımı üzerime aldığım zaman şu tarihe kadar kullanacan falan varmı numaramı taşımayı düşünüyorum dedim Sisteme baktı beyefendi öyle bir durum görünmüyor hattınızı devrettikten sonra geçebilirsiniz Aşşağı yukarı böyle oldu Çarşamba günü problem çıkmazsa geçecem Genç Avantaja

• quote:

quote:

quote:

Valla Hattı üstüme almadan önce bu gün 15:00 gibi müşteri hizmetleriyle konuştum Hattımı üzerime aldığım zaman şu tarihe kadar kullanacan falan varmı numaramı taşımayı düşünüyorum dedim Sisteme baktı beyefendi öyle bir durum görünmüyor hattınızı devrettikten sonra geçebilirsiniz Aşşağı yukarı böyle oldu Çarşamba günü problem çıkmazsa geçecem Genç Avantaja

senin üstüne alacağın hat zaten vodafone mu? vodafone ise beklemeden geçebilirsin evet.hattın başka bi operatördeyse 90gün beklemen lazım taşımak için.

• hattım turkcell
  • az önce ankara bilkent ankuvadaki vodafone bayisini aradım. görevli arkadaşa avea hattım var ve benim üzerime değil, vodafone'a taşımak ve genç avantaja geçmek istiyorum dedim. hat sahibi 25 yaşından büyük, ben yani kullanıcı 25 yaşından küçüğüm dedim. hat sahibi ile birlikte gelin, yanında hat sahibine ait güncel bir fatura getirin, internet çıktısı olmasın, halledelim dedi. haberiniz olsun.
  • quote:

hattım turkcell

hattın turkcell ise hattı üzerine aldığın zaman vodafone a geçmen için 90 gün beklemen gerekecek zaten genç avantaja geçmen için hattı üstüne almana gerek yok boşten yerede para ödeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

az önce ankara bilkent ankuvadaki vodafone bayisini aradım. görevli arkadaşa avea hattım var ve benim üzerime değil, vodafone'a taşımak ve genç avantaja geçmek istiyorum dedim. hat sahibi 25 yaşından büyük, ben yani kullanıcı 25 yaşından küçüğüm dedim. hat sahibi ile birlikte gelin, yanında hat sahibine ait güncel bir fatura getirin, internet çıktısı olmasın, halledelim dedi. haberiniz olsun.

kartal2_ocal isimli arkadaşım özellikle okumanı istiyorum defalarca söylememe rağmen anlamıyorsun.boşten yere ugraşma para ödeme diye yardımcı olamaya çalışıyorum ama anlamıyorsun sen bilirsin.
  • Usta Hattı üstüme almam gerekiyordu zaten ben her operatör değiştiğimde babamı yanımda mı götüreceğim Bu gün hattı üstüme aldım ben erzincanda 2 yere sordum bana öyle dediler müşteri hizmetleride öyle diyince kesin olarak aldım ha vodafone nin tarifesinede geçemezsem Nasibimde yoktur demektir ben bir şeyi 2kez denerim 3cüsünde olmazsa o işten uzak dururum 2kere denedim olmadı çarşamba tekrar deniyeceğim. Duruma göre tekrar yazarım
  • hat hangi oparatöre ait sadece vodafone yani 054.... başlayan numaraları kendi üzerine alabilirsin diğer oparatörlerden ise taşıyıp alman gerekecek....
    quote:

Usta Hattı üstüme almam gerekiyordu zaten ben her operatör değiştiğimde babamı yanımda mı götüreceğim Bu gün hattı üstüme aldım ben erzincanda 2 yere sordum bana öyle dediler müşteri hizmetleride öyle diyince kesin olarak aldım ha vodafone nin tarifesinede geçemezsem Nasibimde yoktur demektir ben bir şeyi 2kez denerim 3cüsünde olmazsa o işten uzak dururum 2kere denedim olmadı çarşamba tekrar deniyeceğim. Duruma göre tekrar yazarım

• Turkcell hattı üstüme aldım çarşamba vodafona gidecem önüme 3 ay şartı şurtu gelmezse numaramı taşıyacağım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.