hocam düzeltme yaptm yukarıda evet martta geçtim.. mart 8 de
quote:
Orijinalden alıntı: ayhand28
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: ayhand28
Merhaba arkadaşlar, 8 Şubatda bu tarifeye geçtim. Hattıma 480Dk (yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) yüklendi. Otomatik ödeme talimatı vermiştim, nisan ayı geldi ve hala fatura gelmemiş.. Tarifeye geçerken 26 Şubat da hesaptan para çekilir demişlerdi.
my vodafone dan faturalı hat işlemlerim kısmından FATURA GÖRÜNTÜLEME kısmına bi bakın bakalım..
Edit: Hocam Yanlış yazmışım ya saat 2 olmuş ondandır . Mart yerine şubat yazmışım..
Tarifeye 8 mart da geçtim, 26 mart da paranın hesapdan çekilmesi lazımdı ?
daha 1 ay olmamış ne faturası hafız
ne zaman gelicek bana bu fatura? şuan 24.31 tl olarak gorunuyor
fatura kesim tarihini bilmeden bilemezsin.
merak ediyorsan müşteri hizmetlerini ara.
su tarifeden ne kadar memnunum anlatamam gecmeyi planlayanlarin hic dusunmemesi lazim aylik cepnetle beraber 33lira oduyorum ama baska hicbir seyi dusunmuyorum heryone 500 arti 100 dk guzel taraflarindan biri goruntulu gorusme falan da buna dahil cekmeme problemi yok gercekten cok memnunum ii ki su aveadan kurtuldum ayda 30kesin yetmiyodu simdi dert yok tasa yok
Ben de dün Avea'dan Vodafon'a numara taşıma başvurusunda bulundum. Bu gün "Vodafon'un sana özel avantajlı dünyasına hoş geldin" diye bir mesaj geldi. Bu mesaj geldikten ne kadar sonra numara taşıma işlemi tamamlanıyor? Numaranın taşındığını telefon şebekeye bağlanamayınca mı anlayacağız?
quote:
Orijinalden alıntı: DemonicMajesty
Ben de dün Avea'dan Vodafon'a numara taşıma başvurusunda bulundum. Bu gün "Vodafon'un sana özel avantajlı dünyasına hoş geldin" diye bir mesaj geldi. Bu mesaj geldikten ne kadar sonra numara taşıma işlemi tamamlanıyor? Numaranın taşındığını telefon şebekeye bağlanamayınca mı anlayacağız?
bende senin gibi aveadan vodafone geçtim bu mesaj geLdikten 2gün sonra mesaj geLdi şu saatte hattınızın geçişi tamamLanacaktır diye şimdi bu tarifedeyim.
arkadaşlar bu vodafone un sınırsız interneti aylık ne kadardı?fena değilmiş tarife..aveadan geçebilirim belki de..interneti de düşüneyim dedim geçecek olursam..25 i doldursam da devam edebiliyor muşum o kısım ilgimi çekti..temmuzda 25 dolacak ta
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
arkadaşlar bu vodafone un sınırsız interneti aylık ne kadardı?fena değilmiş tarife..aveadan geçebilirim belki de..interneti de düşüneyim dedim geçecek olursam..25 i doldursam da devam edebiliyor muşum o kısım ilgimi çekti..temmuzda 25 dolacak ta
Aylık Cepnet 7,99 TL. Sınırsız fakat 100MB adil kullanım limiti var. 100MB'ı aşınca 7,2mbps olan hız hız 92Kbps'ye düşüyor. Yani 3G hızından GPRS hızına düşüyor gibi birşey.
quote:
quote:
Aylık Cepnet 7,99 TL. Sınırsız fakat 100MB adil kullanım limiti var. 100MB'ı aşınca 7,2mbps olan hız hız 92Kbps'ye düşüyor. Yani 3G hızından GPRS hızına düşüyor gibi birşey.
onu biliyorum sıkıntı değil..biraz daha düşünüp geçebilirim tarifeye..sonradan fiyat artışı yok değil mi?avea nın 6 ay sonra olayı gibi..?
quote:
quote:
quote:
onu biliyorum sıkıntı değil..biraz daha düşünüp geçebilirim tarifeye..sonradan fiyat artışı yok değil mi?avea nın 6 ay sonra olayı gibi..?
Avea'daki gibi bir çakallık yok Yanlız tarife ne zaman değişir bilmiyorum. Bir süre sonra illaki birşeyleri değiştiriyorlar.
taahüt yoksa sıkıntı yaratacak bir değişiklik olursa dönerim avea ya(=
Her hangi bi taahhut yok dediginiz gibi 25 yas dolsada kazanilmis hak gibi bu tarifeden devam ediyo
Arkadaşlar bende Avea numaramı taşımayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var mesela taşıma işlemi yapıldıktan sonraki 1 ay mı fatura kesiliyor ve kesim tarihi oluyor yoksa belli bir sabit tarihi var mı? (22si gibi) Sabit bir tarihi varsa 25 TL lik paketi gün üzerinden mi değerlendiriliyorum yoksa kaç gün olursa olsun 1 ay kullanmasam da 1 ay ücreti mi ödüyorum..
Sanırım çok şey istiyorum yanıtlayan arkadaşa çok teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: DesTRuctionS
Arkadaşlar bende Avea numaramı taşımayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var mesela taşıma işlemi yapıldıktan sonraki 1 ay mı fatura kesiliyor ve kesim tarihi oluyor yoksa belli bir sabit tarihi var mı? (22si gibi) Sabit bir tarihi varsa 25 TL lik paketi gün üzerinden mi değerlendiriliyorum yoksa kaç gün olursa olsun 1 ay kullanmasam da 1 ay ücreti mi ödüyorum..
Sanırım çok şey istiyorum yanıtlayan arkadaşa çok teşekkürler..
Sabit bir tarih var. Ayın kaçı olduğunu tam bilmiyorum. O tarihten itibaren hesaplanıp ilk ay kaç gün kullandıysanız ona göre düşük ücret ödüyorsunuz ve ona göre de düşük ücretsiz dakika yükleniyor.
Bugün Vodafone'dan abone kimlik bilgilerinin uyuşmaması sebebiyle numara taşıma işleminin reddedildiği şeklinde bir mesaj geldi. Avea müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Bana yıllardır kullandığım, Avea bayisinden gidip kendi kimliğimle aldığım hattın başkası adına kayıtlı olduğunu söylediler. Şu an Avea online işlem merkezinde kişisel bilgilere girip baktığımda Sn.: VİLDANSOYLU yazıyor. Web adınız ve webdeki soyadınız kısmında benim ismim yazıyor. Yıllardır nasıl oluyorda başkasının üzerine olduğunu fark etmem anlamadım. Hatla ilgili bir sürü işlem yaptım, öğrenci tarifesine kaydoldum hatta sim kartım bozulduğu için yeni sim kart bile çıkarttım, o zaman niye başkasının üzerine bu hat demediler bilmiyorum.
Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyor. Hattın sahibini bulmam gerekiyormuş. Hayatımda duymadığım bir isim. Bulsam ne olacaksa...
quote:
Bugün Vodafone'dan abone kimlik bilgilerinin uyuşmaması sebebiyle numara taşıma işleminin reddedildiği şeklinde bir mesaj geldi. Avea müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Bana yıllardır kullandığım, Avea bayisinden gidip kendi kimliğimle aldığım hattın başkası adına kayıtlı olduğunu söylediler. Şu an Avea online işlem merkezinde kişisel bilgilere girip baktığımda Sn.: VİLDANSOYLU yazıyor. Web adınız ve webdeki soyadınız kısmında benim ismim yazıyor. Yıllardır nasıl oluyorda başkasının üzerine olduğunu fark etmem anlamadım. Hatla ilgili bir sürü işlem yaptım, öğrenci tarifesine kaydoldum hatta sim kartım bozulduğu için yeni sim kart bile çıkarttım, o zaman niye başkasının üzerine bu hat demediler bilmiyorum.
Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyor. Hattın sahibini bulmam gerekiyormuş. Hayatımda duymadığım bir isim. Bulsam ne olacaksa...
Gerisi hayal gücüne kalmış Şaka bir yana bu işlerde hat üzerinize değilse küllen sıkıntı yaşıyorsunuz fakat burada sorun sizden değil akıl fakiri Aveacılar'dan kaynaklanıyor bariz bir şekilde. Kolay gelsin bundan sonra.
Ben de 4 Nisan gece 00.50 sularından itibaren tarifedeyim. İlk sorgulamamda 193dk 1935sms'im olduğuna dair mesaj geldi. Yaptığım hesaba göre tam 15 Nisan'da fatura kesilecek şekilde mesaj ve dakika verilmiş. Ama ben ilerde bu döngünün ayın birinden sonuna kadar olmasına istiyorum yani fatura kesim tarihimin ayın sonu olmasını istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim acaba? Online işlemlerde böyle bir seçenek zaten yok. Acaba hiç mi yapma şansım yok?
DemonicMajesty
açık hat mı almıştın
cianni
müşteri hizmetlerine söylersen hallolur.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
DemonicMajesty
açık hat mı almıştın
cianni
müşteri hizmetlerine söylersen hallolur.
Ben 1 gün sonra açıldı gibi hatırlıyorum ama müşteri hizmetleri açık hat almışsınızdır diyor. Alırken kardeş bu açık hattır, başkasının üzerine kayıtlıdır vs. denilmedi tabi. Babamın üzerine olan Turkcell hatttımı geçireceğim artık. O şekilde de genç avantaj tarifesine geçilebiliyor.
açık hat kullanmak ve kullandırmak başını ağrıtabilir.