Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zallas003

Bir sorum olacak ben geçmek istiyorum bu tarifeye fakat telefonumda 51 tl var onlara ne olacak nasıl hesaplanacak onlarla dakikalar ?

faturalıya geçersen tl ler silinir
  • Öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Ben Avea kontörlüden faturalıya geçerken ne kadar lira varsa, dakika olarak eklenmişti normal tarifeden.
    quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Bir sorum olacak ben geçmek istiyorum bu tarifeye fakat telefonumda 51 tl var onlara ne olacak nasıl hesaplanacak onlarla dakikalar ?

faturalıya geçersen tl ler silinir
  • Öğrendim Faturalıya geçersem 50 tl yerine 2 ay faturam bedavaya gelecekmiş
  • Numarasını Avea'dan taşıyanlar, taşınma işleminin sonrasında aşağıdaki sayfadan talepte bulunduğunda, banka hesabına kalan bakiyeyi iade ediyorlar.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/gecerliliksureleri.shtml?pagemenu=islemler.gecerlilik#fragment-11

Linkteki butona tıklayınca şimdilik hata veriyor, muhtemelen geçici bir hata. Bir iki hafta önce aynı sayfadan talepte bulunmuştum, iade etmişler.

Turkcell'de durum ne tam bilmiyorum, ama bir arkadaşıma "x ay içinde tekrar geri gelirseniz hattınıza yansıtırız" gibisinden bir şeyler söylemiş müşteri hizmetleri.

• Ben de kardeşimin bilgileri ile bu tarifeye gectım bakalım nasıl çekim kalitesi Vodafone da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 9 Nisan 2011; 12:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Faturasız Vodafone önödemeli kullanıyorum 30Tl yüklüyorum her yöne 3dk. 30Krş. yetiyor yetmiyor!
    Bende faturalı bu tarifeye geçmek istiyorum fakat yaş 30. Kız kardeşim var 23 yaşında onu kullanıcı göstereyim dedim aradım müşteri hizmetlerini, olur dediler.
    Fakat, Kardeşim Burdur da Üniversite öğrencisi, ben Marmaris te yaşıyorum, Dedim ki Onun Kimlik fotokopisi ile kardeşimi kullanıcı olarak göstersem olur mu?
    Olmaz dedi Bizzat onunda başvuruda olması gerekiyormuş. Saçmalamışlar...
    Kardeşim Yazın gelir yanıma ama o zaman bu kampanya kalır mı o ayrı mesele!
    Bende Avea ya taşımayı düşünüyorum. Avea da tavsiye edeceğiniz bir tarife var mı?
    Saygılar....

hocam git bir Vodafone Shop'a hem senin hem kardeşinin kimLiğin oLsun rica et yaparLar

Yapmıyor adamlar...
    Ne dengesizler arkadaş illa ikimizinde orada olmamız gerekiyormuş.
    Saçma sapan işler, bende hattımı Avea'ya taşırım
    Keyifleri bilir...
    Saygılar....

• quote:

Öğrendim Faturalıya geçersem 50 tl yerine 2 ay faturam bedavaya gelecekmiş

benim 64 lira kadar vardı 2 ay fatura 0 tl idi 3. ayda da yarısı kadar
  • etrafımdakiler turkcell olmasa vodafone geçmek için 1 dakika bile beklemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve McManaman

etrafımdakiler turkcell olmasa vodafone geçmek için 1 dakika bile beklemem

ne alaka dakikalar ve smsler heryöneki
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Orijinalden alıntı: Steve McManaman

etrafımdakiler turkcell olmasa vodafone geçmek için 1 dakika bile beklemem

ne alaka dakikalar ve smsler heryöneki

• "Tarife 25 yaş altı için geçerlidir. "
    desede mobil öğrenci vb. tarifelerde olduğu gibi 28-30 yaşımızda olsakta yaşa bakmaksızın bu tarifye geçebilir miyiz? yoksa illa katı bir kural olarak bu yaş sınırına uyuyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thnx
    Numarasını Avea'dan taşıyanlar, taşınma işleminin sonrasında aşağıdaki sayfadan talepte bulunduğunda, banka hesabına kalan bakiyeyi iade ediyorlar.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/gecerliliksureleri.shtml?pagemenu=islemler.gecerlilik#fragment-11
    Linkteki butona tıklayınca şimdilik hata veriyor, muhtemelen geçici bir hata. Bir iki hafta önce aynı sayfadan talepte bulunmuştum, iade etmişler.
    Turkcell'de durum ne tam bilmiyorum, ama bir arkadaşıma "x ay içinde tekrar geri gelirseniz hattınıza yansıtırız" gibisinden bir şeyler söylemiş müşteri hizmetleri.

Peki eksi bakiyedeki kontörlü hatlardan geçişte ne oluyor? Faturaya onu da yansıtmasınlar şimdi

quote:

Orijinalden alıntı: youngboy
    "Tarife 25 yaş altı için geçerlidir. "
    desede mobil öğrenci vb. tarifelerde olduğu gibi 28-30 yaşımızda olsakta yaşa bakmaksızın bu tarifye geçebilir miyiz? yoksa illa katı bir kural olarak bu yaş sınırına uyuyorlar mı?

Yaşa kesin bakıyorlar. Ancak küçük birini yanınızda götürüp kullanıcı olarak kaydettirirseniz ikinizin de kimlik fotokopisini ve yerleşim yeri ile ilgili birer belge alarak yapıyorlar. 1. derece akraba olmak gerekiyor olabilir. Ben babamın hattını geçirdim.

• Arkadaşlar bende *456#1116# 'yi arayınca reddedildi yazıyor. İnternet sitesinden baktım tarifem Genç avantaj olmuş. Siz bedava dakikalarınızı sorgulayabiliyor musunuz?
    Bedava dakikalarımızı öğrenmenin başka bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

Arkadaşlar bende *456#1116# 'yi arayınca reddedildi yazıyor. İnternet sitesinden baktım tarifem Genç avantaj olmuş. Siz bedava dakikalarınızı sorgulayabiliyor musunuz?
    Bedava dakikalarımızı öğrenmenin başka bir yolu var mı?

*456# deneyin bir de, o şekilde de sorgulama yapılabiliyor.
  • Teşekkürler. *456# yazınca cevap geliyor.
  • Faturalı TCELL ve ön yüklemeli Vodafone hattına sahibim bakalım 1 hafta içerisinde Vodafone hattımı Genç Avantaj tarifesine geçirmeyi düşünüyorum. Ağustos '86 doğumluyum. Kağıt üzerinde 25 yaşımı daha doldurmadım inşallah sorun çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

Faturalı TCELL ve ön yüklemeli Vodafone hattına sahibim bakalım 1 hafta içerisinde Vodafone hattımı Genç Avantaj tarifesine geçirmeyi düşünüyorum. Ağustos '86 doğumluyum. Kağıt üzerinde 25 yaşımı daha doldurmadım inşallah sorun çıkarmazlar.

bende konu sahibiyim bende 1986 lıyım, yeni yıla girdikten bir müddet sonra geçirdim hattımı bu tarifeye, sorun çıkmadı umarım sizdede çıkmaz ancak çıkarsa bir yegeniniz kuzeniniz üzerine deneyiniz,

efsane tarife bence bu şimdilik,
  • arkadaşlar bu tarifeye geçtimde bir sorum olacak,

0.facebook değilde m.facebooka ücretsiz girebiliyomuyuz..?
  • arkadaşlar şimdi güncel görüşme detayıma girdim,0.facebook'a girdiğim halde her girişimde 3-4 kuruş para yazmış güncel faturam 28.5 lira olmuş...

bide vodafone free network felan yazıyo sayfanın üstünde

ne yapmam lazım..
  • arkadaşlar merhaba. konu ile alakası yok ama vodunun 60 tl ye 2000 dk her yöne 2000 sms ve aylık 2 gb paketi var, 12 ay taahhütlü. bitlis/hizan ilçesine atandım. vodonun çekim gücü nasıldır? tavsiye eder misiniz?

ekleme: daha almadım. kampanya araştırıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Nisan 2011; 13:14:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.