Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla henüz yeni katıldım bu pakete ama aşılmassa gelecek ücret belli 25 tl. yeni hat alırsan ilk 12 ay 30 tl sonra 25 tl. zira 60 tl hat açılış ücreti veriosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

@tyler89

valla henüz yeni katıldım bu pakete ama aşılmassa gelecek ücret belli 25 tl. yeni hat alırsan ilk 12 ay 30 tl sonra 25 tl. zira 60 tl hat açılış ücreti veriosun.

Yani yeni bir hat almak 60tl mi
  • bildiğim kadarıyla öyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten ben kullanmadığım bir hazırkart turkcell vardı onu vodafona geçirdim ücret almadılar sen de öyle deneyebilirsin.
  • quote:

bildiğim kadarıyla öyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten ben kullanmadığım bir hazırkart turkcell vardı onu vodafona geçirdim ücret almadılar sen de öyle deneyebilirsin.

Benim hazırkart hattım var ama hat üzerime değil. Komşumuzun üzerine almıştım. Onlar da taşındı yani üzerime alma şansım da yok. 0 dan hat alacağım mecburen de bu 60tl çok saçma ve fazla geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler89

quote:

bildiğim kadarıyla öyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten ben kullanmadığım bir hazırkart turkcell vardı onu vodafona geçirdim ücret almadılar sen de öyle deneyebilirsin.

Benim hazırkart hattım var ama hat üzerime değil. Komşumuzun üzerine almıştım. Onlar da taşındı yani üzerime alma şansım da yok. 0 dan hat alacağım mecburen de bu 60tl çok saçma ve fazla geldi bana.

Tam bilmiyorum ama denemek lazım. 20 tl ye faturasız hat alıp 1 hafta içerisinde faturalıya geçirsek olmaz mı? 60 tl yerine 20 tl vermiş oluruz.
  • Hiç bilmiyorum ki olur mu öyle. Eminim forumda bu konuda bilgisi olanlar vardır. Lütfen yardımcı olabilirler mi?
  • valla ilk 3 ay 25 tl ödedim. bu ay 50 tl ödeyecem.
  • Arkadaşlar bu tarifeye geçen ay geçmiştim. 1 Ekimde dakika ve sms'lerim sıfırlandı fakat şu ana kadar geçen 5 günde ne telefonuma ne mailime fatura bilgisi gelmedi. Online Servis'te de fatura görüntüle dediğimde "Ödenmemiş fatura kaydı bulunamamıştır." diyor.

Ayrıca son 5 günkü konuşmalarım ve yolladığım mesajlar kullanım analizinde görünmüyor ve *456#1116# yaptığımda hala 500 dk 5000 smsiniz kaldı diyor.

Bu durum normal mi? Faturam ne zaman gelecek? Sizde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 5 Ekim 2011; 0:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

Arkadaşlar bu tarifeye geçen ay geçmiştim. 1 Ekimde dakika ve sms'lerim sıfırlandı fakat şu ana kadar geçen 5 günde ne telefonuma ne mailime fatura bilgisi gelmedi. Online Servis'te de fatura görüntüle dediğimde "Ödenmemiş fatura kaydı bulunamamıştır." diyor.

Ayrıca son 5 günkü konuşmalarım ve yolladığım mesajlar kullanım analizinde görünmüyor ve *456#1116# yaptığımda hala 500 dk 5000 smsiniz kaldı diyor.

o sıkıntı bende de var. genel bi durum demek ki. dakika ve sms'ler eksilmiyor 4-5 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Arkadaşlar bu tarifeye geçen ay geçmiştim. 1 Ekimde dakika ve sms'lerim sıfırlandı fakat şu ana kadar geçen 5 günde ne telefonuma ne mailime fatura bilgisi gelmedi. Online Servis'te de fatura görüntüle dediğimde "Ödenmemiş fatura kaydı bulunamamıştır." diyor.

o sıkıntı bende de var. genel bi durum demek ki. dakika ve sms'ler eksilmiyor 4-5 gündür.

Peki faturanızı görebiliyormusunuz?

• türkcellden buna geçersem bide beles dakika veriolar öle diilmi?
  • arkadaşlar 7 8 aydır ben kullanıyorum bu tarifeyi..açıkcası bazı haşırtlamalarını göz önünde bulundurmazsanız çok güzel..örneğin 29 unda aylık internet paketi aldım fatura kesim tarihim 6 sı olduğu için 6 sında bitiyor ve benden bir aylık parasını alıyor kullandığım gün parası kadar dahi almıyorlar..bu iş çok adaletsiz olmuş..dk ve sms lere gelince 2 günde bir düşüş yapıyorlar ve hediye 100dk dan ne kadar kaldığını göstermiyorlar öğrenemiyorsunuz..faturalar 6 sında kesilir genelde sizde nasıldır bilmiyorum..
  • quote:

aynı durum bendede var müşteri hiz aradım onlarda bişey yapamadı 5günlük detaylarım ve kullanım analizi gözükmüyor tabi 500dk ve 5000sms hiç düşmüyor bedava verilen 100dk bitttimi onuda bilmiyorum nasıl yapcz

• quote:

....

Sistemler, veri tabanları bilgisayar üzerinde turulduğu halde nedense bu güncellemeler gecikiyor ve insanı şüpheye düşürüyor.
  • Vodafone'dan 0 faturalı bir hat almak ne kadar acaba?
    Eğer ücretsizse bu tarifeye geçersem her şey dahil 25tl mi gelir fatura aylık?
  • Arkadaşlar Merhaba...
    Bende sorgulama yaptığımda dk ve msj sayılarının düşmemesi sıkıntısını çekenlerdenim.
    Hattımı geçen ay faturalıya taşıdım ve bu ayki faturaya baktığımda

Ödeme Tarihi Vergi Tutar
    30/09/2011 8.07 TL 0.00 TL'ı görüyorum. Kontörlü hattımdan kalan liralardan düşüş yaptığı için sanırım.

Birde güncel görüşme detayını göremiyorum.. Acaba buda herkesde yaşanan sorunlardan birisimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc.Speedy ®

Arkadaşlar Merhaba...
    Bende sorgulama yaptığımda dk ve msj sayılarının düşmemesi sıkıntısını çekenlerdenim.
    Hattımı geçen ay faturalıya taşıdım ve bu ayki faturaya baktığımda

Ödeme Tarihi Vergi Tutar
    30/09/2011 8.07 TL 0.00 TL'ı görüyorum. Kontörlü hattımdan kalan liralardan düşüş yaptığı için sanırım.

Birde güncel görüşme detayını göremiyorum.. Acaba buda herkesde yaşanan sorunlardan birisimi..

hocam eğer fatura 12 tl veya 15 tl nin altında ise fatura gelmiyor. bir sonraki faturana ekleniyor.

düşme konusunda ben bir sıkıntı yaşamaıyorum. çatır çutur düşüyorlar benden

• hediye edilen dakikalardan ne kadar kalmış görebiliyorum onlar bitmediği için henüz kendi tarifemin sunduğu dakikaları kullanamadım. m.vodafone.com.tr adresinden takip ediyorum ben orda hediye dakikalar ne kadar kalmış görünüyor en azından bende durum böyle ;)
  • aveadan geçtım bende bugun. saat 22.30 da aktif oldu vodofona hattım 387 dk ve 3700 msj kalmıs olarak gozukuyor hatttımda 8.de açıldı dıye öle heral de.. ama denemek ıcın arkadasımı aradım mesajlar attım *456#1116# yı aradıgımda hala 387 dk ve 3700 msjınız var dıyor bu benı çok kıllandırdı :D ne zaman düşcek ordakı sayılar ?? .. yoksa adamlar o mesajların ve aramınan ucreıtnı mı alıyolar benden faturada cıkıcak :D

bide *456#1116# dan sorgulamk ücretli mi değil mi ?
  • quote:

hediye edilen dakikalardan ne kadar kalmış görebiliyorum onlar bitmediği için henüz kendi tarifemin sunduğu dakikaları kullanamadım. m.vodafone.com.tr adresinden takip ediyorum ben orda hediye dakikalar ne kadar kalmış görünüyor en azından bende durum böyle ;)

tam olarak nerede görünüyor. ben bir türlü bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.