Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    farklı operatörde olan 25 yaş üzeri kişilerin rahatça bu aboneliği kullanabilmesi için yaptıracağı işlemler ve ödeyeceği miktar nedir bi yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgmuh

yav arkadaşlar.
    farklı operatörde olan 25 yaş üzeri kişilerin rahatça bu aboneliği kullanabilmesi için yaptıracağı işlemler ve ödeyeceği miktar nedir bi yazar mısınız?

Bugün kampanyanın son günü arkadaşlar.
    Bu sabah 10 yıldır kullandığım ve dayımın üzerine olan avea hattı, bu tarifeye geçmek için kendi üzerime almak istedim ancak devir işlemi uzun sürdüğü için ve kampanya bugün sona erdiği için yeni hat almak durumunda kaldım.
    25 yaş üzerine kesinlikle vermiyorlar.
    Hat devir işlemi içinse adınıza bir fatura olması yada ikametgah belgesi lazım. Ücreti konusunda kesin bir bilgim yok ancak 35-40 lira diye duymuştum.

Bu kampanyada fatura kesim tarihi tam olarak ne zaman arkadaşlar ? Avea'da ayın 23'ündeydi ama Vodafone'u bilmiyorum.

• beyler abim yeni hat alip bu tarifeye geçmiş ama 367 dk 3500 sms hediye gelmiş acaba neden böyle oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

beyler abim yeni hat alip bu tarifeye geçmiş ama 367 dk 3500 sms hediye gelmiş acaba neden böyle oldu ?

Çünkü ilk ayın faturası tam bir ay sonra gelmeyecek. İlk faturadan sonra normal hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

quote:

beyler abim yeni hat alip bu tarifeye geçmiş ama 367 dk 3500 sms hediye gelmiş acaba neden böyle oldu ?

Çünkü ilk ayın faturası tam bir ay sonra gelmeyecek. İlk faturadan sonra normal hale gelir.

o yüzden dolayimi böyle yani hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

quote:

Orijinalden alıntı: bilgmuh

yav arkadaşlar.

Bugün kampanyanın son günü arkadaşlar.
    Bu sabah 10 yıldır kullandığım ve dayımın üzerine olan avea hattı, bu tarifeye geçmek için kendi üzerime almak istedim ancak devir işlemi uzun sürdüğü için ve kampanya bugün sona erdiği için yeni hat almak durumunda kaldım.
    25 yaş üzerine kesinlikle vermiyorlar.
    Hat devir işlemi içinse adınıza bir fatura olması yada ikametgah belgesi lazım. Ücreti konusunda kesin bir bilgim yok ancak 35-40 lira diye duymuştum.

Bu kampanyada fatura kesim tarihi tam olarak ne zaman arkadaşlar ? Avea'da ayın 23'ündeydi ama Vodafone'u bilmiyorum.

Sizinle aynı soyada sahip 25 yaş altı bir akrabanız varsa, hattı o kullanacak diyerek bu tarifeye geçebiliyorsunuz.
    Fatura kesimi ayın 6'sında, son ödeme ayın 26'sında.

• quote:

quote:

quote:

Ayın ortasında Vodafon'a geçtiğiniz için, ilk ay sonuna kaç gün kaldıysa ona oranla az dakika veriliyor. O yüzden dolayı yani
    Fatura da ona göre daha düşük gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 30 Eylül 2011; 19:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

quote:

quote:

quote:

Ayın ortasında Vodafon'a geçtiğiniz için, ilk ay sonuna kaç gün kaldıysa ona oranla az dakika veriliyor. O yüzden dolayı yani
    Fatura da ona göre daha düşük gelecek.

anladım hocam cok tesekkur ederiz

• Bugün itibariyle turkcell hattım vodafone oldu. Genç avantaj tarifesini seçmiştim faturalandırma tarihleri dolayısıyla konuşma mesaj hakkım yarı yarıya verilmiş onu anlıyorum ama bir de cepservisten baktığımda 476 mb internet gözüküyor. Böyle birşey mümkün mü zira ben internet almadım hediye mi geldi bu 476 mb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Bugün itibariyle turkcell hattım vodafone oldu. Genç avantaj tarifesini seçmiştim faturalandırma tarihleri dolayısıyla konuşma mesaj hakkım yarı yarıya verilmiş onu anlıyorum ama bir de cepservisten baktığımda 476 mb internet gözüküyor. Böyle birşey mümkün mü zira ben internet almadım hediye mi geldi bu 476 mb?

476mb'ı nereden gördüğünüzü yazarmısınız?
  • m.vodafone.com.tr adresinde paket bakiyelerime baktığımda konuşma 250 dk sms 2500 internet 476 mb gözüküyor.
  • quote:

m.vodafone.com.tr adresinde paket bakiyelerime baktığımda konuşma 250 dk sms 2500 internet 476 mb gözüküyor.

Bende geçen ay Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Aynı işlemi yaptığımda "Aboneliğinize ait paket bilgisi bulunmamaktadır." yazıyor.
  • arkadaşlar ayın 1inde paketim yenilendi ama hala 500dk 5000sms gözüküyo bir türlü değişmiyo okadar masj atıyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

quote:

m.vodafone.com.tr adresinde paket bakiyelerime baktığımda konuşma 250 dk sms 2500 internet 476 mb gözüküyor.

Bende geçen ay Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Aynı işlemi yaptığımda "Aboneliğinize ait paket bilgisi bulunmamaktadır." yazıyor.

tarifenin genç avantaj olduguna eminsin değil mi?
  • ayrıca vodafone serviste ekim ayının görüşmeleride gözükmüyor kayıt yok diyor anlamadım bu işi ay başından beri msjda atıyorum konuşuyorumda ne yapmam gerek
  • quote:

2. fatura döneminde düzelir.
  • @fusem

onu biliyorum da bu 476 mb nerden geldi? ona dair fikri olan var mı? ben nete girdiğimde şimdi bedava mı girmiş olacağım 476 mb e kadar ?
  • quote:

@fusem

onu biliyorum da bu 476 mb nerden geldi? ona dair fikri olan var mı? ben nete girdiğimde şimdi bedava mı girmiş olacağım 476 mb e kadar ?

bedava internet hediyesi yüklendiğine dair bi mesaj gelmediyse sakın nete girme yoksa fatura sana girer
  • valla bu gün 3-5 kere mailleri kontrol için girdim ama sanırım girmesem daha iyi olacak
  • Bu pakete sahip olanlar acaba faturanız tam ne kadar geliyor paketi açmadığınızda?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.