Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kullanıcı gösterme işi nasıl oluyor arkadaşlar ? Mesela ben kardeşimi kullanıcı göstermek istiyorum. Hattı devretmeye gerek yok mu yani ? Kullanıcı göstermek için hangi belgeler gerekiyor, kardeşimin de gelmesi gerekiyor mu ?
  • ARKADAŞLAR KALAN DAKİKAKALARIMIZI VE İNTERNET KOTAMIZI NASIL ÖĞRENECEĞİZ ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

ARKADAŞLAR KALAN DAKİKAKALARIMIZI VE İNTERNET KOTAMIZI NASIL ÖĞRENECEĞİZ ACABA?

*456#1116# Tuşlayarak kalan sms ve dakikalarımızı öğrenebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

Bu kullanıcı gösterme işi nasıl oluyor arkadaşlar ? Mesela ben kardeşimi kullanıcı göstermek istiyorum. Hattı devretmeye gerek yok mu yani ? Kullanıcı göstermek için hangi belgeler gerekiyor, kardeşimin de gelmesi gerekiyor mu ?

Bildiğim kadarıyla kullanıcı göstermek, kullanıcının operatör değişikliğine ve tarife değişikliğine izin vermiyor.Eğer değişiklik yapmak istenirse hat sahibinin bu değişikliği yapması gerekir.Hattı devretmek en kesin çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Bu kullanıcı gösterme işi nasıl oluyor arkadaşlar ? Mesela ben kardeşimi kullanıcı göstermek istiyorum. Hattı devretmeye gerek yok mu yani ? Kullanıcı göstermek için hangi belgeler gerekiyor, kardeşimin de gelmesi gerekiyor mu ?

Bildiğim kadarıyla kullanıcı göstermek, kullanıcının operatör değişikliğine ve tarife değişikliğine izin vermiyor.Eğer değişiklik yapmak istenirse hat sahibinin bu değişikliği yapması gerekir.Hattı devretmek en kesin çözüm.

o zman hattın devri için neler gerekiyor bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 26 Temmuz 2011; 17:34:34 >

• quote:

quote:

quote:

tam konuyu okumadım ama tecrübemle yardımcı olayım. siz olayı kendinize göre ayarlayın.

aveadan vodafone'a geçecektim ben de. hat benim üzerime değildi. hattı üzerime aldırdım. 35 TL verdim, hattın asıl sahibi yanımda olmak zorundaydı. tüm bu zorlukların üstüne, hattı üzerime aldıktan sonra 3 ay geçmesi gerekiyormuş numara taşımam için. ben de vazgeçtim.

• cepnet sınırsız değil mi neden kota sorgulama ihtiyacı hissediyorsunuz ?
  • Ben de şu an cepnet yok malesef. 100 mb ücretsiz net var. Ama kota sorgulamayı bir türlü bulamadım:(
  • arkadaslar.. bu tarifeye halen daha gecebiliyormuyuz..

bi ara yok maksimum sayiya ulasildi falan uyari veriyor demisti birkac arkadaslar da..

bende yeni telefon aldim turkcellden buna gecmek istiyorum.., hem cazib hemde internet paketi veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Bu kampanyada, faturalı hatlar için verilen sınırları aşmadan kullanırsam vereceğim fiyat 25 tl midir?
    evet verilen sınırları aşmazsan vereceğin fiyat 25 tl'dir

dostum 25tl yazıyor kdv+özel ileştişim dahil.ama buna telsiz ücreti dahil mi?
    ayrıca tam gelen fatura tutarını buraya kopyalarsan sevirinirm
  • quote:

quote:

quote:

Hat sahibi ile birlikte sizin gitmeniz yeterli.Hat sahibinin ve sizin kimlik fotokopisini alarak hat devretme işlemini gerçekleştiriyorlar.

• sadece kardeşve çocuklar mı gösterilebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

sadece kardeşve çocuklar mı gösterilebiliyor?

Kullanıcı olarak herkes gösterilebilir.Fakat kullanıcı olarak göstermenin pek bir avantajı yok, en iyisi devir işlemiş gerçekleştirmek.
  • quote:

quote:

Kullanıcı olarak herkes gösterilebilir.Fakat kullanıcı olarak göstermenin pek bir avantajı yok, en iyisi devir işlemiş gerçekleştirmek.

Neden acaba, kullanıcı oalrak gösterdiğimizde genç avantaj tarifesine geçip, daha sonra vodafone kampanyasından faydalanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

quote:

quote:

tam konuyu okumadım ama tecrübemle yardımcı olayım. siz olayı kendinize göre ayarlayın.

aveadan vodafone'a geçecektim ben de. hat benim üzerime değildi. hattı üzerime aldırdım. 35 TL verdim, hattın asıl sahibi yanımda olmak zorundaydı. tüm bu zorlukların üstüne, hattı üzerime aldıktan sonra 3 ay geçmesi gerekiyormuş numara taşımam için. ben de vazgeçtim.
    Hocam adınıza faturasız hat açıp sonra faturaliya geçirseniz olmuyor mu

• Arkadaşlar 444'lü numaraları bu tarife ile arıyorum ama şimdilik hiç ücret yansımıyor gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

quote:

Herkes değil, birinci derece akrabalar gösterilebilir...Eş, çocuk, anne, baba, kardeş...Boşuna devir ücreti vermeyin, bu sınıfa giren akrabanız varsa onu kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar 444'lü numaraları bu tarife ile arıyorum ama şimdilik hiç ücret yansımıyor gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ücret yansımadığını nasıl anlıyorsunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar 444'lü numaraları bu tarife ile arıyorum ama şimdilik hiç ücret yansımıyor gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ücret yansımadığını nasıl anlıyorsunuz hocam

Geçen ay da bol bol görüşmüştüm faturaya ek bir ücret gelmemişti, bu ay da görüşmeler yaıyorum, online işlemlerden güncel görüşme detayında güncel ücretim halen 25.08TL gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

Herkes değil, birinci derece akrabalar gösterilebilir...Eş, çocuk, anne, baba, kardeş...Boşuna devir ücreti vermeyin, bu sınıfa giren akrabanız varsa onu kullanın...

Arkadaşımın hattını bir diğer arkadaşım kullanıyor.Arada bir akrabalık olmamasına rağmen ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.