Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu eBuddy ye yurtdışından bağlandığımız da da ücretsiz midir?
  • arkadaslar kardes kullanici tanimlanmiyormus,Evrakı tamamlayip gittim ama anne,baba üzerineyse kullanici tanimlaniyormus, baska kampanyaya artık

• yaş yine bize vurdu emeklilikte yaş vodafon'da yaş nolacak halimiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: palet

Bu eBuddy ye yurtdışından bağlandığımız da da ücretsiz midir?

bedava yurtiçinde geçerli.
  • arkadaslar bi soru da ben sorayim..

bende gecmeyi dusunuyorum bu tarifeye.. suan turkcell kontorlu hat kullaniyourm..

ve arastirdigim kadariyla.. numara tasimada 500dk heryone 50000sm her yone ve numara tasidigin icin bide 1gb internet paketi veriyormus herhalde.. bu dogrmu.. vede fiyat yine 25 tl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar bi soru da ben sorayim..

bende gecmeyi dusunuyorum bu tarifeye.. suan turkcell kontorlu hat kullaniyourm..

ve arastirdigim kadariyla.. numara tasimada 500dk heryone 50000sm her yone ve numara tasidigin icin bide 1gb internet paketi veriyormus herhalde.. bu dogrmu.. vede fiyat yine 25 tl :D

50000 değil 5000 sms

Faturalı Genç Avantaj tarifesiyle ayda sadece 25 TL'ye her ay,

* Her yöne 500 dk
    * Her yöne 5000 SMS
    * Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger

Şimdi gelene,

10 ay boyunca her yöne toplam 1000 dakika ve 1000 MB internet Vodafone FreeZone'dan hediye.

(ayda 100 dk. - 100 mb internet )

Bunun için numaranı diğer operatörelerden tasırken veya Vodafone faturasız tarifeden faturalıya geçirirken Genç Avantaj'ı seçmen yeterli. Detaylar için tıkla.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php?default_id=genc

• 3 aydır kendim kullanıyorum Cok memnunum şahsen tavsiye ederim herkese çekme sorunu da yok Avea'da ki gibi
  • Merhaba arkadaşlar, ebuddy yi "vodafone live" bağlantı noktası ile kullanan arkadaş varmı aranız da ? "vodafone internet" ek ücrete tabii tutuluyor bilginize.
  • hat sahibi 25+ ama kullanıcı 25- olan biri bu tarifeye geçebilir mi mnt ile
  • su ebuddy olayını gercekten merak etmekteyim ben de. facebook anlık chati kullanıp da ücret gelmeyen var mı ?
  • internetten my vodafone dan bu tarifeye geçmek istediğimde
    "Paket Maximum Kullanima ulaşmıştır "
    diye bir uyarı veriyor, daha önce deneyen oldumu netten değiştirmek mümkün mü???
  • arkadaşlar amcamın oğlu 25 yaşından küçük, onu kullanıcı olarak gösterebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

internetten my vodafone dan bu tarifeye geçmek istediğimde
    "Paket Maximum Kullanima ulaşmıştır "
    diye bir uyarı veriyor, daha önce deneyen oldumu netten değiştirmek mümkün mü???

my vodafonede bi sorun var smsle geçmeyi dene GENCAVANTAJ yaz 7048 e gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

arkadaşlar amcamın oğlu 25 yaşından küçük, onu kullanıcı olarak gösterebilirmiyim?

evet
  • tamam sağol, akşama gidip tarifeyi değiştireyim birde varsa telefon alayım.
    kullanıcı olarak göstermek için ikimizin kimliği ve benim ikametgah belgesi yeterli sanırım. üzerime gelen hiçbir fatura yok.
  • 17.08.2011 23.59'A KADAR VODAFONE ICI(YURTDISI VE OZEL SERVIS HARIC) 1000DK GORUSME SURENIZ,1000SMS GONDERME ve 1GB DATA KULLANIM HAKKINIZ BASLAMISTIR

FREE ZONE'A GEL KAMPANYASINDAN KAZANDIGINIZ 30 GUN GECERLI 100MB INTERNET VE 100 DAKIKANIZ HESABINIZA YUKLENMISTIR.

3G'NIN 2.YILINDA VODAFONE'DAN 15 AGUSTOS 23:59'A KADAR CEPTEN BEDAVA INTERNET KAZANDINIZ. VODAFONE'LA HERKESE, HER YERDE SUPER INTERNET!

Yukardaki msjlar geldi arkadaslarr, bunlara guvenip net kullanayimmi?
    Ben mnt ile gecis yapmistimm, internet ayarlarim ne olmali? Vodafone internet mi, vodafon live mi, gprs mi? 3g destekkli telefonumm,

Bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim, birde bu hediye dakika veya interneti sorgulabiliyormuyuz tel.den veya netten?
  • Arkadaşlar Şuan Benimde Gördüğüm Vodafone Genç Avantaj Tarifesi Çok Avantajlı ama sms paketi bana Fazla bana Dk 500 den Az Olmayacak sms de 1000 den fazla Olmayacak Bir şekilde Bir Tarife Önerisinde Buluna Bilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 20 Temmuz 2011; 11:38:02 >
  • 25 yaşından büyüklerin bu tarifeye geçme şansı yok mu 5 seneyle kaybettim.
  • Arkadaşlar bende bu tarifeye geçtim ancak birşey sormak istiyorum.

Daha dün geçtim mesajda geldi 100dk ve 100mb hattınıza yüklenmiştir diye.Ama harcamadığım halde kalan dk ve sms lerime baktığımda 403dk 4302sms gözüküyor.

Faturasız Freezone dan geçmiştim ve -40 bakiyem vardı.Acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.

Bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Arkadaşlar bende bu tarifeye geçtim ancak birşey sormak istiyorum.

Daha dün geçtim mesajda geldi 100dk ve 100mb hattınıza yüklenmiştir diye.Ama harcamadığım halde kalan dk ve sms lerime baktığımda 403dk 4302sms gözüküyor.

Faturasız Freezone dan geçmiştim ve -40 bakiyem vardı.Acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.

Bilen varmı acaba ?

tahmindir-
    tarifeni fatura kesim tarihine kalan günle çarpmışlardır. O oranla gelir fatura.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.