Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: énigma

Arkadaşlar bende bu tarifeye geçtim ancak birşey sormak istiyorum.

Daha dün geçtim mesajda geldi 100dk ve 100mb hattınıza yüklenmiştir diye.Ama harcamadığım halde kalan dk ve sms lerime baktığımda 403dk 4302sms gözüküyor.

Faturasız Freezone dan geçmiştim ve -40 bakiyem vardı.Acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.

Bilen varmı acaba ?

ay içinde tarife değişikliği yapıldığı için fatura kesimine kalan gün kadar dakika ve sms yüklenmiştir...faturada ona göre düşük gelecektir...

• @ inexo ve @ Rapator : Teşekkürler açıklama için.
  • arkadaşlar bu tarifeye amcasının oğlunu yada soyadı tutan bi yakınını kullanıcı gösterip kaydolabilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezoaa

arkadaşlar bu tarifeye amcasının oğlunu yada soyadı tutan bi yakınını kullanıcı gösterip kaydolabilen var mi?

var, ama birinci derece yakın olma zorunluluğu var...anne, bana, kardeş vs gibi...
  • sorumu yanlış sordum galiba tekrar soruyorum.. Anne,baba,kardeş dışında.. Amcaoğlu filan gibi soyadı tutan bi yakınını kullanıcı gösterebilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezoaa

sorumu yanlış sordum galiba tekrar soruyorum.. Anne,baba,kardeş dışında.. Amcaoğlu filan gibi soyadı tutan bi yakınını kullanıcı gösterebilen var mi?

yukarıda bir arkadaş aynı soruyu sormuş, asabii isimli arkadaş evet diye cevap vermiş ama daha sonra o arkadaş geçiş yapıp yapmadığını yazmamış.. arkadaşlar acill olarak yapabilen biri varsa cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

arkadaşlar amcamın oğlu 25 yaşından küçük, onu kullanıcı olarak gösterebilirmiyim?

evet

buldozer acaba amcanın oğlunu kullanıcı gösterebildin mi?
  • Arkadaşlar eylül 86 doğumluyum şimdi tarifeye geçebilirmiyim ve geçtikten sonra seneye iptal mi olacak bilgisi olan var mi
  • arkaşalar kullanıcı olarak gösterme olayı sadece anne baba kardeş ve eş için geçerli başka akraba falan olmuyo.
    ikinci olarak şuan itibari ile 26.07.1985 doğumlular bile genç avantaja geçebiliyor bilginize.
    müşteri hizmetlerindeki kişiler 85 doğumlular geçemez diyor ama siz onlara inanmayın, çünkü ben 85 doğumluyum geçiş yapabildim.
  • Arkadaşlar hattımı turkcell den vodafona taşıdım. genç avantaj paketine kayıt oldum. Hattım açıldığında aşağıdaki mesaj geldi.

" 23.08.2011 23.59'A KADAR VODAFONE ICI(YURTDISI VE OZEL SERVIS HARIC) 1000DK GORUSME SURENIZ,1000SMS GONDERME ve 1GB DATA KULLANIM HAKKINIZ BASLAMISTIR

FREE ZONE'A GEL KAMPANYASINDAN KAZANDIGINIZ 30 GUN GECERLI 100MB INTERNET VE 100 DAKIKANIZ HESABINIZA YUKLENMISTIR.

3G'NIN 2.YILINDA VODAFONE'DAN 23 AGUSTOS 23:59'A KADAR CEPTEN BEDAVA INTERNET KAZANDINIZ. VODAFONE'LA HERKESE, HER YERDE SUPER INTERNET! "

Bu yüklenen konuşma, sms ve data paketleri kampanya açıklamasından daha fazla, nasıl oluyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Arkadaşlar hattımı turkcell den vodafona taşıdım. genç avantaj paketine kayıt oldum. Hattım açıldığında aşağıdaki mesaj geldi.

" 23.08.2011 23.59'A KADAR VODAFONE ICI(YURTDISI VE OZEL SERVIS HARIC) 1000DK GORUSME SURENIZ,1000SMS GONDERME ve 1GB DATA KULLANIM HAKKINIZ BASLAMISTIR

FREE ZONE'A GEL KAMPANYASINDAN KAZANDIGINIZ 30 GUN GECERLI 100MB INTERNET VE 100 DAKIKANIZ HESABINIZA YUKLENMISTIR.

3G'NIN 2.YILINDA VODAFONE'DAN 23 AGUSTOS 23:59'A KADAR CEPTEN BEDAVA INTERNET KAZANDINIZ. VODAFONE'LA HERKESE, HER YERDE SUPER INTERNET! "

Bu yüklenen konuşma, sms ve data paketleri kampanya açıklamasından daha fazla, nasıl oluyor bu?

Bana mesaj olarak 100 dk ve 100 sms freezone mesajı geldi başka birşey gelmedi bu hediye ile faturasızdan faturaliya gelene 1000dk hediyesi aynımi birde telsiz kullanım ücreti kesilecekmis yani sadece 25 değil 26 civarı bir mevla gelecekmis her ay bilgisi olan söylermi özel iletişim vergisi içinde geçmiyormu bu vergi ve tam olarak ne kadar geliyor fatura ve ben sormayı unuttum iptal istediğimiz zaman edermiyiz..birde ben faturasızdan faturaliya geçtim sadece imza attım belge vs hiç vermediler sizdede öylemi oldu

• faturasızdan faturalıya geçtiysen

25 lira paket ücreti + 1,1 lira telsiz kullanım vergisi aylık taksiti = 26,1 lira gelir.

YENİ FATURALI HAT ALANLARIN ÖDEYECEĞİ VERGİLER:

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.vergiler.php?default_id=vergi
  • Kalan SMS ve Dakikaları sorgulamak için kullandığımız *#456#1116# kodu uzun süredir çalışmıyor bende.
    Sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 26 Temmuz 2011; 0:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Kalan SMS ve Dakikaları sorgulamak için kullandığımız *#456#1116# kodu uzun süredir çalışmıyor bende.
    Sizde durum nedir?

*456#

*456#1116#

yada cep telefonundanhttp://m.vodafone.com.tr de de kalan sorgulama var artık..
  • merhaba arkadaşlar,ben hattımı avea'dan vodafone heryöne 1000 dk 40 tl ye taşıdım şimdi tarife değiştirip gencavantaj'a geçmek istiyorum ve msj attıgımda tarife değişikligi için 1 ay geçmesi gerek dediler şimdi 2. ayımda tarife değişikligi yaparsam o tarifede kullandıgım gün kadar mı ödeme yapacagım yoksa 40 tl dönem başındamı kesiliyor.
  • hesabının kesilmesine "1 gun kala faturasıza geçiş yap sonrada genc avantaj faturalıya basvur ;)

bole yapanlar o9lması lazımm , tabı mh ye de bır sor taahhut falan verdıysen işler değişir;)

edit: ayrıca o 40 tl de hemen faturan kesıldıgı gun hesaplanır "1 gun dahı kullansan alırlar 40 tl yı o yuzden son gun kala faturasıza gecmen lazım yada dırek genc avantaja gecılıosa ona gecmen lazım;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 26 Temmuz 2011; 11:12:24 >
  • yeniden faturalıya başvuru yaparsam vergi gelmeyecek mi ?
  • my vodafone dan yaparsaniz 2 tarifenin sabit ucretini odeme durumu olusabilir.

arkadasin dedigi gibi hesap kesim tarihinde yapmak gerekli.

hesap kesim tarihini bilmiyorsaniz ve riske girmek istemiyorsaniz

542 yi arayin mh temsilcisine baglanin

yeni fatura doneminden itibaren genc avantaj tarifesini kullanmak istiyorum, deyin.
  • sağolun mh arayıp yeni fatura doneminden itibaren genc avantaj tarifesini kullanmak istiyorum deriz artık. :)
  • oradaki anahtar kelime "yeni fatura döneminden itibaren"

anlik yaparsa 2 tarifenin ücreti yansır.

acemi bir mh temsilcisine denk gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak tekrar tekrar belirtmenizde fayda var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 26 Temmuz 2011; 12:37:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.