Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar 444'lü numaraları bu tarife ile arıyorum ama şimdilik hiç ücret yansımıyor gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ücret yansımadığını nasıl anlıyorsunuz hocam

paketin dakikalarindan dusuyor.
  • 17 temmuzda avea dan gectım bu tarıfeye yanı vodafone a , freezone dan 1000 dk 1000mb internet / 10 ay olarak gelmıstı,
    1 saat kadar once mesaj geldı numarasını vd tasıyarak 1200 dakıka hedıye kazandınız mesajı geldı detaylar vodafone.com.tr de yazmıslar sonunada , baska mesaj gelen arkadas varmı ben ınternet sitesine baktım bu kampanyayla ılgılı bılgı bulamadım ?
  • Arkadaşlar merhaba. Acil cevap alabilirsem çok sevinecem çünkü pek vaktim yok :)

Bu tarifeye geçmek istiyorum elimde Turkcell bir hat var, gidip direk vodafone'a geçsem olur mu? Ne gibi belgeler istiyor aceba ?

Ama gönlümden geçen şey direk bir faturalı hat çıkarmak. Bunun için neler gerekiyor aceba, herhangi bir ücret alıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Arkadaşlar merhaba. Acil cevap alabilirsem çok sevinecem çünkü pek vaktim yok :)

Bu tarifeye geçmek istiyorum elimde Turkcell bir hat var, gidip direk vodafone'a geçsem olur mu? Ne gibi belgeler istiyor aceba ?

Ama gönlümden geçen şey direk bir faturalı hat çıkarmak. Bunun için neler gerekiyor aceba, herhangi bir ücret alıyorlar mı?

aceba?
  • Hallettim.
  • turkcell faturalı hattımı vodafone faturalı genç avantaj tarifesi taşıdım yalnız bu freezone olayını bilmiyordum ve bayide öyle bir kampayaya dahil olmak istediğimi belirtmedim bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba?? bu arada hattım şu anda aktif
  • Arkadaşlar Merhaba...
    Bende hattımı Vodafone faturasızdan Genç avantaj faturalıya taşıdım Eylül'ün 3'ünde.
    Sorularım ise..
    1. Benimde kalan dakikalarımı sorguladığımda dk hiç değişmiyor..
    2. Vodafone Online işlemde güncel görüşme detayına girdiğimde 03.09.2011 - 11.09.2011 77,56 TL gözüküyor.. Konuşmaların hepsinde ücret 0tl. Bunun nedeni ney olabilir..?
    3. Faturasız hattımdan faturalıya geçtiğimde 61tl liram vardı bu otomatik olarak faturadan düşecekmi? Düşeceğini biliyorum fakat güncel görüşme detayındaki ücreti gördükten sonra fikrim değişti..
    Bunu 2 kere mail yoluyla Vodafone'a sordum fakat cevap alamadım. Gerekirse müşteri hizmetlerini arıyacağım herhangi bir düşme olmaz ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc.Speedy ®

Arkadaşlar Merhaba...
    Bende hattımı Vodafone faturasızdan Genç avantaj faturalıya taşıdım Eylül'ün 3'ünde.
    Sorularım ise..
    2. Vodafone Online işlemde güncel görüşme detayına girdiğimde 03.09.2011 - 11.09.2011 77,56 TL gözüküyor.. Konuşmaların hepsinde ücret 0tl. Bunun nedeni ney olabilir..?
    3. Faturasız hattımdan faturalıya geçtiğimde 61tl liram vardı bu otomatik olarak faturadan düşecekmi? Düşeceğini biliyorum fakat güncel görüşme detayındaki ücreti gördükten sonra fikrim değişti..
    Bunu 2 kere mail yoluyla Vodafone'a sordum fakat cevap alamadım. Gerekirse müşteri hizmetlerini arıyacağım herhangi bir düşme olmaz ise..

Bu herkeste yaşanan bir sorun.faturanizda problem olmayacaktir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Arkadaşlar Merhaba...
    Sorularım ise..

Peki faturasız hattımda bulunan liralar faturadan düşecekmi bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba...
    Sorularım ise..

Peki faturasız hattımda bulunan liralar faturadan düşecekmi bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. :)

Evet düşecektir bu konudada problem olmayacaktir.Vodafone htc wildfire kampanyasindada bu problemleri yaşayan arkadaslarimiz oldu ama sonuclari olumlu oldu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba...
    Sorularım ise..

Evet düşecektir bu konudada problem olmayacaktir.Vodafone htc wildfire kampanyasindada bu problemleri yaşayan arkadaslarimiz oldu ama sonuclari olumlu oldu..

Peki teşekkürler..

• arkadaşlar fatura kesim tarihim 15 inden 15 ine.16.09.2011 den *456#1116# den kalan dk ve sms lerime baktım. 0 gözüküyor. online sel servisten görüşme detaylarıma baktım. 09.09.2011 e kadar gözüküyor.1 hafta gözükmüyor. fatura bilgim düne kadar 25.00 TL yazıyordu. şimdi fatura bilgisi gözükmüyor diyor. sormak istediğim

1-bana 16 sından sonra heryöne 500 dk ve 5000 sms gelecek mi yoksa ay sonunumu beklemem gerekiyor.
    2-benim sms ve dakikalarım 14.09.2011 tarihinde 364 dk ve 3580 sms vardı. bunlar bir anda mı gitti ?
    3-faturam 25.00 tl üzerinde gelir mi ? fatura kesim tarihi 15.09.2011 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

arkadaşlar fatura kesim tarihim 15 inden 15 ine.16.09.2011 den *456#1116# den kalan dk ve sms lerime baktım. 0 gözüküyor. online sel servisten görüşme detaylarıma baktım. 09.09.2011 e kadar gözüküyor.1 hafta gözükmüyor. fatura bilgim düne kadar 25.00 TL yazıyordu. şimdi fatura bilgisi gözükmüyor diyor. sormak istediğim

1-bana 16 sından sonra heryöne 500 dk ve 5000 sms gelecek mi yoksa ay sonunumu beklemem gerekiyor.
    2-benim sms ve dakikalarım 14.09.2011 tarihinde 364 dk ve 3580 sms vardı. bunlar bir anda mı gitti ?

Paketin yenilenmistir ve sabah veya en gec ögleye dogru kontrol edersen 500 dk ve 5000 sms'inin yüklendigini görebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

arkadaşlar fatura kesim tarihim 15 inden 15 ine.16.09.2011 den *456#1116# den kalan dk ve sms lerime baktım. 0 gözüküyor. online sel servisten görüşme detaylarıma baktım. 09.09.2011 e kadar gözüküyor.1 hafta gözükmüyor. fatura bilgim düne kadar 25.00 TL yazıyordu. şimdi fatura bilgisi gözükmüyor diyor. sormak istediğim

Paketin yenilenmistir ve sabah veya en gec ögleye dogru kontrol edersen 500 dk ve 5000 sms'inin yüklendigini görebilirsiniz..

arkadaşım allah razı olsun inşallah gelir. anladığım kadarıyla dakika ve smsler fatura kesim tarihinde sıfırlanıyor. çok mutlu oldum şu anda. 5000 sms in ay sonuna yetip yetmeyeceğini düşünüyordum. yarın gelmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçeyim. şimdi gelse iyi olurdu aslında.

neyse çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım allah razı olsun inşallah gelir. anladığım kadarıyla dakika ve smsler fatura kesim tarihinde sıfırlanıyor. çok mutlu oldum şu anda. 5000 sms in ay sonuna yetip yetmeyeceğini düşünüyordum. yarın gelmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçeyim. şimdi gelse iyi olurdu aslında.

neyse çok teşekkür ederim.

Bisey degil.iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar 444'lü numaraları bu tarife ile arıyorum ama şimdilik hiç ücret yansımıyor gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ücret yansımadığını nasıl anlıyorsunuz hocam

paketin dakikalarindan dusuyor.

arkadaşlar bundan eminmiyiz 444 lü numaralarla cok sık görüşüyorum
    ve hala böyleyse bende gecegim
  • ben 1ay önce numaramı vadafone tasıdım bu tarife faturalı oldundan gecmemiştim megerse gecseymisim 1000dk veriyormus her yöne olsun 500dk da iyi sahsen cok rahatım bu tarifeye gecince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thnx

Vodafone'dan gelen mail:

quote:

Vodafone Müşteri Hizmetleri haricinde, 444'lü numaralara doğru yapılan aramaların kullandığınız tarifenin Türk Telekom yönünü (sabit hatlar) arama ücreti ile aynı olduğunu paylaşmak isteriz. xxx numaralı hattınızda "Genç Avantaj" tarifesi kullanmakta olduğunuz görülmektedir. Buna bağlı olarak, 444'lü numaralara doğru başlattığınız aramalar 500 her yöne dakikanızdan düşülecektir.

Vodafone Müşteri Hizmetlerini arama ücreti ;
    542 Müşteri Hizmetlerimizi arama ücreti süre kısıtı olmadan arama başına 40 Kr.'dur. 444 0 542 Müşteri Hizmetlerimizi arama ücreti ise; dakikası 40 Kr.'dur.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

• yaklaşık 9 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç 25 lira ödeyemedim fix 30 ya da 28 ya 500dakikayı doldurdum ya da internetten dolayı fazla geldi. güzel memnunum ama aveanın 500dk+1000sms+1gb internetine geçicem bunda internet kampanyası yok.
  • 8 tlye sınırsız 50 krşa günlük internet var daha ne olsun.aveanın internetinden ağzım yandı 138 tl burda en azından paketin olmasa dahi günlük max internetelndirme ücreti 5 tl diye biliyorum..

bide bugün msj geldi freezone mu olduk biz.freezone un dünyasından özgürce çıkmak istiyosan şunu bunu yaz dedi bişey yazmayınca 10 dk sonra hoşgeldin freezone lu felan dedi..

eğer öyleyse extra ne avantajlarımız olucak ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.