Şimdi Ara

Vodafone Google 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
3.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar

• Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir harcama limiti yoktur.
    • Google Play’de Vodafone Mobil Ödeme ile ödeme yapabilmek için, Google Play uygulamasında Menü’de yer alan “Ödeme Yöntemleri” bölümünden Vodafone Pay-Mobil Ödeme tanımını yapabilirsiniz.

Kampanyadan sadece son 3 ayda Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play’de işlem yapmamış kişiler faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Mart 2021; 1:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone mobil ödeme yi açta az şapayım diyor yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell gibi mobil ödeme için ücret kesiyor mu aylık veya üç ayda bir, bilen var mı?
  • sirswager kullanıcısına yanıt

Ücret kesiyor da aylık mı 3 aylık mı emin değilim.

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kesiyor hocam
  • Para kesmemesi lazim. Kesiyorsa çok saçma olur

• 3 aylık ücret kesiyor. Kullandığım için biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KATIL HB yazıp 2020 YE GÖNDERİRSENİZ 10 TL HEPSİBURADA ÇEKİ VERİYOR

https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/mobil-odeme-hepsiburada-kampanyasi

• 4 tl mobil ödeme ücreti kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bluefour

Vodafone mobil ödeme yi açta az şapayım diyor yani

Mobil ödemeyi aç bir kere kullan bir daha kullanma sorun olur mu?

• Buraya bakılırsa sadece faturalılar için gibi görünüyor.

Esaslar

• Kampanya, 05.03.2021 - 05.04.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında, Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play’de yapılacak ilk alışverişte 20 TL’ye kadar indirim kazanılacaktır.
    • Kampanyadan, son 3 ay içerisinde Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play’de işlem yapmamış kullanıcılar faydalanabilir.
    • Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir harcama limiti yoktur.
    • Google Play’de Vodafone Mobil Ödeme ile ödeme yapabilmek için, Google Play uygulamasında Menü’de yer alan “Ödeme Yöntemleri” bölümünden Vodafone Pay-Mobil Ödeme tanımını yapabilirsiniz.
    • Kampanya, Google Play Store’da yer alan tüm ücretli uygulama, oyun ve abonelik satın alımlarında ve uygulama içi harcamalarında geçerlidir.
    • Satın alım sırasında ilgili ücret Google Play üzerinde değişmeyecek olup, ödeme anında Vodafone Mobil Ödeme işlemi indirimli olarak faturanıza yansıtılacaktır.
    • Her kullanıcı, kampanya süresince 1 kez ödül kazanabilir.
    • Kampanyadan kazanılan indirim sadece başarılı olan ilk harcama işleminde geçerli olacaktır, sonraki alışverişlerde indirimli işlem yapılamayacaktır.
    • Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu arada Google Play’de bakiye yüklemek mümkün mü? Böyle bir yol var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsterdam2

3 aylık ücret kesiyor. Kullandığım için biliyorum

3 aylık 5.99 TL diye biliyorum. Ocak ayında faturama yansımıştı.

• Ücret alınması tamamen saçmalık, geçenlerde yanlışlıkla aktif ettim. Play Store salaklığı yüzünden. Anında kapattım ama umarım ücret almaz.

• 2021 yılındayız bir ödeme yöntemi için ödeme ücreti mi kesiyor cidden?

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    3 aylık kesiyor bide 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 16 Mart 2021; 13:26:36 >
  • frag_man F kullanıcısına yanıt
    Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında 3 aylık olacak şekilde üyelik hizmet ücreti 3,99 TL alınmaktadır.
    3 aylık süreler Ocak-Şubat-Mart, Nisan-Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos-Eylül ve Ekim-Kasım-Aralık olarak tanımlanmıştır.
    İçinde bulunan 3 aylık sürede mobil ödeme işlemi yapılmaması durumunda üyelik hizmet ücreti alınmayacaktır.
    3 aylık üyelik hizmet ücreti, ilgili 3 ay içerisinde yapılacak olan ilk Mobil Ödeme işlemi sonrasında faturalı hatlar için GSM faturasına yansıtılmaktadır, ön ödemeli hatlar için müşterinin Vodafone TL bakiyesinden düşülmektedir
  • Wiseeman kullanıcısına yanıt
    Ödeme ücreti kesmek nedir ya haraç topluyorlar bildiğin..
  • Hocam merhabalar yararlanan oldu mu kampanyadan ben dün gece bir alışveriş yaptım fakat güncel tutardan kontrol ettiğimde ücret yansımış gözüküyor fatura kesilince bı düşüyor indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.