< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar selamlar
Bu modemin wi-fi çekim gücü nasıl acaba
Bulunduğum ev 160 metrekare civarı Acaba ne kadar çekim olur
Ve mumimo özelliği var mı yok mu Bu cihazda net bir bilgi bulamadım
Veya şu şekilde bir kullanım deneyimleyen var mı
Arkada birisi rekabetçi oyun oynarken veya biraz büyük boyutlu bir dosya indirirken diğer cihazlarda internet stabil şekilde oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba bu ürünü yeni aldım ve baktığımda yazılım sürümü aşağıdaki gibidir modemin güncel mi acaba güncellemem gerekiyor mu
Yazılım versiyonu
Vodafone-H-300s-v1.0.09.05
Bendekinin yazılım versiyonu şu an
" Vodafone-H-300s-v1.0.11.05 "
Güncelleme durumun varsa güncelleyebilirsin. Vodafone net kulananlara bir şekilde geliyor güncelleme diğer sağlayıcılar hakkında bilgim yok.
-
Arkadaşlar merhaba. Bu modemle fiber kullanabilir miyiz? Ftth olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gigabit destekliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vodafone internet kullanıyordum ve 24 mb hızla kablosuz internetten faydalanabiliyordum. hız testi yaptığımda da 20-21 mb hıza kadar çıkıyordu. şimdi comnet'e geçiş yaptım ve alt yapı 80mbps destekliyor ve fakat kablosuzda hız testi yaptığımda 10-20 mbps arasında dalgalanıyor. normalde 80 mbps'ye yakın bir değerin olması gerekmez mi?
-
Sizde internet kesildiği zaman modem otomatik reset atıyor mu?
-
Merhaba
Elimde bu modemden hiç kullanmamış 1 adet vardır.
İlgilenen olursa özelden yazabilir...
-
Arkadaşlar h300 s modemin işlemci,ram,flash memory vs tüm teknik detayını görebileceğim link varmı?
Dns girip kullanan arkadaş varmı?Yedek modem olarak tekrar almak istiyorum.
-
Modem ile ilgili teknik özelliklere bu linkten ulaşabilirsin.
En son kullanırken DNS girdiğimde sorun yoktu. Bende de yedek olarak duruyor.
Şimdilerde wifi6 için mesh kurma planım var. Gerçekleştirebilirsem modem olarak yine kullanırım büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 20 Ekim 2022; 12:58:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keenetic extra dsl modem ve 35 mbps vdsl kullanıyorum.Son zamanlarda adguard dns sorunu yaşıyorum.Kullandığım ıss bizde sorun yok diyor ama var daha önce türknet kullanıyordum.Onda sorun yoktu. Modemde adguard dns açık olunca zaman zaman internet yavaşlıyor sonra modemde internet var gibi gözüküyor ama tüm cihazlar internete bağlanamıyor.Modemden adguard dns kapatıp telefonlara dns.adguard.com girerek kullanıyorum.
Vdsl den kaynaklı darboğazdan,kullanıcı yoğunluğu vs akşamları zaman zaman internette yavaşlamada oluyor.
Fritz!Box gibi kaliteli bir modem alacağım.Yurtdışı getirtme imkanım yok.Yurtiçi uygun fiyata bulmakda zor.Alana elimdekilerle veya yurt içi bulabildiğim cihazlarla idare edeceğim.
Vodafon H300 S işlemci RTL8685PB,ram 128 MBbayt,Flash Memory MB 16 MByte SPI NAND Flash almakmı mantıklı?
Yoksa normal bir modem alıp köprü modu ile İşlemci: QCA, 4 CPU çekirdeği ve 1 NPU çekirdeği,ROM belleği: 128GB,RAM belleği: 256 MB olan Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS kullanmak mı mantıklı olur?
-
Tavsiye için bir şey diyemicem. Ben mesh kullanıyorum.
Xioami ye bu konuda güvenemiyorum şahsen. Wifi6 için ax3000 modeline baktım güvenip alamadım.
Ev küçük tek modem veya routerin wifi çekim gücü ev içi yetiyor.Mesh derken hangi cihazları kullanıyorsunuz?Tercih sebebiniz ve size artısı nedir?Benim gibi oyun oynamayan ev kullanıcı için mesh artısı nedir?
-
Keneetic Extra ve Keneetic Extra Router mesh kurulu şuan evimde. Ortalama 140m2 ve nerede ise her yerden aynı performansı alıyorum.
Daha öncesinde Reapeter veya dediğiniz gibi Router ile sinyal uzatma yaptım fakat bu performansa bir türlü ulaşamamıştım. Şuan herşey tıkır tıkır işliyor.
Evimde; Nvidia Shield TV, 3 oyun konsolu bunlardan PS5 en aktif, 2 Telefon, 1 Robot süpürge ve 1 de Notebook PC var. Trafik Sınıflandırma ve Sınırlama ile kurduğum sistem de herhangi bir darboğaz veya sıkıntı olmuyor.
Mesh e sadece oyun performansı olarak bakmak saçma, neti evin geneline en iyi şekilde yayın yapıp kullanmaya yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 21 Ekim 2022; 20:18:47 > -
Bu cihazı poyraz net ile kullanabilir miyim ? Alt yapım 75mb destekliyor. Evdeki tplink 2.4 olduğu için 50 geliyor en fazla.
-
Arkadaşlar selamlar, Vodafone dan Süperonline fiber e geçtim elimde H300S modem kaldı, Ana modem olarak ZTE ZXHN H3600 kullanıyorum, H300S i router olarak kullanmak istiyorum ama ne denediysem yapamadım internet ışığı hep kırmızı oluyor. bu modemi router olarak kullanabiliyor muyum yoksa kullanılmıyor mu ? Bu arada evimdeki sistem de Airties Air 5760 modem routerım da var onun wan portuna modemden gelen kabloyu direk bağlıyorum sorunsuz bir şekilde çalışıyor, ama H300S i bir türlü yapamadım. yardımlarınızı rica ediyorum. İyi forumlar.
-
İptv kullanımında sorun yaşatıyor mu bu modem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef yaşatıyor. Blu tv veya başka iptv platformları çalışmıyor. Araya başka bir yönlendirici kullanarak sorunu çözebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X