< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emin misin şuan güncel sürüm türkiyede 1.0.11.05 olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum modeli alıp ilk kurulumu yaparken 06 sürümdü 2 senelik modem aldım ertesi gün 09 olmuştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan 11 olmuştur baksana bi
Elime bu modemden geçti yorumlarınızdan bunu kullanmaya karar verdim önceki modemim airties 5650 şu an da h300 ün son sürümü nedir nasıl güncellerim elimdeki airtiesi Router olarak kullanabilirmiyim
En kısa zamanda deneyeceğim bakalım. Gerçi bendeki sürüm ne onuda bilmiyorum.
Bu arada köprü modu var mıydı bu modem de ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
wan bağlantısı yaparak kablolu ve kablosuz kullanabiliyorsunuz standart router gibi ama direk wifi genişletmesi yok
-
2 adet Wifi6 Router alıp bunu sadece hat bağlantısı için köprü yapmayı düşünüyorum da. Oluyordu diye hatırlıyorum ama.
ben farklı bir ana modemden köprü yapacaksınız diye anladım , hat bağlantısı için köprü yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 1 Ocak 2023; 22:47:23 > -
Eyw hocam, planlarım arasında var da. İşlerden güçlerden fırsat kalırsa inş.
Modem yatıyor 2 seneye yakındır. En azından bu şekilde seçenek olması da sevindirdi.
kısmet hocam hayırlısı olsun
-
Paylaşım için teşekkürler. Bu versiyon ile iPv6 kullanılamıyordu sanırım? Şuan evdekilere internet lazım olduğu için güncelleyemiyorum.
-
sanırım kullanılamıyor ama deneyin isterseniz , ipv6 kullanılan sürümde wifi kanalı seçimi gibi bazı ufak hatalar da olduğu söylenmekte bu sürümde herhangi bir problem ile karşılaşmadım
-
IPv6'nın çalışmaya başladığı sürüm modemin şu anki en güncel hali olan v1.2.01.06 fakat bu sürüme Root hesabıyla falan giriş yapılamıyordu diye biliyorum. Bu arada @Susun2Dk çok teşekkürler hocam sonunda aldık şu FW'yi. İyi bekledik ama...
Yükledim bakalım. Sorunsuz gayet.
-
Rica ederim vodafone 1 sene geriden geldiği için vodafone hattı olanlar da güncelleyebilirler
-
Şimdi güncelleme yaptım , wan kısmına girdiğimde boş çıkıyor.Modemi fabrika ayarlarına alıp bu mesajı güncelleyeceğim. (: artık internetim yok
Düzenleme: Cache temizlediğimde sorun düzeldi.
Şuan farkettiğim tek sıkıntı modem üzerinden yaptığım dns değişikliği çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 2 Ocak 2023; 18:18:11 > -
dns güncellemeden sonra çalışmıyor eski sürüm için de bir rar dosyası bekliyorum ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X