Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turktelekom ve Türk net üzerinden geldi güncelleme ili modem de eski sürüm idi 09 lu sürüme güncellendi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ghostfire G kullanıcısına yanıt

Emin misin şuan güncel sürüm türkiyede 1.0.11.05 olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isilix İ kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum modeli alıp ilk kurulumu yaparken 06 sürümdü 2 senelik modem aldım ertesi gün 09 olmuştu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan 11 olmuştur baksana bi

• Elime bu modemden geçti yorumlarınızdan bunu kullanmaya karar verdim önceki modemim airties 5650 şu an da h300 ün son sürümü nedir nasıl güncellerim elimdeki airtiesi Router olarak kullanabilirmiyim

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda deneyeceğim bakalım. Gerçi bendeki sürüm ne onuda bilmiyorum.

Bu arada köprü modu var mıydı bu modem de ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

wan bağlantısı yaparak kablolu ve kablosuz kullanabiliyorsunuz standart router gibi ama direk wifi genişletmesi yok

2 adet Wifi6 Router alıp bunu sadece hat bağlantısı için köprü yapmayı düşünüyorum da. Oluyordu diye hatırlıyorum ama.

ben farklı bir ana modemden köprü yapacaksınız diye anladım , hat bağlantısı için köprü yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 1 Ocak 2023; 22:47:23 >
    Eyw hocam, planlarım arasında var da. İşlerden güçlerden fırsat kalırsa inş.

Modem yatıyor 2 seneye yakındır. En azından bu şekilde seçenek olması da sevindirdi.

kısmet hocam hayırlısı olsun

• Paylaşım için teşekkürler. Bu versiyon ile iPv6 kullanılamıyordu sanırım? Şuan evdekilere internet lazım olduğu için güncelleyemiyorum.

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt

sanırım kullanılamıyor ama deneyin isterseniz , ipv6 kullanılan sürümde wifi kanalı seçimi gibi bazı ufak hatalar da olduğu söylenmekte bu sürümde herhangi bir problem ile karşılaşmadım

• IPv6'nın çalışmaya başladığı sürüm modemin şu anki en güncel hali olan v1.2.01.06 fakat bu sürüme Root hesabıyla falan giriş yapılamıyordu diye biliyorum. Bu arada @Susun2Dk çok teşekkürler hocam sonunda aldık şu FW'yi. İyi bekledik ama... VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

Yükledim bakalım. Sorunsuz gayet.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• Rica ederim vodafone 1 sene geriden geldiği için vodafone hattı olanlar da güncelleyebilirler VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• Şimdi güncelleme yaptım , wan kısmına girdiğimde boş çıkıyor.Modemi fabrika ayarlarına alıp bu mesajı güncelleyeceğim. (: artık internetim yok

Düzenleme: Cache temizlediğimde sorun düzeldi.

Şuan farkettiğim tek sıkıntı modem üzerinden yaptığım dns değişikliği çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 2 Ocak 2023; 18:18:11 >

dns güncellemeden sonra çalışmıyor eski sürüm için de bir rar dosyası bekliyorum ;)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.