Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu modemde Türknet kullanıcısıyım haliyle DNS giriyorum fakat DNS hala kendi dns ini kullanıyor girdiğim DNS i kullanmıyor yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TümiT T kullanıcısına yanıt

Güvenli dns kısmını kapatmanız ardından internet>wan sekmesinden manuel dns girmeniz gerekmekte

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
  • Susun2Dk S kullanıcısına yanıt

Güvenli DNS kapalı WAN bölümünden DNS de girili fakat hala türknet in DNS ini kullanıyor

yazılım sürümünüz nedir ?

Yazılımı yeni güncelledim lakin eski sürümde de problem aynıydı

sürüm 1.2.01.06

1.2 ve bazı 1.1 ile başlayan sürümler de dns ler bazı cihazlarda manuel dns problemi oluşuyor , yukarda arkadaşın paylaştığı github reposundan en eski sürümü yükleyip , güvenli dns kapatıp wan kısmından manuel dns yazdığınız zaman turknet dns ile çıkış yapmasının imkanı yok , yeni sürümü kullanmak isterseniz de cihazlara manuel ip vermekten başka çağreniz malesef yok şuanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 6 Ocak 2023; 22:15:56 >

Teşekkür ederim eski sürümü yükledim problem düzeldi.

• Bu modemde IPv6 ya DNS girmek mümkün mü acaba yoksa IPv6 DNS otomatik kendi mi atıyor.

Birde H300s modem Samsung smart tv de iptv problemini çözebilen oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TümiT -- 7 Ocak 2023; 18:27:28 >
  • Bu modemi Router olarak nasıl kullanırız

• kralexx42 kullanıcısına yanıt

Wan portuna ana modeminizden gelen ethernet kablosunu takın daha sonra internet>wan kısmına girerek wan ethernet kısmından dhcp seçip ayarları kaydedin , ilk başta ip almaz ise modemi kapatıp açın bu kadarVODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 7 Ocak 2023; 23:33:26 >
  • Repo patlamış (: ne lanetli bir modem arkadaş (:

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt

Gihtub Reposu patlasa da yedeğini çoktan aldık :) Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FILPRAES -- 8 Ocak 2023; 1:6:10 >
  • Yeni fark ettiğim bir şey oldu modemi son sürüme güncellediğimde Wi-Fi de 5g seçeneği yok oldu ama modemin üzerinde 5g bağlantı yanıp sönüyor. Otomatik 5g ye mi yönlendiriyor acaba yeni sürümde? Hatta kontrol amaçlı bant yönlendirmeyi pasif hale getirdim modemde 5g seçeneği söndü.

sizde de aynı şekilde mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TümiT -- 8 Ocak 2023; 14:9:17 >

Son Sürümde 2.4 ve 5ghz birleştirmişler , otomatik bant yönlendirme yapıyor , istersen kablosuz internet kısmında Separzaione SSID seçeneği yer alıyor , bu tıkı işaretleyerek ayırabilirsin eskisi gibi yada otomatik bant yönlendirme de kullanabilirsin.

Maalesef hala çözemedim. Araya başka bir cihaz kullanarak sorunu çözüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ikinci el, 1 ay kadar kullanılmış h300s buldum. Fiyatı 400TL. Oyun vs oynamıyoruz sadece video, dizi-film, sosyal medya için internet kullanıyoruz. Tavsiye ediyor musunuz, fiyatı uygun mudur ? Bir de bilgisi olan varsa Keenetic omni dsl mi iyidir yoksa h300s mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rafimaranga kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde kullanıyorum lakin sorun çözülmüş sayılmıyor maalesef 😢 evde 2 adet televizyon um var sözde kaliteli olan Samsung da sıkıntı var Vestel de ise herhangi bir sorun yok çok çözüm aradım her şeyi denedim olmuyor. Sanırım yeni modem şart. Samsung tv ile bu modem arasında bir çatışma var

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.