manuel dns kullanmak isteyen çok fazla insan var o yüzden 09 sürümlerini önerdim , ben kendim v1.0.11.0 sürümündeyim oldukça memnunum manuel dns kullanmıyorum , ota da sorun yok manuel sunucudan çekilen dosyalarda sorun var deniyor sorunları az çok tahmin edebiliyorum biz burdaki arkadaşla da görüşmüştük güncelleme yaptıktan sonra sıfırlasanız bile loglar silinmiyor , normalde en son sürümde ipv6 kullanılabiliyor ama manuel güncelleyince çalışmıyor , son sürümlerde root erişim şifreleri değişti güncellediğinizde kaybolması lazım VodAdmin şifrenizin ama bizde kaybolmuyor ve bazı sürümlerde modem memory leak oluyor arayüze giremiyorsunuz kapatıp açmanız gerekiyor , bu sürümlerde bize yarayan tek şey şuan için wifi sürücülerinin güncellenmesinden kaynaklı wifi sorununun çözülmesi , işlemci ve ram kullanımının iyileştirilmesi başka bir faydası yok şuanlık , modem kağıt üzerinde güncelleniyor gibi bişey oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 2 Şubat 2023; 12:17:42 > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hadi ya bu bilgi üzdü
Bende eğer 09 gibi eski sürüm gelirse 11e falan güncellerim diye düşünüyodum ama dokunmam muhtemelen artık. OTA'dan gelen sürüm 11.05 ama github'daki paylaşım 11.00 sürümü. orada da fark varmış. Siz 11.00 kullandığınıza göre o zaman sizin kullandığınızda da hata var muhtemelen
Bir de 2 dosya var çoğu sürüm için. Acaba debug olanı kurdukları için log'lar silinmiyo olabilir mi? Çünkü debug'da hata ayıklama yapıyorlar, belki debug'a özel loglar kalsın gibi bir ayar eklemiş olabilirler.
Bu arada github reposu kapandığı için yeni bir sürüm gelirse reponun sahibiyle iletişiminiz var mı nereden edinebiliriz sonradan gelecek sürümleri
-
09 sürümler hariç hepside sorun var evet
debug yada diğerleri farketmiyor hepsinde aynı , ben repo adresini paylaşayım GitHub - MariosK239/Gr_ISP_Router_Firmware: Various router firmware files from greek ISPs. , burdan sadece h300s leri kaldırdı hesap sahibi , yeni sürüm gelirse paylaşırım burdan da zaten
-
Normalde 11de ram sorunu çözüldü deniyordu o yüzden yükleyeyim diyordum ama hiç bulaşmayacağım muhtemelen
Evet ilettiğiniz repoyu yunan forumunda gezerken buldum hocam, dediğiniz gibi sadece vodafone olanları kaldırmış. İlerde yeni verdiyon çıkarsa kullanıcıyla da iletişime geçeriz gerekirse alırız bir şekilde yada siz başka yerden bulursanız siz de iletirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
370-380 tl fiyat aralığında dolapta 2.elleri var ? Modem alınır mı tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tak çalıştır bir modem arıyorsanız ve 250-300 bandı arasında bulabiliyorsanız tavsiye edebilirim ama arayüz kurcalamayı seven biriyseniz wifi şifresini değiştirmekten öteye geçemezsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 3 Şubat 2023; 18:28:14 > -
Anladım hocam teşekkür ederim
İyi akşamlar herkese, modemi kullanan kişilere arayüzle ilgili birkaç sorum olacaktı. Herhangi bir sorunum yok, sadece merak ettiğimden
1 - Bu internet kullanıcı adı şifremizi girdiğimiz ekranda "Kullanım Amacı" "Data,MNGT,VoIP,IPTV" yazan kısımda arayüze mobilden girince sizde de aşağıdaki gibi kullanım amacı yeri alt alta 2 kere "Data,MNGT,VoIP,IPTV" mi yazıyor acaba?
PC SS:
Mobil SS:
2 - Aynı ayar sayfasında 3 kategoride de "Kullanım Amacı" kısmında "Data,MNGT,VoIP,IPTV" seçili olmasına rağmen "WAN MOBILE" kategorisinde sadece "Data,MNGT,VoIP" mi seçili olup "IPTV" seçeneği eksik mi sizde de?
SS:
3 - Son olarak "Durum ve Destek" sekmesinde "WAN Durumu" kısmına girince en alttaki "ATM İstatistikleri" sizde de her zaman boş mu gözüküyor? Normalde diğer alanlar biraz bekleyince doluyor ama bu kısım hep boş gösteriyor.
SS:
-
bu modemden uygun fiyatlı satmak isteyen var mı arkadaşlar ihtiyacım var
-
Desktop chromu mobil gibi göster yapıp baktığımda çift görünüyor (telefondanda aynıdır)
wanmobile i aktif edince görünüyor sanırım bende göründü.
ATM İstatistikleri boş
sürüm Vodafone-H-300s-v1.2.01.06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 12 Şubat 2023; 23:37:30 > -
Sağ olun hocam teşekkürler cevaplarınız için. Sadece ikinci soru için wan mobile'ı aktif edince görünüyor demişsiniz. Aktifken kullanım amacı listesinde IPTV de mi gözüküyor siz de?
Galiba seçilebiliyo ama varsayılan olarak seçili değili kastettiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 13 Şubat 2023; 0:10:29 >
şimdi yeniden kontrol ettim,wan mobile (usb vınn ile internet için) iptv eklenince görünüyor ama ayarları kaydedip sayfayı yenilediğim zaman dediğiniz gibi iptv kayboluyor. Data,MGNT,VoIP olarak eski haline dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 13 Şubat 2023; 0:24:19 > -
Tekrardan teşekkürler hocam. Bende de aynı şekilde düzenlemeye çalışınca kaydediyornuş gibi yapıyo ama tekrar eski haline dönüyo.
Bire bir aynı 3 soruda herhangi bir sorun yokmuş
Vdsl ‘de bağlantı kopmadan , stabil çalışır mı? Tavsiye eder misiniz?
Hocam ben geçen hafta aldım. Gayet stabil çalışıyor baya memnun kaldım. Ama teknolojik ürün şans işi o yüzden bir şey diyemiyorum
-
Slm bu modemden düşünüyorum ama wifi gücü zayıf diye okudum.Vsdl yada wifi hızları iyimdir.Memnun olup kullananlar tavsiye edebilir mi.
2 yıldır kullanıyorum, operatörün verdiği hız neyse onu kullanabiliyorsun. 35mbit üstünde deneme fırsatım olmadı. Evde bağlı cihaz sayısı fazlaysa 5ghz wifi ile bant genişliği sıkıntı olmuyor. Özellikle eski cihazlarda wifi çekim sıkıntısı yaşıyordum. Yukarıda paylaşılan son firmware ile wifi sıkıntım kalmadı. CRC değerleri artıyor evet ama kullanımda bir dezavantajını görmedim. 180 küsür m2 evde tüm odalarda wifi problemsiz kullanıyorum.
Buradan sadece h300 kaldırılmamış tüm vodafone romları kaldırılmış, ZTE vb. dahil. Dosyalar sunucuda duruyor, eylem geçmişinde hala ulaşılabiliyor dosyalara.
Bilgi için teşekkür ederim..Evde tv lerde dahil 7 cihaz bağlı.Ön ödemeli kampanyadan 100mbps abone oldum ama alt yapım 75mbps veriyor ancak bu hızı sadece ethernette görüyoruz.Wifide 15-25 arası dolaniyor.Modemim 5 yıllık huawei çekim alanı iyi ama hız tatmin etmiyor para boşa gidiyor gibi geliyor.35 mbps abonemi olsaydım diyorum gerçi 35 ile 100 arası 20 tl fark vardı...Sanırım bu modemden alıp denemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X