Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten çok ilginç... Ben de sırf Root şifresini denemek için son sürümü kurayım dedim. VodAdmin şifresini değiştirip yapılandırma yedeğini aldım ve son sürümü kurdum. Şifresi değiştirdiğim haliyle kaldı.

Daha sonra modemi arkasındaki butondan resetledim. VodAdmin şifresi değiştirdiğim şifre ile kalmadı fakat Yunanların yaşadığı gibi yeni bir şifreyle değişmesi yerine fabrikasyon haline döndü VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• htepe H kullanıcısına yanıt

Evet biliyorum , profilinden eski dosyalara ulaşılabiliyorVODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• TMRT kullanıcısına yanıt

sercom flash tool denen bir yazılım var h500 lerde çalışıyormuş github da gezerken bulmuştum forumlarda yok , zannedersem diğer modemlerin firmware tool yazılımları gibi flashlıyorsunuz ama linux da çalışıyor hiç uğraşmadım sanal linux kur falan işler yoğun , modemi download moda alıp bu en son sürümü denemek lazımdı aslında VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] en azından güncelledikten sonra wifi ve bellek sorununu çözmüşler günlerdir açık 0 crc , wifi çok iyi , sarj sıkıntısı yok miss gibi yaşayıp gidiyorum VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü kullanıyorsunuz üstadım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

v1.0.11.00 sürümünu kullanıyorum

Hocam müsait olduğunuzda istatistiklerinizi atabilir misiniz, snr maksimum hızı merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 13 Şubat 2023; 22:12:27 >
  • atınki kullanıcısına yanıt

Tabi hocam bende 3 adet modem var , keenetic , zyxel ve h300s. keenetic 17-20 mb düşük hız okuyor , zyxel ise 67 mb hız okuyor , keenetic ekran görüntüsü de atıyorum , bu arada keenetic ve zyxel crc basarken bu modem basmıyor ve 17-20 mb arası fazla hız alıyor VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 13 Şubat 2023; 22:44:44 >

Son sürüm 1.2.01.06 değil miydi hocam?

evet son sürüm 1.2.01.06 o fakat arayüz de yavaşlık sezdiğim için ve wifi bana daha iyi geldiği için yazdığım sürümü kullanıyorum

Benim hat değerleri de aşağıdaki şekilde hocam 75'e geçsem mi geçmesem mi arada kaldım kaç gündür.

Telekoma güvenemiyorum geçerim sağlıklı hatın içine ederler diye

Sizde sorun yokmuş o zaman geçiş işlemlerini başlatıyorum birazdan

Bu arada benim de hat değerlerim yaklaşık 20 mbps iyileşme gösterdi bu modeme geçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 13 Şubat 2023; 22:47:48 >

bu hat bu modem ile çok rahat çekilde sorunsuz 90-100 arası alır içiniz rahat olsun , hat zayıflamasını diğer modemlere göre yüksek gösteriyor çok takılmayın oraya geçin bence VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

Az önce yaptım geçişi. Sorun çıkarmadan 75 versin o bile yeter ama dediğiniz gibi 100'ü zorlayabilir maksimum hıza bakınca

Bu da yeni hali

hat değerleriniz gayet yerinde 75 te 13,5 snr sorun çıkartmayacaktır , hat zayıflamanız da yerinde oldukça yakınsınız saha dolabına yaklaşık 100 metre , sağlıklı günlerde kullanın VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

Sağ olun hocam, teşekkürler

• Arkadaşlar bu modemden 2.el almayı düşünüyorum acaba başka iss lerde kullanabilirmiyim yoksa sadece vodafone ayarlımı.herhangi bir engel falan varmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

engel yok istediğiniz servis sağlayıcı ile kullanabilirsiniz

Cvp için teşekkürler.şuan 75mbps hızım var ama kullandığım modemle wifide 15-30 mbps arası ancak aliyorum.H300s fiyat performans olarak tavsiye ettiler.Wifi mesafe ve hızları iyimidir.

evet operatör modemleri arasında yeni ax cihazlar hariç fiyat performans cihaz diyebilirim. bende 75 mbps hız kullanmaktayım ve 105 metre kare evde yaklaşık 2 oda uzaklıkta telefonumdan 65 mbps wifi performansı alabiliyorum , kendi bilgisayarım dahil toplam 6 cihaz kullanıyorum herhangi bir darboğaz söz konusu olmuyor ama bu wifi konuları cihazın konumu , çevredeki diğer modemlerin kanal yoğunluğu , evin içindeki elektronik cihazlar , evinizin duvarları betonları bile wifi performansını etkilemekte , benim net olarak iyi hız alırsınız demem ezbere konuşmak olur wifi konusunda ama onun haricinde yazılımla işiniz yok ise takıp kullanırım derseniz stabil modemdir üzmez , bir de samsung tvlerde iptv çalıştıramayanlar varmış bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 13 Şubat 2023; 23:52:11 >
    Benim şuan kullandığım modemde vodafone huawei hg658c v2 ama bir firware güncelleyim desem yok.Wifi mesafesi 2.modemim tp link 9970 den daha iyi ama wifi hız yavaş.8 yıl kablonet kullandım modemleri iğrenç hatta dahili antenine çift dış anten bile yapmıştım.Yeni geçtiğim issde 35 ve 100 mbps arasında 20tl fark var diye 100 mbps ye abone oldum ama bu seferde 15-25 alinca 20 tl bile boşa gitmiş gibi hissesiyorum.Bu yüzden modem arayışına başladım.aevet wifide yer ve başka sinyaller falan baya performansı etkiliyor.

Bu modeminde firmware olayı pek iç açıcı değil , vodafone hattınız olmadığı sürece modeme güncelleme gelmiyor , vodafone hattınız olduğunda 2 sene geriden güncelleme geliyor ve ne zaman geleceği mechul VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]  biz uzun uğraşlar sonucunda firmware dosyalarını temin ettik bu modemin ama bug falan olayı çok fazla , modeminiz zaten 2.4 ghz yayın yapıyor sorun 2.4 yayın yapması değil güncel 2.4 modemlerde ve destekleyen cihazlarda 60-70 mbps lere çıkabiliyorsunuz ama sizin modem onu desteklemiyor , peki modem almak yerine router neden düşünmüyorsunuz hem ilerisi için yatırım olmuş olur hemde yazılımı iyi bir router alarak köprü modunda kullanıp istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.