Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şimdi bakma fırsatım oldu da, DSL için köprü kısmını bulamadım. Son versiyona da güncelledim üstelik.

• dun turk telekom altyapisini kullanan ftth fiber icin bu modemi ayarladim. yanlis hatirlamiyorsam ethernet durumu altinda maksimum bit hizini 1000 mbit gormustum. bugun ise 100 mbit goruyorum. bu ayarlanabilir bir deger mi ya da degismesi nelere bagli olabilir?

dun hiz testi yaptigimda 200 300 mbitten 110'a falan dusuyordu, simdi ise 70 80'de baslayip 100'e yakin test tamamlaniyor

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• bfurkanb B kullanıcısına yanıt

Kabloda bir sorun olabilir mi? Cihazın ethernetini 1000 Mbps olarak aktif şekilde kullanıyorum.

• FILPRAES F kullanıcısına yanıt

kablonun her iki ucunu da cikarip geri taktim duzeldi. ya dediginiz gibi ya da modemin wan girisinde/duvardaki sokette problem var. umarim ikinci ihtimal soz konusu degildir.

tesekkur ederim

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt

tişikkirler superman ;)

• TümiT T kullanıcısına yanıt
    Tv nin Servis menüsünden bazı ayarlar yapılarak olabileceğini düşünüyorum. Olumlu sonuçlar alırsam bilgilendireceğim 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafimaranga -- 13 Ocak 2023; 20:56:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rafimaranga kullanıcısına yanıt

Var mı bir gelişme hocam ben de çözüm üretecek fikir bile kalmadı hepsini denedim ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, modemi güncelledikten sonra CRC hatası yükselmeye başladı. Güncelleyenlerde böyle bir sıkıntı var mı ? Genellikle sinyal gürültü oranım 8 küsürlarda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.

ISS: Netspeed 100/8

Güncellemeden önceki sürüm : Vodafone-H-300s-v1.0.09.05

Güncelledikten sonraki sürüm : Vodafone-H-300s-v1.2.01.06

Güncellemeden önce

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

Güncelledikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-060FCFD35 -- 16 Ocak 2023; 23:9:16 >

• TümiT T kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok çoğu olasılığı denedim. Yeni modem almayı düşünüyorum.

• Dediğiniz gibi son sürümler de CRC sorunu mevcut gibi. Bende üstelik SNR 17 lerde iken crc hataları çıkıyor.

Vodafone_H_300s_v1.0.11.0 sürüme geri döndüm bende, şuan herhangi bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 22 Ocak 2023; 14:33:55 >
  • Modemi bridge moda nasıl çalıştırabilirim. Bilgisi olan varsa yeşillendirsin. Başka bir modeme bağlayıp wifi dağıtıcı olarak kullanmak istiyorum.

"Galiba bridge olmuyor" Router oluyor mu onuda anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafimaranga -- 23 Ocak 2023; 2:24:56 >
  • Rafimaranga kullanıcısına yanıt

ben access pointden h300s e internet vermiştim.

"Tplink ap var elimde. Vodafone hatlı bir iPhone dan kişisel erişim noktası oluşturdum . Ap yi client moda alıp kablosuz olarak bağladım. Sonrasında h300s üzerinde wan ayarlarinda bulunan wan vdsl i kapatıp wan etherneti açtım. Bağlantı türü DHCP seçtim. (Altındaki açılabilir seçenekleri aktif ettim etmesem de olurdu belki denemedim) bu ayarı yaptiktan sonra Apden gelen kabloyu h300s in wan portuna taktım. " Sizin tam istediğiniz bu mudur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 23 Ocak 2023; 16:5:56 >
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    HG658c modemin her hangi bir LAN portundan H300s modemin WAN portuna bir hat çekiyorum. H300s modemi sadece Wifi için kullanmak istiyorum. Yapmak istediğim şey bu 😊

Dediklerini uyguladıktan sonra mutlu sona ulaştım teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafimaranga -- 24 Ocak 2023; 0:48:7 >
  • 1.2.01.06 yükleyince evde wifi çekmeyen yer kalmadı, öyle ki genişletici almaktan vazgeçtim. Bilmiyorum ne derece ilgisi var. Tek sıkıntı manuel dns çalışmaması. Eski sürümlere döndüm yine de olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hocam TurkNet kullanırken mi güncelleme aldı cihazınız. Ozaman Vodafone dışında da güncelleme gelebiliyor diyebiliriz cihaza

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atınki kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımda Vodafone Fiber yazmayı unutmuşum Vodafone Fiber’e geçtim olarak o kısım. Anında güncelleme aldı fakat aldığı versiyon eski zaten. En son sürüm firmware hali hazırda paylaşıldı Güncelleme almasına gerek kalmadı yani elle de yükleyebilirsiniz.

• TMRT kullanıcısına yanıt
    İlerleyen mesajlarınızda okurken gördüm hocam zaten. Belki ileride yeni güncellemeler gelirse ileriye yatırım olarak sormuştum

Bu son paylaşılanlardan sonra daha yeni bir sürüm gelmedi herhalde? Bir de son sürümü yükleyince sizin root kullanıcısı gitti mi hocam yoksa duruyor muydu?

Yeni sipariş verdim de, cihaz gelmeden araştırıyordum

• Konusu açılmışken söylemek isterim , burda paylaşılan güncel sürümleri aldığım ana dağıtıcısı sürümlerde problem olduğundan yayından kaldırdı , ne problem var diye sorulduğunda bir cevap gelmedi malesef , manuel dns kullanmak isteyen arkadaşlar modemlerini buradaki sürümler ile güncellediyse v1.0.09.01 sürümünü yükleyebilirler , yazılımı güncellememiş arkadaşların şuan için 09.05 sürümünde kalmasında fayda var , yine bir gelişme olursa paylaşırım VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt
    Hocam neden 11 yerine 09 sürümünü öneriyorsunuz?

Acaba OTA üzerinden gelen güncellemede sıkıntı yok da github'daki dosyaları mı sorunlu paylaşmış arkadaş yoksa OTA'dan yüklense bile sorunlu mu versiyonlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 2 Şubat 2023; 8:32:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.